Nový (zatím šťastný) majitel avensisu

vše ohledně modelové řady Avensis
Matik
Navigátor

Nový (zatím šťastný) majitel avensisu

Příspěvek od Matik »

Tak jsem dnes zakoupil Avensis 2000, 1.6, sedan, vínová barva, auto je ve slušném stavu, tak jsem zvědav! Foto dodám později do patřičné rubriky... :wink: :D
Gongush
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gongush »

tak to gratuluju a přeju hodně moc šťastnejch kilometrů bez nehod :lol:
Carina E T19 2.0TD combi '96
Škoda Octavia Combi 1.9TDi 96kW '03
Matik
Navigátor

Příspěvek od Matik »

Zapomněl jsem dodat, že to má nalítaný 190000, ale koupil jsem to u Dealera, kde jsem servisoval svou předchozí corollu a mám k nim důvěru a technici dávali ruku do ohně, navíc serviska atd. a cena byla opravdu mírná...
Matik
Navigátor

Příspěvek od Matik »

Tak dnes to absolvovalo jarní prohlídku v Toyotě, vše ok + jsem nechal vyměnit olej, jistota je jistota. Tak jsem ještě šťastnější... Nechci to zakřiknout, ale asi to byl dobrej kup. :)
Petr N.
Navigátor

Toyota

Příspěvek od Petr N. »

..taky se zrovna chystám na nákup Toyoty. A plánuju, že s ní rovnou zajedu někam do značkového servisu, nechat ji pořádně proklepnout a výměnit kapaliny.. Kolik si mám na to asi tak připravit...??? Jinak čtu všude jen samou chválu..!!! Původně jsem chtěl VW, ale nakonec zvítězil japonec :D tak snad budu spokojen. Chtěl bych ale 2,0 D4D combi, 81 Kw.
Matik
Navigátor

Příspěvek od Matik »

Teď je do konce března akce v Toyotě - bezpečnostní prohlídka za 100 kč, což už asi nestihneš. Tam prohlížejí brzdy, tlumiče, podvozek atd. Jinak samozřejmě záleží v jakém stavu to tvoje auto bude, takže se nedá dost dobře určit, kolik si máš připravit...
Markever
Člen Týmu

Re: Nový (zatím šťastný) majitel avensisu

Příspěvek od Markever »

Matik píše:Tak jsem dnes zakoupil Avensis 2000, 1.6, sedan, vínová barva, auto je ve slušném stavu, tak jsem zvědav! Foto dodám později do patřičné rubriky... :wink: :D
Za 14 dní si jedu pro tuto krásku Toyota Avensis T22 1.6i 16V liftback '99 a podělím se o nevšední zážitky.
Jelikož je to mé první auto, tak doufám, že mi vydrží :D
Budu řešit podobné problémy se zabezpečením, něco jsem si ve foru již přečetl, tak jestli máte již nějaké zkušenosti s Medvědem, Defend Lock • Construct, nebo pískování VINCODU?? Díky za tipy, jak si Avensiska zabezpečit.
Toyota Avensis T22 1.6i 16V liftback '99
PCAPEK
Člen Týmu

Příspěvek od PCAPEK »

Taktez jsem cerstvim majitelem Avensisu r.v.99.Privezli jsme ho v pondeli ze SRN a ma nalitano jen 83t.Ma to servisku a tak jsou poctive.Jeste tam mam prevozky a ani jsem ho nestihl vyfotit ale to se da napravit.Zatim je to paraaaaada.Uvnitr je fakt o dost vic mista,nez v Corollce.
TOYOTA COROLLA 1.6 GLi AUT.LIFT
TOYOTA AVENSIS 1.8i LINEA SOL AUT.LIFT
PCAPEK
Člen Týmu

Příspěvek od PCAPEK »

jo,nema nekdo z vas novy EPC katalog?Ja mam pouze do roku 95,dik
TOYOTA COROLLA 1.6 GLi AUT.LIFT
TOYOTA AVENSIS 1.8i LINEA SOL AUT.LIFT
rasto
Řidič

Příspěvek od rasto »

Ak sa mozem spytat, kto vam ho doviezol?
Chcel by som si dat doviezt auto z nemecka ale nemam ziaden kontakt.
Toyota Avensis 2.0 D4-D '02
Petr N.
Navigátor

Příspěvek od Petr N. »

Neboj se toho... Normálně si najdi car na i-netu. Zavolej dohodni a zajed tam. Je to úplně v poho. Taky jsem to ted tak udelal jen jsem nemohl jet tak mi tam zajel kámoš.. Bál jsem se toho, ale překvapilo mě jak to vše šlo haldce.. :wink:
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Tak to jsi měl notnou dávku štěstí, fakt! Ale blahopřeju :wink:
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Petr N.
Navigátor

Příspěvek od Petr N. »

proč...??? Našel jsem si car v Italy a fakt úplně bez problému, teda až na to, že jsem si neuvědomil, že v Italy neexistují převozní značky, takže se mi to prodražilo o dovoz na vleku. Jinak v Italy mají velmi slušné cars a oproti Německu i o dost levnější. Vybíral jsem půl roku, tak mám za ten čas ceny už docela i v oku :wink:
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

Tak to jsi šťastný člověk :wink: Ještě jednou blahopřeju, ale auto z Itálie bych asi moc nemusel. Byly to vždycky "ty horší", co jsme nadělovali. Proto jsem psal, že jsi měl štěstí.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
Petr N.
Navigátor

Příspěvek od Petr N. »

Zjištoval jsem jaká je situace proč jsou v Italy tak levné auta. A prý vláda podporuje nákup nových aut a jsou tam velké finanční úlevy na auta do 3 let pro to se jich po uplynutí té doby lidi zbavují a kupují new. Ale štěstí jsem měl protože je to auto od autorizovaného prodejce Toyota se serviskou v opravdu top stavu, tak ted už jen aby bez problémů vydrželo.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“