Kolik to asi bude stát?

vše ohledně modelové řady Celica
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Kolik to asi bude stát?

Příspěvek od Leon*cz »

Tak jsem měl svou první nehodu v mé řidičské kariéře :oops: :( A to mě potká, zrovna když si koupím nové auto :cry: Nemá někdo zkušenosti z výměnou dveří a blatníků? Kde sehnat levné dveře a kolik to asi bude stát?Já se v těch cenách zas tolik neorientuju, tak bych se nerad nechal natáhnout :?
Obrázek
Obrázek
Obrázek

No není to k pláči? :cry: :cry: :cry:
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

kamarade, tak to si dopad uplne stejne jako ja... uplne to sami promacklí, mam to zakrity igeliteam,ale je to uplne uplne stejne. Preju ti at to das dohromady, a to se stava sme jen lidi a plechy jsou od toho aby se mackali, ovsem smrt v aute je neomluvitelna.

Hodne stesti :wink:

tady se muzes mrknout na to moje kvítko, 2g. nazpatek, ale stejne naborene :D

- Doporucuju hod si na DILY POPTAVKA sekci na p.dvere a práh. Nemam ale paru co to stojí.

Obrázek
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

nechcem ta sklamat,,ale mas chyteny aj prah,, ato bude kamacka
maxino
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxino »

Tohle se mi stalo taky nacouvala do me zenska pred barakem na prakovisti dvere na vrakovisti staly 3 tisice blatnik nemam tuseni ale myslim ze tak litr az 2 zajed si do uval u prahy tam maji na celici dost veci www.autovrakoviste.cz tam to myslim je ten kontakt jedno je v uvalech a druhe je v hradesine .. ale vzajemne s polu komunikujou
vendys
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendys »

ToyoCarE píše:nechcem ta sklamat,,ale mas chyteny aj prah,, ato bude kamacka
No taky se mi to neříka lehko, ale bohužel ihned mě napadlo totéž. Mimo prahu to koupil evidentně i sloupek přede dveřma, to je větší půser než blatník a dveře. :(
Hlavně aby nebyla hnutá celá kastle, asi to byla pěkná šlupka.
Můžete nám sdělit jak se to přihodilo.... aspoň si mi ostatní budem dávat většího majzla....nějak se to začíná hromadit.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

čoveče to si jí moc dlouho neměl a hned tohle... :( jinak vyměnit blatník a dveře je brnkačka, ale jak tu každej řiká s tim prahem to už bude horší, to uvidíš až to sundáš..
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

vendys píše:
ToyoCarE píše:nechcem ta sklamat,,ale mas chyteny aj prah,, ato bude kamacka
No taky se mi to neříka lehko, ale bohužel ihned mě napadlo totéž. Mimo prahu to koupil evidentně i sloupek přede dveřma, to je větší půser než blatník a dveře. :(
Hlavně aby nebyla hnutá celá kastle, asi to byla pěkná šlupka.
Můžete nám sdělit jak se to přihodilo.... aspoň si mi ostatní budem dávat většího majzla....nějak se to začíná hromadit.
Jak se to přihodilo? No Lhal bych, kdybych řekl že to nebyla moje vina, bohužel byla, protože jsem to auto absolutně neviděl :? Byla to taková dost zákeřná a nepřehledná křižovatka , kde byly 2 dvouproudovky a ještě 2 koleje pro šalinu a navíc ty nástupní ostrůvky.(ulice si bohužel už nepamatuju) Akorád vím, že jsem jel za kámošem, který mě vedl..Ta fabka splývala z nějakým bilboardem, nebo barákem a v pálila to do mě, když jsem vyjížděl.. :( Nakonec to byla moje vina, ikdyž on jel jako prase, protože v 50 by mi tohle neměl šanci udělat, jel tak 70..No hlavně, že se nikomu nic nestalo. Ten policajt říkal, že to tam je běžné, navíc pro lidi co nejsou místní..No každopádně to tam je dementně vyřešené!!! Tak bacha pánové..nemusíte jet rychle aby se vám stalo něco podobného,takže bacha na takové zrůdné křižovatky:!:

No vypadá to že to schytal i ten sloupek, takže to je v prdel*...Jestli je hyblá i kasle, to se dozvím, na přeměření, doufám, že stím nebudu muset jít na stolici, protože 15 litrů je šílená pálka.. :(

To www.autovrakoviste.cz je pro mě dost daleko, nejpíš se budu muset poohlídnout někde v okolí, nejblíž bude asi Olomouc
Jinak dveře už jsou venku, rval jsem to ven cca 2 hodiny, byly teda pekelně zaklíněný..

Obrázek
Obrázek
Tohle bych fakt nikomu nepřál, ale očividně ti vypatlaní a závistiví sousedi mají radost..Já snad tyhle lidi nikdy nepochopím...
Obrázek
maxino
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxino »

To si pis ze ti sousedi a zavistivci maji radost o tom bych mohl povidat.. ted si urcite rikaji podivej se na nej jezdi jak prase tak tady to ma .. takovy lidi radeji neresit...
Celica STI My love My life
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

maxino píše:To si pis ze ti sousedi a zavistivci maji radost o tom bych mohl povidat.. ted si urcite rikaji podivej se na nej jezdi jak prase tak tady to ma .. takovy lidi radeji neresit...
JJ přesně tak, ale víš jak to chodí na vesnici..Udělají z tebe pomalu vraha..Už to slyším.."Jel jako hovado a málem při tom zabil 10 lidí..."
Já jezdím fakt slušně a předpisově a rychlosti taky nějak neholduju.. :(
Prostě smůla no :cry:
Obrázek
vendys
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendys »

Tak to ja fakt smolík, skoro každýmu se někdy stalo, že někdo kde to neznal si myslel, "že je na hlavní". Mě taky, ale za chránila to duchapřítomnost toho co na hlavní opravdu byl.
Sousedy neřešit, pokud jsou mdlého rozumu (asi jo jinak by neměli radost z cizího maléru) tak to nech vyhnít, leda že by si otevírali hubu i před tebou.
Jestli je hnutá kastle taky napoví, pokud si s tím jel zpátky po vlastní ose a netáhlo to do strany tak snad ok, já na to zas takovej odhad nemám, ale myslím si že to podržela střecha, podlaha, a koneckonců i motorová přepážka.
Největší pakárna bude opravdu srovnat ten sloupek a okolí, práh vzhledem k tomu jak je slisovanej se bude určo měnit.
Napiš pak schválně jak to vypadá, až budeš něco vědět.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
jirih
Řidič

Příspěvek od jirih »

uch ...
soucítím s tebou, snad to dáš rychle do kupy...

Každopádně, když narazíš na vrakáči na 6G, dej pls vědět, pár drobností by se mi hodilo ... Ď ...
Celica T20, r.v. 97, 1,8i 16v, 115 hp
kola 7,5x17", obuto 225/45 R17

www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR
Doky
Věčnej rejpal

Celica

Příspěvek od Doky »

Uff není co říct je mi toho líto vím co vše jsi dělal abys ji měl!!!Bude to asi nákladnejší oprava, sloupek je problém a dost to vše natáhne.Nedělej to na kolene neoplatí se to a v každém případě si dej vše pořádně proměřit a srovnat.Ten blatník a dvere na vrakáči možná seženeš ale ty další věci si myslím že ne.Uvidíš po přeměření kastle.Hodně zdaru!!!
Nějaké ty auta doma jsou.
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

odstrojit, vymenit prah a stlpik, nieco prelakovat, zmerat body ci nieje posunuta kasna..do 50 by si sa mohol zmestit ked zozenies lacno diely.
Celica All-trac
maxino
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxino »

no do me loni nacouvala na parkaci zenska ale trefila me dobre kdyz uz teda ... diky bohu to bylo jen na vymenu dveri

http://mojeauti.wz.cz/obrazky/67.jpg
Celica STI My love My life
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Leon*cz píše:
maxino píše:To si pis ze ti sousedi a zavistivci maji radost o tom bych mohl povidat.. ted si urcite rikaji podivej se na nej jezdi jak prase tak tady to ma .. takovy lidi radeji neresit...
JJ přesně tak, ale víš jak to chodí na vesnici..Udělají z tebe pomalu vraha..Už to slyším.."Jel jako hovado a málem při tom zabil 10 lidí..."
Já jezdím fakt slušně a předpisově a rychlosti taky nějak neholduju.. :(
Prostě smůla no :cry:
přesně taky když jsem suprou v cca 70-80km /hod ufiknul čtvrtku felicie tak hend říkali " to kdyby tu šli nejaký děti" - nejbližší škola cca 5km a konec vesnice, ale to nic, jen jsem ji na to odpověděl :" Děti? To ješte nic není, vážená paní, ale představte si, kdyby tu spadlo ufo.. to by to srovnalo nejen tu felicii ale i ty vaše baráčky okolo ... " :lol:

ber to s nadhledem- poučíš se...

jen te vcelky je skoda :( koukám na ten práh a osobně se mi stát tohle a podařit se mi to opravit, tak to auto rychle střelím a pořídím jiné, i kdybych ho mel seberadši, proste bych mu už nevěřil... :(
Odpovědět

Zpět na „Celica“