Avensis Verso cukání

vše ohledně modelové řady Avensis
stahla
Člen Týmu

Příspěvek od stahla »

Tak to jsme na tom byli stejně, mám Toyotu Avensis Verso, D-4D,2004, při přechodu kolem 3500 otáček mi auto cukalo, nešlo do otáček,vyměnil jsem váhu vzduchu, cena kolem 4.500,-Kč, chvilku klid a asi po 14 dnech opět cukání, vyměnil jsem vzduch. filtr a pořád stejné. Šel jsem na to jinak, jezdil jsem co nejvíce v těchto otáčkách a během týdne byl klid. Od té doby jsem najel 35 t. km a pořád v pohodě. Jaká byla závada nevím, ale odstranil jsem jí :)
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Mě stačilo 2xvyčistiz váhu vzduchu.Nyní jezdí bez problému.
laco
Člen Týmu

Příspěvek od laco »

zacinam mat z tych poruch mrazenie v zaludku, minuly rok som totiz 3 mesiace riesil problem s motorom,diagnostika po prvykrat ukazala na vahu a vstrekovanie.Vahu som precistil pozicanym sprejom,uz to bolo ok.Vstrekovace som vsak musel poslat na test( POZOR NIE DO TOYOTY), jeden bol vadny,dva na hrane, postupne som ich vymenil ( doma v garazi).Cena cez diesel-servis bola 11000/ks, v Toyote 18000.Aj tak to bol nakoniec vadny pal.filter,sice japan ale nie original.Po 4500 km zacal skrtit privod paliva,takze by som si usetril cas a peniaze keby som napojil cerpadlo na flasu s naftou.Ked som vsak chcel radu v nasej Toyote,vraj maju ten isty problem s firemnym Versom,ze uz vybrali aj filter pevnych casti a nepomohlo.Apropo, nafta, ako vlastne tieto motory funguju v Rusku?
pepazdepa
Člen Týmu

Re: Avensis Verso cukání

Příspěvek od pepazdepa »

Ja mam opacny problem na D-CATu. Do 3500 to neakceleruje. 3500-3600 to skube. 3600 to vystreli do 5000 a vejs uz nejde. Takze podrazovanim se s tim da solidne jezdit okolo 4000 jak drak. Uz druhiu nadrz jezdim s kapaliniu na vypaleni dpf a postupne se trosinki zlepsuje, tak jsem to prisuzoval DPFku MAF cisteny a pretesneny. Skrtici klapka s sani komplet vycisteno. Kanal 5 vstriku taky.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“