páni, ako ide cas a nase autá naberaju na veku a hlavne kilometrovom nájazde ( zámerne nepoužijem výraz "starnú" lebo to nie je pravda

) , prináša to nutne so sebou aj otázku obnovy antikoroznej ochrany.
Teda asi by bolo fajn oživit toto vlákno.
Nechcem sa teraz každého pýtat aky "najlepší" prostriedok na co použiť, toho je plný net a aj tak tisíc ludí má tisíc názorov (a najlepšiíe od takých co to nikdy fyzicky nerobili), skor by som mal inu otázku.
Pre tieto práce , podobne ako pre opravy mechanické, elektricke atd..., existuju tiež tzv. karosarske manualy. Síce sa hlavne venuju problematike opráv po nehodach resp. výmenám dielov ale Ich sucastou byvaju aj "diagramy" alebo plány , rozkresy...nazvite ako chcete...antikoroznej ochrany pre daný konkretny automobil.
Mam nieco take k Honde , aj ked bohužial nie presne pre moj variant karoserie, ale furt lepšie ako nic... Obsahuje to presný rozkres miest ktore treba osetrit ( dutiny, podvozok, odtokove otvory...)a aj druh materialu cím konkretne tieto miesta osetrit.

Takže k veci - ma niekto, alebo vie niekto aspon link kde by sa dal zohnat takýto manual pre Carinu E ?
Nejako sa mi to nedarí nikde vyhrabat.