Kolik to asi bude stát?

vše ohledně modelové řady Celica
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Docela vím o čem mluvíš Leone.Já taky teď udělal nějaký ty finanční průlety a musel jsem si vzít něpočítaně služeb abych to vše vyrovnal :( Na mojí plánuju udělat folie na okna a chci vyzkoušet aplikovat ty xenony nějak mi to nedá spát pak to tady vše zdokumentuju i pro ostatní.No a když na ně přijde tak samozřejmně se budou dělat přední brzdy - ,,desky" které jsou v plánu.Určitě Leone si dej udělat to změření na stolici bez tý se nerozhoduj ani k prodeji ani k opravě myslím že by jsi akorát narazil.Ta informace si myslím bude klíčová co s Celicou dál dělat a kolik to bude stát!!!A prodej bouraný Celicy 6,g 1,8? No podle toho zdali bude hnutá kastle.Pak napiš.Doky
Nějaké ty auta doma jsou.
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

docela dobrej postup...nejdriv folie,pak xenony a pak kdyz na to zbyde tak brzdy :)
Doky
Věčnej rejpal

Hafan odpověď

Příspěvek od Doky »

Hafan :D teď jsem se docela natlemil.Brzdy jsou úlpně OK abys plně rozuměl ale jak na každém autě ,,časem" odcházej :lol: a ám v pláně tam dát kvalitní desky Leon ví o čem píšu protože jsem spolu komunikovali.Ty fólie a xenony jsou jen pro ,,radost ".Co se týče mechnických komponentů a jiných věcí je Celica/ zaručuji Ti že i bude/ v absolutně TOP stavu vůbec na ní nešetřím tak jak na ní nešetřil ani předchozí majitel a proto vypadá tak jak vypadá.Je TIP TOP.Jen prostě mně vadí hodně slunce když jezdím a hodně to ,,pere " do interiéru a ty xenony proto že Celica má přece jenom ty světla kousek již prežité a nesvítí tak jak bych chtěl.A proto že nekouřím :lol: ,piju :lol: jen příležitostně a to si dávám pozor co :lol: , drogy zatím neberu a mám jiné úchylky tak můžu část peněž dávat i na takové možná pro Tebe zvláštní věci.Nad pořadím jsem se zasmál, myslíš že jsem takovej idiot že kdybych měl špatný brzdy upřednostnil bych xenony a fólie.Bratu to teda ne o to se neboj :wink:
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

jj, to je v pohode...ja jenom, ze kdyz jsem delal eRko, tak jsem potkal spoustu kluku co si koupili skodovku apustili se do "tuningu".meli to zrezly nic tam poradne nefungovalo, ale hlavne ze si nalepily folie,navarili nejakou rouru na vejfuk at to dela co nejvetsi randal a ty drsnejsi, si precetli jak se tam da nandat motor z felicie a tak ho tam nejak narvali a na podvozek a brzdy ani nemrkli.Proto jsem se lek, ze to myslis vazne :)Ale takhle jo OK to beru.Ty svetla me u Celici taky trochu trapi.Chtel bych taky trochu silnejsi.Jenze ja mam ted jiny problemy, potreboval bych nejak dat dohromady podvozek, respektive vymenit silentbloky a samozrejme to nechci dat do autorizovanyho servisu a sam to nemam kde udelat :( Takze se poohlizim po nekom kdo to udela a kde sezenu ty silenbloky.
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

No tak dnes jsem byl v pojištovně, takže do 3 dnů se dozvím, jestli něco dostanu, nebo, jestli na to zůstane má peněženka v oslabení..jinak zítra si přivezu na obhlídku 2 autokarosáře, at na to mrknou..Oba jsou dobří vtom co dělají, takže jen si vyberu toho, u kterého to bude levnější..Co se týká prahu a dveří, tak kámoš říkal, že má známé co jezdí na burzy do Polska a že tam mají hodně dobré ceny, takže už jsem mu dal instrukce,at se mi tam poohlédnou...
To: doky taky jsem měl v plánu tyhle úpravy,krom brzd, ty jsou v dobrém stavu, takže ty bych měnil, až by byl čas..Do té nehody, jsem stihl jen nechat vyměnit rozvody, olej a nechat si nastříkat poškrábané dveře...A už jsem se chystal na to že si trochu upravím interiér, takže tohle bude mustet ještě počkat...
Zítra napíšu, kolik si hoši za opravu budou chtít účtovat,alespoň předběžně...
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

Tak pánové...dnes jsem si pozval na obhlídku 2 karosáře...Jeden co dělá u nás v autoservisu říkal, že cena opravy (bez náhradních dílu)bude 10-15 tis.Ten drůhý (soukromník) říkal, že cena by se měla pohybovat kolem 10 (taktéž, bez ND) Jinak ráno jedu do Hradešína pro nové dveře a pravou přední čtvrtku..Po telefonu jsme se bavili o ceně cca 10.500,-Tak jsem zvědavý, na jejich jednání..Zítra dám vědět, jak to dopadlo..
Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

čistě náhodou

Příspěvek od micron »

jsem viděl ještě jeden rozkuchanej Wreck 6G červenej v pátek... P-dveře tam rozhodně byly a v good kvalitě... tak jestli se ti nepovedlo sehnat tam... "konkurence" má taky www.toyotakutnohorska.cz reklama zdarma, skládání zdar... info na tom cisle 333 :wink:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: čistě náhodou

Příspěvek od Leon*cz »

micron píše:jsem viděl ještě jeden rozkuchanej Wreck 6G červenej v pátek... P-dveře tam rozhodně byly a v good kvalitě... tak jestli se ti nepovedlo sehnat tam... "konkurence" má taky www.toyotakutnohorska.cz reklama zdarma, skládání zdar... info na tom cisle 333 :wink:
Díky, ale dnes jsem si z Hradeštína dotáhl dveře + sklo a celej práh i se sloupkem, v super stavu a navíc ve stejné barvě :D

cena:
7000,-
Obrázek

3500,-
Obrázek

1000,-
Obrázek
+
cca 1000,-
benzín
suma sumárum 12,500,-

Co myslíte, nejsou ty ceny vysoké? Já doufám že teda ne, ale jsem rád že už mám aspoň doma náhradní díly..Ted ještě aby se mi poštěstilo sehnat P blatník, ten tam bohužel neměli :( Ale ten můj snad půjde ještě opravit..

Jinak zaměstnanci byly příjemní a ochotní, fakt super jednání..Jen je škoda, že je to tak daleko...
Jinak vyděl jsem tam jednu 5gen. a jednu 4.gen a v jejich pobočce (tuším že je to Nová Ves) je taky jedna 5ka. Tak jestli někdo něco shání, tak si tam skočte. :wink:
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Oprava Celica

Příspěvek od Doky »

Cena je OK nereš to:-)a buď rád že jsi měl štěstí to vše tak sehnat.Teď to vše přeměřit a krásně spasovat!!! Když můžu požádat zdokumentuj to vše ... a pak to dej třeba sem.Celkem myslím že to bude lidi zajímat.Já ,, doplňky" odsouvám není čas jsem pořád nad knížkama.Opět stáž v Praze :mad: a na sraz taky nejedu služby mi opět nevyšli :( .Cao
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Oprava Celica

Příspěvek od Leon*cz »

Doky píše:Cena je OK nereš to:-)a buď rád že jsi měl štěstí to vše tak sehnat.Teď to vše přeměřit a krásně spasovat!!! Když můžu požádat zdokumentuj to vše ... a pak to dej třeba sem.Celkem myslím že to bude lidi zajímat.Já ,, doplňky" odsouvám není čas jsem pořád nad knížkama.Opět stáž v Praze :mad: a na sraz taky nejedu služby mi opět nevyšli :( .Cao
Neboj, všechno fotím , takže dokumentace + ceny budou.. Nejspíš to budu házet všechno tady..Z toho srazu si nic nedělej já tam taky nebudu moct dojet, leda, že bych chytil zlatou rybku, nebo zdědil ze dne na den nějaký ten melounek.. :D Jinak ti povím, že já toho času taky nemám moc, jsem od 8 do 8 v práci a potom si maximálně můžu zajít na net a jít spát a když mám volno, tak toho taky moc nestíhám...A to jsem uvažoval že si ještě udělám nějakou výšku, ale nevypadá to teda moc nadějně, to už bych neměl potom čas vůbec na nic.. :cry:
Obrázek
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

konkrétně v Hradešíne jsme s epřesvědčil o tom že cena s eodvíjí od toho jak tam přijedete :)

Přijel jsem vyšatfýrovaným Hiluxem na obhlídku co tam maj a dveře na surpu byly za 2,5tis zrcátko za 1500,- o dva dny dýl sem tam přijel opet já a le v montekách osd oelje a starou hondou a odvezl jsem si za 1500,- dveře se sklem a zrcátkem a k tomu 2 el. sedačky po 500,- :) a prodával mi o přitom ten samej chlap co dva dny předtím nabízel to samé za uplne jinou cenu :D
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

tak to tam chce přijet na kolobrndě a s rozthanou igelitkou :D
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

garfielld píše:tak to tam chce přijet na kolobrndě a s rozthanou igelitkou :D
Jo a zavřou tě za potulku :lol:
Obrázek
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Půjčím si Citroen AX 33kW když tam někdy nedejbůh půjdu a předtím ho zapatlám blátem :lol: vemu si ,,pracovní maskáče" napatlám se olejem,, bude vyježděnej" a pak mi snad z lítosti něco slevěj :D Ale alespoň víme že mají sociální cítění Idaho.Dík za info :wink:
CS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CS »

Leon*cz...
nebral si to nahodou z toho anglana?
spominali ze tam niekto uz bol na tu pravu stranu
ja tam pojedu pro levej slopek :wink:
CELICA ST205 GTfour TURBO 4WD
Ex CELICA ST205 GTfour WRC TURBO 4WD
CELICA ST185RC Carlos Sainz TURBO 4WD