2 Dr.Knedlo - zatím ve zdraví užívej mých CéDéček, moje zapomětlivost se mi připoměla až dneska ráno, kdy jsem sáhl po nějaké hudbě a ono nic.

jestli to tuším správně, tak tvoje CéDéčka má u sebe Celerak. Pokud tomu tak je, tak se ti ozve, to se nebojCharlieCh píše:2 Dr.Knedlo - zatím ve zdraví užívej mých CéDéček, moje zapomětlivost se mi připoměla až dneska ráno, kdy jsem sáhl po nějaké hudbě a ono nic.
Cau tvoje CD ma CELERAK.... prej ti je preda....CharlieCh píše:2 Prasik - Jo, díky, pozdravím, na rozloučení se všemi nějak nebylo kdy, ale neboj, o to víc=líp se příště pozdravíme na setkání![]()
2 Dr.Knedlo - zatím ve zdraví užívej mých CéDéček, moje zapomětlivost se mi připoměla až dneska ráno, kdy jsem sáhl po nějaké hudbě a ono nic.
CharlieCh píše: 2 Dr.Knedlo - zatím ve zdraví užívej mých CéDéček, moje zapomětlivost se mi připoměla až dneska ráno, kdy jsem sáhl po nějaké hudbě a ono nic.
Heeeeeeeee tak to neni....Celerak2.0Gti píše:mno a ja do 01h měl zapnutý pc ptže mi knedlo posílal zbývající fotky, a jak jsem se teď díval, tak mám dojem že neposlal vše, takže milý knedlíček blokuje upload fotek na net, tak se na něj, a ani na mě, nezlobte.. a na příštím srazu mu to klidně stručně ručně vysvětlete![]()
![]()
Tahle metoda vychovy se mi zacina libitCharlieCh píše:No vidíš to, svatá panenko podsrpenská = doktore, a já jsem si říkal, že volnočasově chtivým dětem příště narazíš bečku a naučíš je poslouchat pořádnou metlu...a prd. Tak snad někdy příště...