Tak aby som všetko vysvetlil.Na internete je nepreberná zmes informácií o zástavbe i do starších vozidiel s tým že sú tam názory podľa mňa nielen ,,jebkov" ktorý tak ako píše MISON a oni aplikovali xenonové výbojky i s pripraveným ,,stínitkom" na staršie vozilo s parabolou a klasickým nie čírym sklom.Preto moja polemika ale dám sa poučiť.Iný akceptovali úplnú zmenu a prestavali to na čočky a dali číre ,,sklo" čomu som nie celkom rozumel ale myslím že tu na fóre ho to číre ,,sklo" bez xenonu má ,,Malpasso" stálo to hrozné peniaze/ľudí liečim nepredávam na orgány inak by som si to dal prestavať na originál hneď/.Práve preto som sa pýtal či niekto aplikoval niektorú zástavbu xenonu - univerzálu a toto previedol priamo na Toyote Celice ,,4" očko aby sme si úplne rozumeli.Aby som to videl v reále a mohol to zhodnotit i to či by ma to neslepovalo ako hovorí MISON ak by som mal ísť proti nemu a ako by som mal ja pocit zlepšenia osvetlenia vozovky.Viem aký je rozdiel medzi jednotlivými výbojkami, dokonca som porozumel ich rozlíšeniu /nechcel by som vyšie 6000 K/.Dokonca viem aký je rozdiel medzi bixenonom a xenonom.Ostrekovanie hm nad tým budem premýšlať a pozriem si dalši info.Tuner nie som

ani ním nemienim byť, potrebujem to len pre svoju potrebu/už budem za pár rokov pán v rokoch

a viac svetla potrebujem u očiara som už bol

/ a hlavne preto že si mienim Celicu nechat na hranie.Ak mám hračku- nezlobím!Ďakujem za názory a beriem ich všetky preto som o radu požiadal

Nějaké ty auta doma jsou.