2 Dr.Knedlo - zatím ve zdraví užívej mých CéDéček, moje zapomětlivost se mi připoměla až dneska ráno, kdy jsem sáhl po nějaké hudbě a ono nic.

jestli to tuším správně, tak tvoje CéDéčka má u sebe Celerak. Pokud tomu tak je, tak se ti ozve, to se nebojCharlieCh píše:2 Dr.Knedlo - zatím ve zdraví užívej mých CéDéček, moje zapomětlivost se mi připoměla až dneska ráno, kdy jsem sáhl po nějaké hudbě a ono nic.

Cau tvoje CD ma CELERAK.... prej ti je preda....CharlieCh píše:2 Prasik - Jo, díky, pozdravím, na rozloučení se všemi nějak nebylo kdy, ale neboj, o to víc=líp se příště pozdravíme na setkání
2 Dr.Knedlo - zatím ve zdraví užívej mých CéDéček, moje zapomětlivost se mi připoměla až dneska ráno, kdy jsem sáhl po nějaké hudbě a ono nic.
CharlieCh píše: 2 Dr.Knedlo - zatím ve zdraví užívej mých CéDéček, moje zapomětlivost se mi připoměla až dneska ráno, kdy jsem sáhl po nějaké hudbě a ono nic.

:D a já,esab,leňulka a nexus
:D a já,esab,leňulka a nexus 

Heeeeeeeee tak to neni....Celerak2.0Gti píše:mno a ja do 01h měl zapnutý pc ptže mi knedlo posílal zbývající fotky, a jak jsem se teď díval, tak mám dojem že neposlal vše, takže milý knedlíček blokuje upload fotek na net, tak se na něj, a ani na mě, nezlobte.. a na příštím srazu mu to klidně stručně ručně vysvětlete

Nastavil sis PC kterej se ti vypl nez si to stacil prijmout
  Nastavil sis PC kterej se ti vypl nez si to stacil prijmout   No pockej... jenom co me pojede Corolka:D Ujedu ti
  No pockej... jenom co me pojede Corolka:D Ujedu ti   

Tahle metoda vychovy se mi zacina libitCharlieCh píše:No vidíš to, svatá panenko podsrpenská = doktore, a já jsem si říkal, že volnočasově chtivým dětem příště narazíš bečku a naučíš je poslouchat pořádnou metlu...a prd. Tak snad někdy příště...
 )))))
)))))