Nevím, kolik nás tu s dvojkovými Previemi je, ale docela by mě zajímalo, kde a za kolik jste výfuk pořizovali

A proč jsi to nazavařil?maslisko píše: ↑sob 15.08.2020, 22:13 Tak mi dneska ureznul výfuk, potvora. Jedu, jedu a najednou slyším, jak je auto hlučné. Prostě se ulomila trubka na sváru do zadního tlumiče:
2020-08-15_urezly_vyfuk_previa.jpg
Letmo jsem hledal v českých e-shopech a zjistil, že takhle bych asi nějakou druhovýrobu nekoupil. Zachránil mě Ebay, z anglie i s poštou to vyšlo na necelých 2500.
Nevím, kolik nás tu s dvojkovými Previemi je, ale docela by mě zajímalo, kde a za kolik jste výfuk pořizovali

Fiha, toto by bolo mozno aj u mna poriesit, auto obcas pri nizkych otackach cukne, niekedy aj dost. Cievky su 4 ako zistim, ktora má uz toho dost? Ci vymenit vsetky styri (teda ak rozumiem spravne, ze cievka to co vytiahnem z motora tesne predtym ako vysrobujem sviecku. Mozno by to mohlo riesit aj tie moje teple starty. Mozno malo zmysel sem dnes podvecer prist a zacitat sa do fora...Tomixx píše: ↑ned 23.08.2020, 15:49 Ano, chyba 420 a 421. Na nic jineho si auto nestěžovalo.
Civku jsem prostě zkusil, u Fordu Focus 1,6 benzin co mám je
na to jednoduchý test. 40km/h , na čtyřku a plný plyn. Pokud cuká, vadná cívka. Tady to bylo podobný, tak jsem vyměnil 2 cívku (první je už měněna) a je klid. Ani ty chyby, které se objevovaly při klidné jízdě na 5 se neobjevily.
Jinak stará civka byla funkční, jen občas prostě vynechala. Svíčky jsou nové Denso co tam patří.
O katalyzátoru jsem také uvažoval. Myslím, že nový kat dokáže nějaký čas nespálený benzín odfiltrovat, ale časem se zadní lambdy nevejdou do rozsahu a zase bude chyba. Jen má domněnka.
Ten test bude relevantní pouze vyloučí-li se jiné příčiny. Začal bych svíčkama.fsoos píše: ↑pát 15.01.2021, 17:48Fiha, toto by bolo mozno aj u mna poriesit, auto obcas pri nizkych otackach cukne, niekedy aj dost. Cievky su 4 ako zistim, ktora má uz toho dost? Ci vymenit vsetky styri (teda ak rozumiem spravne, ze cievka to co vytiahnem z motora tesne predtym ako vysrobujem sviecku. Mozno by to mohlo riesit aj tie moje teple starty. Mozno malo zmysel sem dnes podvecer prist a zacitat sa do fora...Tomixx píše: ↑ned 23.08.2020, 15:49 Ano, chyba 420 a 421. Na nic jineho si auto nestěžovalo.
Civku jsem prostě zkusil, u Fordu Focus 1,6 benzin co mám je
na to jednoduchý test. 40km/h , na čtyřku a plný plyn. Pokud cuká, vadná cívka. Tady to bylo podobný, tak jsem vyměnil 2 cívku (první je už měněna) a je klid. Ani ty chyby, které se objevovaly při klidné jízdě na 5 se neobjevily.
Jinak stará civka byla funkční, jen občas prostě vynechala. Svíčky jsou nové Denso co tam patří.
O katalyzátoru jsem také uvažoval. Myslím, že nový kat dokáže nějaký čas nespálený benzín odfiltrovat, ale časem se zadní lambdy nevejdou do rozsahu a zase bude chyba. Jen má domněnka.
...teda poviem ti, drastický test

R18A2
 R18A2 4AFE
 4AFE
 ahoj jake civky máš namysli?
 ahoj jake civky máš namysli?
 R18A2
 R18A2 4AFE
 4AFE jasně, jakou značku si dával?  Já tam mám Sentech
  jasně, jakou značku si dával?  Já tam mám Sentech  a  mám  podobne příznaky
 a  mám  podobne příznaky