Ja ked dam automaticke vyhladanie stanic ( a robim to casto, lebo manzelka ma zvláštny talent radio uplne rozhodit a to vcitane prestavenia jazyka

tenantles píše: ↑stř 07.12.2022, 15:51 Čaute, riešil som s corollou poistnú udalosť (výmena čelného skla + oprava laku na streche, keďže kameň som trafil tak nešťastne na rozmedzí skla a strechy). Auto bolo v servise takmer dva týždne a medzitým sa robila aj garančka po dvoch rokoch.
Manželka si po prebratí auta všimla, že FM rádio nefunguje dobre. Fungujú možno 3 stanice, ktoré majú v meste vysielač, zvyšok nenájde nič. Automatické ladenie ide dookola a nič nenájde. Manuálne nájdem len tie tri stanice, ktoré tiež viac nefungujú ako fungujú.
Tak sme im volali - najprv si nás prehadzovali a tvrdili, že to majú riešiť tí, čo riešili poistnú nie tí čo garančku (čo mne môže byť fuk, priniesol som to do servisu, je to jedna firma!). Potom povedali, že máme prísť (myslel som, že to bude odpojený konektor). Skontrolovali, vraj zapojili a povedali mi, že môžem ísť a že sa všetky stanice načítaju cestou. Nič sa samozrejme nestalo.
Budem to riešiť ako reklamáciu, len by ma zaujímalo, či niekto nemal podobnú skúsenosť a či nie je niečo čo by som mohol skontrolovať sám? Som strašne znechutený z amaterizmu a prístupu Toyota Servisu v Trnave a najradšej by som šiel do iného servisu, ale logisticky mi to nevychádza.
ono to není jen tak jednoduché s tím odpojením. V návodu je, že pokaždém odpojení bys měl jet na diagnostiku, jinak se mohou objevit chybové hlášení i na brzdy atd ......, právě tím odpojením si člověk může "nasrat" do kalhot ...biscuit píše: ↑čtv 15.12.2022, 10:23Ano, i když první je vždycky napětí. Proto radím to odpojit před připojením nabíječky - je to prostě jistota - tím nechci tvrdit, že s připojeným okruhem auta by se něco mělo dít, ale je dobrý si věci zjednodušit, líp se pak řeší případný problémyA neboj, elektrika je někdy dílem ďáblovým i pro nás, co se tím živíme
![]()