tesneni by me taky zajimalo a ty kabely nevim no, myslim ze na takovych vecech se setrit nema a myslim ze ti je tady nikdo nedoporuci. Myslim ze Idaho tady nekde psal ze maji o hodne vetsi odpor jako treba Densa, takze urcite nebrat!
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Hafan píše:a jeste sem se chtel zeptat, de nekde sehnat jeste novy tesneni do dveri?
to vis ze jde, u Toyoty, kdyz jsem tam volala a ptala se tak mi rekli cenu 3tis ja slusne podekovala a rozloucila se
je pravda ze sezenou skoro vse, ale ty ceny jsou docela uz smesne, ale co ma clovek delat, ja kupoval dve ocelovy hadicky k olejovimu filtru a cena 2 tisice za 40 cm ohlejch trubicek takze se zkus podivat na vrakaci, obcas se natrefi
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Kabely sem raději dal origo Yazagi sice ta fabrika je v Plzni a plno kamarádek tam pracuje ale bohužel se kabely na Celiku vyrábí jinde škoda byl by to super zdroj!každá by si dala jeden pod podprsenku a já bych si je vždy osobně vyzvednul
u matějčka nekupuj jsou delší a kvalita na prd JC auto vracel jsem je ty koncovky uplně nedoléhali prostě dlouhý ani do rozdělovače to vůbec nepasovalo
kupoval jsem u nás v přerově značka high volt za 1000kč kontakt ti pošlu http://www.mkiv.cz/ftp/celicakabely.JPG
u matějčka nekupuj jsou delší a kvalita na prd JC auto vracel jsem je ty koncovky uplně nedoléhali prostě dlouhý ani do rozdělovače to vůbec nepasovalo
kupoval jsem u nás v přerově značka high volt za 1000kč kontakt ti pošlu http://www.mkiv.cz/ftp/celicakabely.JPG
záleží co si vybereš, matejcek prodává jak druhovýrobu tak originál, navícna celicu existuje více tapu kabelu, takže to že jsi si ejdny koupil a nesedeli zanmená že jsi si vybral špatně ( a nebo te měl Matejček konatkotvat pro upřesnující uinformace když je více modelu a nevím keterý použít ) - což je nevýhoda eshopu, prodávající vidí co jsi si vybral a to ti pošle, veškerá komunikace žádná
Zdravím všechny, v nejbližší době si budu objednávat originál kabely na Carinu přímo od výrobce, respektive od jeho americké pobočky. Cena vychází 49 USD plus bohužel 26 poštovné, ale i tak je to v pohodě. Pokud by někdo chtěl, můžu objednat dvoje a tím pádem by bylo levnější poštovné pro oba, nebo více lidí. Už jsem tak objednával pro sebe a kamarády iridiové svíčky a sada i s poštovným se vešla s cenou do litru(při 4 sadách)Pokud by byl někdo z okolí UH, popř ZLÍNA, není problém.
EX.-CARINA II XLI 1.6 16v 77kw 1991-ted slouží mým rodičům
AVENSIS Sol 2.0 VVTi D4 108kw
Toyota-vím proč...
ja bych ty kabely za ty prachy bral, kdyby to slo.Na Celicu 91rok 3s-GE 115kW Jsem z prachy, ale kdyby jsi mi to pak poslal nasi postou, zaplatim i tohle postovny protoze furt to vyjde minimalne o polovinu levnejc nez kdybych to sehnal u nas.
jeste nejaky poradny svicky a mozna mi ta spotreba z tech cca 15litru spadne (