No není to k pláči?

No taky se mi to neříka lehko, ale bohužel ihned mě napadlo totéž. Mimo prahu to koupil evidentně i sloupek přede dveřma, to je větší půser než blatník a dveře.ToyoCarE píše:nechcem ta sklamat,,ale mas chyteny aj prah,, ato bude kamacka
Jak se to přihodilo? No Lhal bych, kdybych řekl že to nebyla moje vina, bohužel byla, protože jsem to auto absolutně nevidělvendys píše:No taky se mi to neříka lehko, ale bohužel ihned mě napadlo totéž. Mimo prahu to koupil evidentně i sloupek přede dveřma, to je větší půser než blatník a dveře.ToyoCarE píše:nechcem ta sklamat,,ale mas chyteny aj prah,, ato bude kamacka![]()
Hlavně aby nebyla hnutá celá kastle, asi to byla pěkná šlupka.
Můžete nám sdělit jak se to přihodilo.... aspoň si mi ostatní budem dávat většího majzla....nějak se to začíná hromadit.
JJ přesně tak, ale víš jak to chodí na vesnici..Udělají z tebe pomalu vraha..Už to slyším.."Jel jako hovado a málem při tom zabil 10 lidí..."maxino píše:To si pis ze ti sousedi a zavistivci maji radost o tom bych mohl povidat.. ted si urcite rikaji podivej se na nej jezdi jak prase tak tady to ma .. takovy lidi radeji neresit...
přesně taky když jsem suprou v cca 70-80km /hod ufiknul čtvrtku felicie tak hend říkali " to kdyby tu šli nejaký děti" - nejbližší škola cca 5km a konec vesnice, ale to nic, jen jsem ji na to odpověděl :" Děti? To ješte nic není, vážená paní, ale představte si, kdyby tu spadlo ufo.. to by to srovnalo nejen tu felicii ale i ty vaše baráčky okolo ... "Leon*cz píše:JJ přesně tak, ale víš jak to chodí na vesnici..Udělají z tebe pomalu vraha..Už to slyším.."Jel jako hovado a málem při tom zabil 10 lidí..."maxino píše:To si pis ze ti sousedi a zavistivci maji radost o tom bych mohl povidat.. ted si urcite rikaji podivej se na nej jezdi jak prase tak tady to ma .. takovy lidi radeji neresit...
Já jezdím fakt slušně a předpisově a rychlosti taky nějak neholduju..![]()
Prostě smůla no