Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
ven?
Hafan> "S vetarenem se nesmis volne pohybovat po silnici" tO JE SNAD JOKE NE? JÁ GARÁŽ NEPREFERUJU... TAK TO BY BYLO NA ČASE ZMĚNIT STANOVY VETERÁNŮ A JEJICH OMEZENOSTI- OMEZENOST NEMAM RÁD... uNLIMITED, TO JE FAKT TRAPÁRNA...NA nTOU...
Naposledy upravil(a) micron dne ned 06.05.2007, 20:15, celkem upraveno 1 x.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
palivovy filtr - tam je akorat zadrhel ze nejde povolit, me taky ne tak jsem ho tam nechal starej,ale jinak je to prochazka ruzovym sadem, tohle je horsi, staci se podivat kudy vedou hadicky dole kolem napravy a zaveseni, je tam asi 3 cm dira a samej ohyb, a navic ta hadicka se neda moc ohybat a jeste ma jit tim plastovym krytem kterej nejde v tom miste skoro rozebrat. A navic si musite dat pozor na ty ostatni abyste nebyly zase na zacatku, a to tam nemam ABS- coz znamena 2x mene hadicek. Nez delat tohle je stokrat lepsi vyndavat a zandavat motor, to me i celkem bavilo.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
fotky budou co nevidet, jeste mi chybi trosicku laknout dvere , mam tam zatim kit, a rozlestit a nalestit lak, pak to vyfotim, ted na to neni ani pocasi, jinak byl jsem ji projet za mestem a jede primo bozsky, jeste prihlasit no, ale bez tech znacek to vypada lip
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
jeste ze to z dalky neni moc videt, a ta kvalita fotek tomu laku moc nepridala, jeste budu lakovat doma lemy u prednich blatniku, dole vepredu ten naraznik a dvere trosku a zase to bude lepsi
jo a na kola mam origo puklice, trosku omlaceny ale vypadaj docela dobre
jo a na kola mam origo puklice, trosku omlaceny ale vypadaj docela dobre
Naposledy upravil(a) Pavo.B. dne úte 08.05.2007, 18:30, celkem upraveno 1 x.