Zapalovaci kabely?

vše ohledně modelové řady Celica
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Heh no ja se uz dostal na 9l, ale to s hodne lehkou nohou a to me tak nebavi :?
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

ja fakt, at se snazim sebevic a to ze uz lehcejc jet nemuzu proste pod tech 15 neslezu :((

greddy:tak to jsi me moc nepotesil :(
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

ty hlavni veci ktery by sis mel skontrolovat je lambda,predstih vaha vzduchu a cidlo teploty...
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

lambda je dle dvou autorizovanych servisu v poradku a ten zbytek vubec netusim jak zkontroluju, nicmene kdyz jsem nechal kontrolovat lambdu, tak jsem jim klad na srdce, ze to chci cely seridit a zkontrolovat pac to moc zere.Tvrdili ze nic nenasli a ze muzu bejt rad, ze to s 214tis jede :(
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

Hafan píše:Tvrdili ze nic nenasli a ze muzu bejt rad, ze to s 214tis jede :(
Blbost, měl jsem tu samou Celicu, měla 250kkm, na Shelláckou obyč N95 jezdila v zimě za 9 litrů, jinak za deset ;-)
Naposledy upravil(a) BRunner dne stř 02.05.2007, 11:18, celkem upraveno 1 x.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabely

Příspěvek od Idaho »

odaz píše:Zdravím všechny, v nejbližší době si budu objednávat originál kabely na Carinu přímo od výrobce, respektive od jeho americké pobočky. Cena vychází 49 USD plus bohužel 26 poštovné, ale i tak je to v pohodě. Pokud by někdo chtěl, můžu objednat dvoje a tím pádem by bylo levnější poštovné pro oba, nebo více lidí. Už jsem tak objednával pro sebe a kamarády iridiové svíčky a sada i s poštovným se vešla s cenou do litru(při 4 sadách)Pokud by byl někdo z okolí UH, popř ZLÍNA, není problém.
zbytečně drahé, originákl se dá kouipt i tady v čr a vyjde levněji.. lidi hlaven neberta tu teslu, co jsem se zatím bavil s uživateli tak spokojených tak ca 30% :(
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

Idaho: a mas nejakej tip kde? nebo dokazes sehnat?Mel bych vaznej zajem.
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Hafan píše:Idaho: a mas nejakej tip kde? nebo dokazes sehnat?Mel bych vaznej zajem.
třeba já :) hod mi do sz jakej máš ročník, motor aké má banánky na rozdělovači..
odaz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabely

Příspěvek od odaz »

Idaho píše:
odaz píše: zbytečně drahé, originákl se dá kouipt i tady v čr a vyjde levněji.. lidi hlaven neberta tu teslu, co jsem se zatím bavil s uživateli tak spokojených tak ca 30% :(
Tak to teda zírám....
Jinak já jsem měl asi třičtvrtě roku kabely od tesly a musel jsem je vyhodit, protože staré originály, které "kopaly" na koncovkách jely líp. Navíc ty tesly podle mých zkušeností nebyly dobře odrušené už když byly nové...Zkrátka shit. Možná mají jiný odpor,co já vím, ale orig. je orig.
EX.-CARINA II XLI 1.6 16v 77kw 1991-ted slouží mým rodičům
AVENSIS Sol 2.0 VVTi D4 108kw
Toyota-vím proč...
ombre
Věčnej rejpal

Příspěvek od ombre »

Vidíte, já cpu ty Tesla kabely do všech aut, kde je se starými potíž ( už asi 8) a zatím všude spokojenost. No, asi jste narazili na pondělní kusy ;).
Obrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

když už je tu řeč o svíčkových kabelech, dá se nějakým proměřením zjistit, jestli jsou už po smrti a chtělo by to nový, nebo jestli jsou ještě v pohodě? zkoušel jsem to tak nějak multimetrem na odpor, ale nic... jinak tam mám ještě origo Yazagi s rokem 1991 :D a motor šlape pěkně :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak2.0Gti píše:když už je tu řeč o svíčkových kabelech, dá se nějakým proměřením zjistit, jestli jsou už po smrti a chtělo by to nový, nebo jestli jsou ještě v pohodě? zkoušel jsem to tak nějak multimetrem na odpor, ale nic... jinak tam mám ještě origo Yazagi s rokem 1991 :D a motor šlape pěkně :)
Já tam má Yazagi 1990 :twisted: ale chvílemi se mi zdá, že začínají blbnout :cry:
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

petiss2.0Gti píše:
Celerak2.0Gti píše:když už je tu řeč o svíčkových kabelech, dá se nějakým proměřením zjistit, jestli jsou už po smrti a chtělo by to nový, nebo jestli jsou ještě v pohodě? zkoušel jsem to tak nějak multimetrem na odpor, ale nic... jinak tam mám ještě origo Yazagi s rokem 1991 :D a motor šlape pěkně :)
Já tam má Yazagi 1990 :twisted: ale chvílemi se mi zdá, že začínají blbnout :cry:
mě to taky blblo!studeny uplne v poho ale po ujeti tak 50km jeden válec od volnoběhu do 2tis. otáček někdy vynechal!na multimetru se zdaly dobry.dal sem tam novy origo a pohoda :D
Celica 2.0 Gti 115kw
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

edie píše:mě to taky blblo!studeny uplne v poho ale po ujeti tak 50km jeden válec od volnoběhu do 2tis. otáček někdy vynechal!na multimetru se zdaly dobry.dal sem tam novy origo a pohoda :D
Mě to zatím nedělá pravidelně, jen vyjímečně a je jedno jestli to je studený nebo teplý. Jakmile to bude blbnout hodně tak koupím nový káblíky a bude klid.
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

petiss2.0Gti píše:
edie píše:mě to taky blblo!studeny uplne v poho ale po ujeti tak 50km jeden válec od volnoběhu do 2tis. otáček někdy vynechal!na multimetru se zdaly dobry.dal sem tam novy origo a pohoda :D
Mě to zatím nedělá pravidelně, jen vyjímečně a je jedno jestli to je studený nebo teplý. Jakmile to bude blbnout hodně tak koupím nový káblíky a bude klid.
Já je koupil hned :D hrozně mě to štvalo i když to udělalo jen občas.
Celica 2.0 Gti 115kw
Odpovědět

Zpět na „Celica“