já, já, já se hlásímDandis píše:Vážení příznivci vozu Previa pokud mi čas dovolí a technicky to zvládnu pošlu každému zájemci kopii

Předem moc dík. Jana
PS: Ty svíce testnu o víkendu...
já, já, já se hlásímDandis píše:Vážení příznivci vozu Previa pokud mi čas dovolí a technicky to zvládnu pošlu každému zájemci kopii

))
)) takže jestli bude zájem tak se dohodnem. Taky chci ještě napsat všem kamarádům co mě poradili velký dík. Olei už mám vyměněný přímo v Toyotě a můžu vám říct že ta kontrolka jim dala zabrat, nakonec na to prý přišli. Člověk to dá do značkového servisu a jsou z toho hotvý nevím, co by dělal třeba servisák v dílničce
 takže jestli bude zájem tak se dohodnem. Taky chci ještě napsat všem kamarádům co mě poradili velký dík. Olei už mám vyměněný přímo v Toyotě a můžu vám říct že ta kontrolka jim dala zabrat, nakonec na to prý přišli. Člověk to dá do značkového servisu a jsou z toho hotvý nevím, co by dělal třeba servisák v dílničce  .
 . že prý o tom nevěděl tak to neřekl. Jak poznám že to není třeba v prd.
 že prý o tom nevěděl tak to neřekl. Jak poznám že to není třeba v prd.  těsnění pod hlavou? Akdyž bude kolik asi tak může stát oprava dejme tomu v toyotě asi tak odhadem. Poradte mě prosím co stím
 těsnění pod hlavou? Akdyž bude kolik asi tak může stát oprava dejme tomu v toyotě asi tak odhadem. Poradte mě prosím co stím  Ještě furt sháním ten manuál Dandis slibuje ale už se neozval
 Ještě furt sháním ten manuál Dandis slibuje ale už se neozval  já to nechci zadarmo, Dandis dej vědět a nedělej drahoty
 já to nechci zadarmo, Dandis dej vědět a nedělej drahoty  sranda zatím ahoj zdravým všechny Previáře at nám to jezdí
 sranda zatím ahoj zdravým všechny Previáře at nám to jezdí  

.
.
 Ty zátky najdu pod motorem když odšroubuji spodní kryty motoru? Když to budou třeba ty zátky pořídím je vyměnit sám nebo raději do servisu co myslíš?
  Ty zátky najdu pod motorem když odšroubuji spodní kryty motoru? Když to budou třeba ty zátky pořídím je vyměnit sám nebo raději do servisu co myslíš?  Jinač až na tu vodu tak to je vše úplně v cajku.
 Jinač až na tu vodu tak to je vše úplně v cajku.