Kolik to asi bude stát?

vše ohledně modelové řady Celica
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

ehmm

Příspěvek od micron »

Idaho wrote>"jen te vcelky je skoda Sad koukám na ten práh a osobně se mi stát tohle a podařit se mi to opravit, tak to auto rychle střelím a pořídím jiné, i kdybych ho mel seberadši, proste bych mu už nevěřil..."

Tak s touhle větou naprosto nesouhlasim! Víš vůbec kolik Celic dostalo přesně takovouhle perdu z boku? Nespočet... opravit se dá všechno, jde o to -kdo to opravuje a za kolik. Respektive kolik je nebouraných celic? hmm myslim, že ani 1.-5-6G nevěřit? když je auto v provozu 17-10 let a někdo jí nemá jen na buznění v mimoni a celej rok jí schovává v garáži... no tak to možná, ale Celica je auto na ježdění a ne hnití v garáži... takže pravděpodobnost crashe-ů za 10 let provozu je normální.
Nevěřil bych celice, až kdybych věděl jak a proč někdo někde zgebnul- tyhle kalamitky bez škrábance na posádce jsou pravej opak- nezatracoval bych ducnutý celdy.
Pravej opak- jakmile si jí sám ducneš... a opravíš slušně... máš jí ještě radši... člověk dostane v životě taky "pár krutých facek"... poučí se... ale bouraný celdy jako majitel bych si vážil o to víc... nevidim v tom nic za co by se měl jakejkoliv majitel stydět nebo se bát. bu bu bu
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

2 micron: jednu nebouranou 5g jsem loni rozebral v Německu. Druhá, která taky nikdy žádnou velkou určitě nedostala mi stojí v garáži ;-). Další 4g, která taky určitě nebyla bouraná mi stojí ve druhé garáži :mrgreen:

Je jich dost, ale ty který k nám byly dotažený v průběhu devadesátých a začátkem tohohle desetiletí to určitě nebudou....
Doky
Věčnej rejpal

celica

Příspěvek od Doky »

Tak týhletý odpovědi Microne rozumím ale beru v úvahu i postoj Idaha.Víš 50000 tisíc co do ní Leon asi bude muset dát v případě horšího,,nálezu"po celkovém přemeření atd.je docela myslím si pro něj velkej peníz a asi to Idaho myslel že je lepší mít auto nebourané jak dělané po tak nešťasné ráně.A tím pádem udělat ho,,levněji" asi se budem chápat/ne absolutně absolutně prefekcionalisticky/Víš možná Leon si ani nestihl vytvořit vztah má ji počítám měsíc i když ji moc moc chtěl a nyní se mu stala taková nepříjemná věc, spíše to tu,,lásku" po tý ráně utlumí.Možná že mu lidi z fóra pomůžou sehnat nejaké ty díly levněji ale ten sloupek, práh a případně skroucená kastle bude větší problém.Jasně že se dá všechno opravit ale otázkou je zdali se to ekonomicky a i jinak oplatí to asi myslel Idaho.
Nějaké ty auta doma jsou.
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

no jo

Příspěvek od micron »

Brunner> rozebraný se nepočítaj... :lol: otázka je co je velká prda a co normální a malá :roll: stejně je to prda. pokavaď se auto-kastle srovná-pořádnej škubánek, auto netáhne a drží čistou stopu, neni co řešit.

Doky> jo, moje dostala něco obdobnýho-šlupku od předchozího majitele... teď po 5 letech mam chuť se zbavit tý šmejdský práce jak to bylo stupidně opravovaný... teď chci smejt tu špinavou práci. Problem je že dílů na 6g. je míň... nejlepší-nejmodernější je dovoz z UK, ono se něco snad dotáhne.
Jinak chápu chápu 1 měsíc... taky sem takhle zrušil po měsíci Mitsu Eclipse... dost mě to vzalo... tvrdili mi že to je totalka... tak sem jí prodal bez opravy... ale víš co, myslim že ten Eclipse stejně jezdí... pán si ho určitě nebral na rozřezání... u nás se řežou momentálně auta z UK. ne ty CZ.
Takže buďto bych Leonovi poradil to prodat jako totalku- kutil se najde... nebo investovat tuhle fakt vysokou částku- ale vim co to je bejt po měsíci "zdrcenej". každopádně finanční - (já měl štěstí, že pojišťovna jakš takš dala obnos, nebyla to moje vina, takže sem nebyl tak v minusu.)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

BRunner píše:2 micron: jednu nebouranou 5g jsem loni rozebral v Německu. Druhá, která taky nikdy žádnou velkou určitě nedostala mi stojí v garáži ;-). Další 4g, která taky určitě nebyla bouraná mi stojí ve druhé garáži :mrgreen:

Je jich dost, ale ty který k nám byly dotažený v průběhu devadesátých a začátkem tohohle desetiletí to určitě nebudou....
Ja ji taky nemam bouranou a jak to vim, protoze jsem ji rozebral do posledniho sroubu :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: ehmm

Příspěvek od Idaho »

micron píše:Idaho wrote>"jen te vcelky je skoda Sad koukám na ten práh a osobně se mi stát tohle a podařit se mi to opravit, tak to auto rychle střelím a pořídím jiné, i kdybych ho mel seberadši, proste bych mu už nevěřil..."

Tak s touhle větou naprosto nesouhlasim! Víš vůbec kolik Celic dostalo přesně takovouhle perdu z boku? Nespočet... opravit se dá všechno, jde o to -kdo to opravuje a za kolik. Respektive kolik je nebouraných celic? hmm myslim, že ani 1.-5-6G nevěřit? když je auto v provozu 17-10 let a někdo jí nemá jen na buznění v mimoni a celej rok jí schovává v garáži... no tak to možná, ale Celica je auto na ježdění a ne hnití v garáži... takže pravděpodobnost crashe-ů za 10 let provozu je normální.
Nevěřil bych celice, až kdybych věděl jak a proč někdo někde zgebnul- tyhle kalamitky bez škrábance na posádce jsou pravej opak- nezatracoval bych ducnutý celdy.
Pravej opak- jakmile si jí sám ducneš... a opravíš slušně... máš jí ještě radši... člověk dostane v životě taky "pár krutých facek"... poučí se... ale bouraný celdy jako majitel bych si vážil o to víc... nevidim v tom nic za co by se měl jakejkoliv majitel stydět nebo se bát. bu bu bu
klidne si mužeš nesouhlasit, neříkám že to bude špatné, jen proste že já bych už tomu neveřil at to opraví kdokliv a sebelíp ( třeba i já sá:) ) vím že takovýchle bouraček ani nepoznám, al eporst ejakmile bych to věděl tak bych tomu autu nevěřil - necucám si to z prstu, je to moje reálná zkušenost..
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

to leon: čeče jestliti to udelalo todle kdyz to dotebe napalil v 70 tak by me zajmalo kolik jel ten frajer co se mu nelibily moje dvere... páč me to vzalo tak ze se deformace zastavila az o sedacku ktera se namackla na stredovej panel :mad:
Leon*cz
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon*cz »

Tak jsem dneska stál a dlooooouho se na to díval a bylo mi mdlo...No a když jsem nějakou tu hodinu před tím mrkl na svůj účet, tak mi bylo mdlo ještě víc :( To Vám teda povím, kdyžse sere, tak se hold sere a že toho poslední dobou mám celkem dost..To auto byla jediná věc, která mi dokázala zvednout náladu a ted je i stímhle konec..No ale řeknu Vám, že jsem si Celicu oblíbil ještě víc! Viděl jsem (při tom páčení těch dveří) Jak precizně to mají ti kluci japonští udělané a byl jsem štastný, že jsem nejel v ten den mátinou astrou, protože jinak místo pár modřin to mohlo skončit mnohem, mnohem hůř a to bych už nikdy za volant nesedl. Takže tohle auto je pro mě number ONE! Je to fakt bytelná kára!
Abych řekl pravdu také jsem uvažoval o opravě a následném prodeji a opětovné koupi další celičky,ale jestli to bude stát 50 zlatých, tak nevím jak dlouho bude trvat, než to dám do kupy a za kolik to vůbec prodám:( No a to nepočítám ten čas, který se budu věnovat opravě, protože dělám 12 hodin deně, krátký a dlouhý týden, takže toho času na tu opravu fakt moc nemám :( Nejspíš si budu muset najít ještě nějakou bokovku, abych vydělal nějaké kačky..
TO Doky: Vidíš chlape a to jsem si v pátek (před tou nehodou) říkal, že až přijedu v sobotu z toho města, tak udělám nějaké fotky a pošlu ti je, jak jsem slíbil, abych se ti pochlubil...No a takhle to dopadlo :cry:
Jinak ve středu, nebo ve čtvrtekk budu dávat auto na posouzení do autoopravny, tak držte palce, aby mi neřekli nějakou šílenou pálku..
MMCH nevíte náhodou za kolik by se dalo prodat takhle bouchlé auto?
Obrázek
Celica 6.gen 1.8 [7A-FE] My life, My love, My destiny
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

v prvom rade to daj na stolicu pomerat.. ked to bude oke..zisti si co staji prah a blatnik..dvere.. klampiar ti to moze spravit celkom lacno.. tam nieje moc prace pre niekoho kto sa vyzna.. proste to ukaz klapmpiarovy a on ti povie..
Celica All-trac
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

buchnuta 1,8? mozno tak 50tis czk.. na sk idu po 140 sk neburane
Celica All-trac
maxino
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxino »

1.8 ?
Celica STI My love My life
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

maxino píše:1.8 ?
to je obsah motoru :wink:
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
maxino
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxino »

Jo jo to vim ze je to obsah :o) ale ktera generace se dela v tomhle obsahu ? 6tka ? 5tka snad urcite ne :)
Celica STI My love My life
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

maxino píše:Jo jo to vim ze je to obsah :o) ale ktera generace se dela v tomhle obsahu ? 6tka ? 5tka snad urcite ne :)
sak to ej 6g ty brambora..
Celica All-trac
scruupp
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od scruupp »

Tak v tomhle obsahu se dělá 6 g. a sedmá se dělá jenom v 1.8
TOYOTA CELICA 4g 2.0 GTi + BMW 325i Touring (2.5->170k + špéra->radost z jízdy dveřma napřed)
Odpovědět

Zpět na „Celica“