Poradí někdo? Kolísání otáček
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Díky
Ahoj,ahoj tak sem to rozčísnul,ve středu odevzdávám chudinku do srvisu.Potřebuju tam udělat ještě pár dalších věcí, já bych se stim sral do vánoc a to se mi nechce.Aspoň to vypadá že chlap je férovej(taky dobrý posudký od známých) a všechno bude vždy konzultovat před uděláním.
Ví že mam druhou na díly a bere to v potaz.
Ale díky všem že ste se se mnou otravovali a poradili.Dám vědět čim to bylo.
A chtěl sem přehodit tu el. sedačku a mam smůlu páč mi nějak záhadně zmizela.Zřejmě byla zařazena mezi bordel na skládku.
Tak ještě jednou díky všem
Ví že mam druhou na díly a bere to v potaz.
Ale díky všem že ste se se mnou otravovali a poradili.Dám vědět čim to bylo.
A chtěl sem přehodit tu el. sedačku a mam smůlu páč mi nějak záhadně zmizela.Zřejmě byla zařazena mezi bordel na skládku.

Tak ještě jednou díky všem
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
neboj ja si to nevymyslel mám to v tom manualu k celice co byl při koupi je to na výhřívání na 100% je to umístěno na středové konzoli jak je ovládání zrcátekCelerak2.0Gti píše:nevim, to byl jen muj nazor. proc by jinak nechali na strednim tunelu pod ovladanim zrcatek zaslepku na ovladani (ci pouze vyhrivani?kdyz nad tim tak premejslim) sedacek.... mno mozna to je fakt pouze na vyhrivani,ehm...
pořád je se co učit...

- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
electro
Reno 84> to si nezasloužila, chudinka sedačka!!! teď jí má nějakej houmles pod mostem a řiká si..."sakra proč tu sou ty blbý kabely"
Vyhřejvání sedaček sem nikdy nějak nepochopil... nikdy sem nepotřeboval si přihřejvat zadek, asi mi dobře topí kotelna
v zimě spíš teda ruce-prsty - vyhřejvanej volant bych si dal líbit
nebo vyhřejvaná řadička- oooo to už je úchylný až moc 
Jo možná ingenieuři udělali chybku- třeba chtěli místo ohřejvání udělat ochlazování specialně těch HOT HOT kožených sedaček... v těhle vedrech jde o prdel! Leňulka je taky ráda, že se zbavila hořícího zadečku, jako já, bylo to nechutný- tady tedy ten omyl. mělo to bejt ochlazování

Vyhřejvání sedaček sem nikdy nějak nepochopil... nikdy sem nepotřeboval si přihřejvat zadek, asi mi dobře topí kotelna

Jo možná ingenieuři udělali chybku- třeba chtěli místo ohřejvání udělat ochlazování specialně těch HOT HOT kožených sedaček... v těhle vedrech jde o prdel! Leňulka je taky ráda, že se zbavila hořícího zadečku, jako já, bylo to nechutný- tady tedy ten omyl. mělo to bejt ochlazování

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jj microne i sem si řikal že bych bufetil ale to bylo asi už dřív takže bůh ví na čem bych seděl
a s tim vyhřejvánim, když sem jezdil do školy("krásná zelena š120")
tak bych dal nevim co za to, mít všechno vyhřejvaný
krásný cesty v zimě ráno, před sebou průzor 10x10cm na rukou palčáky policejní kuklu a navlečenej jak na pól.
no prostě úžasný

a s tim vyhřejvánim, když sem jezdil do školy("krásná zelena š120")
tak bych dal nevim co za to, mít všechno vyhřejvaný
krásný cesty v zimě ráno, před sebou průzor 10x10cm na rukou palčáky policejní kuklu a navlečenej jak na pól.
no prostě úžasný

- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
sedacky
z toho co mam v manualu bych rek ze to je na stelovani, sice nemecky neumim ale popisek znamena - ovladaci spinac pro elektricke - bedra a bocni opery ( pouze u ridice) , tak nevim, treba je to vytapeni, rikam nemecky neumim a ty clanky k tomu jen tak neprelozim
edit: to Petr psal jsem ze presne nevim co to je
, a protoze nemam v navodu (nevim proc) tento tvuj obrazek a mam tam jenom zdalky obrazek kde jsou sipky sem tam a dostran, tak mi to bylo divny, ale nikdy jsem nerek ze ti neverim a podle tech popisku to taky nebylo uplne mi jasny a chtel jsem vedet jiste ze treba fakt nebyly elektricky stelovatelne plus vytapene, a mnohokrat jsem zazil ze bylo neco na 100% a nebyla to pravda, nicmene je tohle poradny OT a tak uz nepisu
verim ti uz vsechno
edit: to Petr psal jsem ze presne nevim co to je

Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne úte 22.05.2007, 18:47, celkem upraveno 1 x.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
víte co mě někdy na foru štve že tu něco napíší co vím na 100%a vždycky se někdo najde a nechce věřit tak vám to tu ofotím
a ještě bylo ve výbavě naklápění předních světel ostřikování světel a tempomat proč myslíte že v levo dole vedle volantu jsou ty krytky tam jsou ty přepínače když jsi někdo objednal plnou výbavu
ještě mi nevěřite
stále se bavím o 5.G mám celicu už 5let a myslím si že za tu dobu jsem si ledacos vyzkoušel a ověřil a nevidím důvod vám tu valit klíny do hlavy jak se tu někdy stává to auto mám kromě převodovky prolezlé celé doma mě mají za blázna a ted když ji mám na špalkách tak se všichni diví co se děje že jezdím fordem ale to je život
opravdu si myslíte že tohle je zapínaní majáku????
http://www.mkiv.cz/ftp/sedackycelica.jpg
a ještě bylo ve výbavě naklápění předních světel ostřikování světel a tempomat proč myslíte že v levo dole vedle volantu jsou ty krytky tam jsou ty přepínače když jsi někdo objednal plnou výbavu
ještě mi nevěřite
stále se bavím o 5.G mám celicu už 5let a myslím si že za tu dobu jsem si ledacos vyzkoušel a ověřil a nevidím důvod vám tu valit klíny do hlavy jak se tu někdy stává to auto mám kromě převodovky prolezlé celé doma mě mají za blázna a ted když ji mám na špalkách tak se všichni diví co se děje že jezdím fordem ale to je život

opravdu si myslíte že tohle je zapínaní majáku????
http://www.mkiv.cz/ftp/sedackycelica.jpg