Poradí někdo? Kolísání otáček
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Poradí někdo? Kolísání otáček
Ahoj,mám Celiku 2.0GTI JT1LST162 rok psaný 88 výkon 103kW.
Chtěl bych vědět kde se stala chyba.?
Nedrží volnoběh a skáče otáčkama nahoru dolu.Třeba když podržím plyn tak vyjede sama na 3tis otáček a pak skoro chcípne.(při vymáčklé spojce jí musim stále prošlapávat).Vyměnil sem pouzdro vzd.filtru + klapku.
Má cenu měnit i lambdu?Nebo bude problém úplně jinde?Díky
Chtěl bych vědět kde se stala chyba.?
Nedrží volnoběh a skáče otáčkama nahoru dolu.Třeba když podržím plyn tak vyjede sama na 3tis otáček a pak skoro chcípne.(při vymáčklé spojce jí musim stále prošlapávat).Vyměnil sem pouzdro vzd.filtru + klapku.
Má cenu měnit i lambdu?Nebo bude problém úplně jinde?Díky
tak ten ovladac nemam tucha, to by mohl vedet BRunner tady z fora a nebo nekdo kdo ma 4 gen. Celicu, jinak ten kup za bura je fakt slusny, je dobre mit spoustu nahradnich dilu takovymto zpusobem nez je pak shanet, pac s Celdama to neni nijak slavne
cekas na moji autorizaci? nebo Adovu? me to nic nesignalizuje 

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
icq čeká na ověření od tebe(angličtina na webu icq mi nedělá dobře tak sem asi něco zblbnul)Leňulka píše:tak ten ovladac nemam tucha, to by mohl vedet BRunner tady z fora a nebo nekdo kdo ma 4 gen. Celicu, jinak ten kup za bura je fakt slusny, je dobre mit spoustu nahradnich dilu takovymto zpusobem nez je pak shanet, pac s Celdama to neni nijak slavnecekas na moji autorizaci? nebo Adovu? me to nic nesignalizuje
jo jsem za ní rád,akorát mě mrzí ze ma prasklý přední okno ale jinak komplet.kdyby někdo chtěl papíry nebo něco tak můžem.dík zkusím pak BRunnera.
teď sem chtěl jít měnit tu lambdu a začalo pršet

závidím všem kdo mají garáž
majovy destik neuskodi, aspon porostes
garaz mam, bych ti ji na tu montaz pujcila ale jsem ti jaksi z ruky, takze to asi neklapne.
jinak dily se mozna budou hodit, chci ted jednu 4gen koupit, teda mozna, pokud se zadari
ta autorizace neprisla, zkus to znovu

jinak dily se mozna budou hodit, chci ted jednu 4gen koupit, teda mozna, pokud se zadari

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
zkusím znovu(icq(jestli budu vědět jak)).Leňulka píše:majovy destik neuskodi, aspon porostesgaraz mam, bych ti ji na tu montaz pujcila ale jsem ti jaksi z ruky, takze to asi neklapne.
jinak dily se mozna budou hodit, chci ted jednu 4gen koupit, teda mozna, pokud se zadari![]()
sice myslim že sem vyrost dost když sem přerost rodiče ale každej cenťák se hodi

garáž mi asi nepošleš ale pamatuju si to(myslíš že bych tam nacpal avii kdybych měl na cestách poruchu?

no tak ta tam asi nevejde, mam co delat s Celicoureno84 píše:zkusím znovu(icq(jestli budu vědět jak)).Leňulka píše:majovy destik neuskodi, aspon porostesgaraz mam, bych ti ji na tu montaz pujcila ale jsem ti jaksi z ruky, takze to asi neklapne.
jinak dily se mozna budou hodit, chci ted jednu 4gen koupit, teda mozna, pokud se zadari![]()
sice myslim že sem vyrost dost když sem přerost rodiče ale každej cenťák se hodi![]()
garáž mi asi nepošleš ale pamatuju si to(myslíš že bych tam nacpal avii kdybych měl na cestách poruchu?