Nový (zatím šťastný) majitel avensisu
Nový (zatím šťastný) majitel avensisu
Tak jsem dnes zakoupil Avensis 2000, 1.6, sedan, vínová barva, auto je ve slušném stavu, tak jsem zvědav! Foto dodám později do patřičné rubriky...

Toyota
..taky se zrovna chystám na nákup Toyoty. A plánuju, že s ní rovnou zajedu někam do značkového servisu, nechat ji pořádně proklepnout a výměnit kapaliny.. Kolik si mám na to asi tak připravit...??? Jinak čtu všude jen samou chválu..!!! Původně jsem chtěl VW, ale nakonec zvítězil japonec
tak snad budu spokojen. Chtěl bych ale 2,0 D4D combi, 81 Kw.
Re: Nový (zatím šťastný) majitel avensisu
Za 14 dní si jedu pro tuto krásku Toyota Avensis T22 1.6i 16V liftback '99 a podělím se o nevšední zážitky.Matik píše:Tak jsem dnes zakoupil Avensis 2000, 1.6, sedan, vínová barva, auto je ve slušném stavu, tak jsem zvědav! Foto dodám později do patřičné rubriky...![]()
Jelikož je to mé první auto, tak doufám, že mi vydrží
Budu řešit podobné problémy se zabezpečením, něco jsem si ve foru již přečetl, tak jestli máte již nějaké zkušenosti s Medvědem, Defend Lock • Construct, nebo pískování VINCODU?? Díky za tipy, jak si Avensiska zabezpečit.
Toyota Avensis T22 1.6i 16V liftback '99
Taktez jsem cerstvim majitelem Avensisu r.v.99.Privezli jsme ho v pondeli ze SRN a ma nalitano jen 83t.Ma to servisku a tak jsou poctive.Jeste tam mam prevozky a ani jsem ho nestihl vyfotit ale to se da napravit.Zatim je to paraaaaada.Uvnitr je fakt o dost vic mista,nez v Corollce.
TOYOTA COROLLA 1.6 GLi AUT.LIFT
TOYOTA AVENSIS 1.8i LINEA SOL AUT.LIFT
TOYOTA AVENSIS 1.8i LINEA SOL AUT.LIFT
proč...??? Našel jsem si car v Italy a fakt úplně bez problému, teda až na to, že jsem si neuvědomil, že v Italy neexistují převozní značky, takže se mi to prodražilo o dovoz na vleku. Jinak v Italy mají velmi slušné cars a oproti Německu i o dost levnější. Vybíral jsem půl roku, tak mám za ten čas ceny už docela i v oku 
Zjištoval jsem jaká je situace proč jsou v Italy tak levné auta. A prý vláda podporuje nákup nových aut a jsou tam velké finanční úlevy na auta do 3 let pro to se jich po uplynutí té doby lidi zbavují a kupují new. Ale štěstí jsem měl protože je to auto od autorizovaného prodejce Toyota se serviskou v opravdu top stavu, tak ted už jen aby bez problémů vydrželo.