Celda na prodej

vše ohledně modelové řady Celica
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

jeee, jakto ze to nejde smazat todle sem uz nechci psaat :(, omlouvam se. Nak se to zblaznilo :?
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

folik píše:to mision: jses hlupak, ktomu neni co dodat.
no co uz.. kazdy sme nejaky.. bez si kupit fiat coupe turbo a potom mi za rok povedz..
Celica All-trac
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

mison píše:
folik píše:2 greddy: jo 4kolo je jediny vyhoda. Ne ja to srovnavam u 100tisic. Za 100k kupovat turbo celdu starou 17let s xxx nalitano :crazy: . Cupe sezenes vonavku 80-110k z roku 97/98. Ale dost nebudu tu propagovat fiata, jen mi prislo skoda tech penez sarcasm: . Mas pravdu ze s kájou se jezdi jinak, ale to samí kde kája končí coupé zacina, anaopak :wink: :bigups: :
fiat coupe je pica auto..uz len preto ze kvoly posranej spojke treba vyberat cely motor.. v podstate kvoly kazdej veci na motore.. a to mas pocitivych 11 hodin prace a to neviem ci len na vybratie.
a nehovorim ze to zere aj travu okolo cesty...
Celica All-trac
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

podivej, ja si tu nestezuju ze moje celda je totalne derava, kastle uplne napicu, zere jak tankm atd. Vim ze je to ze kazdej kus neni dobre zachovej. Je to 4 g. A miluju tu čeliku. To ze si jel jednou, nebo nekdo jel v coupe ho nemuzes porovnavat. Je to z cestný to co meles, ale cos, respektuju tvuj nazor. :). Necekal jsem ze u lidi co maj Toyoty ze bude odpor k Italum, no je to vtipny, ale nekdo proste ví kulový. :?
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

hádky

Příspěvek od micron »

Tak si rejpnu taky... Coupe je pěknej humus, komplet ze všech stran jediný hezký na celým autě je logo "pinina" :lol: když sem se rozmejšlel jestli něco jinýho než kukací celdu GTi, sem se díval na Alfa GTV... design pretty pretty pretty original...ale když sem viděl ten micro stupido kufr a nedělený zadní sedačky... tak sem si řek kokoti taliansky, ani prkno se mi tam nevejde... takhle to pojebat! jo taliani neuměj skombinovat design s praktičností... Ciao amigos dementos talianos stupidos :D
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

folik píše:to gredy: viz co psal Idaho, naprosto snim sdilim nazor, takze ktomu neni co dodat. Jestli to nechapes, tak je to spatny.

to lenulka: ja to nebudu komentovat, protoze ty jsi na vsechno hrozne moc chytra. Proste nebudu dal rikat co si myslim, pac to nema cenu. Ja srovnaval auto pomer cena vykon... si to vem 17let stara turbina, 17 stara 4WD, za 100 000 = opravy, opravy,opravy... Prirovnaval jsem to ke coupe, ptže je to stejna cenova kategorie, rozdil je vtom ze je to levny,dobry, kvalitní ("")
... ehm a jestli si todle myslis o Ital cars, tak jsi , ty vis co :) barbar. Nechapu jak neco vubec muzes takhle napsat, ty proste nemas srdce. Sry ze Te tu takhle "fakuju" ale dost se mi ulevilo. I kdyz pak napises neco jako Lacia delta itegrale, ze to obdivujes, presto nechapu jak muzes na první reakci napsat takovou sra*ku.
:x :x :x :x :x :sly:

Italy a Japonce nemuzes srovnavat.

jenze idaho nemluvil o jizdnich vlastnostech...ty jsi rekl ze to je shit a jezdi to na hovno coz neni vubec pravda.aniv jednom aute si nejela slysel si to jen z doslechu takze nez se budes prirazovat nazorem k nejsilsnejsimu ze smecky zkus to nejdris sam at nevypadas hloupe :) nebyla rec o predrazeni auta ale o kvalite a vykonu a s tou se s ni coupe nemuze ani omylem srovnavat..je videt ze toho o toyotach moc nevis...respektive o jejich spolehlivosti..kdyz se k tomu nechovas jako prase neni treba vubec nic opravovat..ty auta jsou spoehlivy vic nez ty vubec myslis..ale to chce vic nez teorii aneb "jedna baba povidala"..s idahem taky souhlasim ohledne ceny auta..je to pravda ale toyoty cenu proste nestracej.. jenze ja mluvil o jozdnim pozitku :)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

:lol: jezis to je zase tema :roll: no proste a jednoduse, nekdo ma rad holky jiny zase vdolky, ja mam deravou kraksnu, jednoznacne muzu za to ze se na mem aute predchozi majitele vyradili a proto jsem tady uplne ten nejvetsi sr.c co pise sracky, no sorry hochu ale kazdy mame svuj nazor a jenom proto ze ty ten muj nesdilis to neznamena ze je jeden z nas divny!!! milion lidi milion nazoru 8) a ze tady delam chytrou? a sakra, no tak pokud ze sebe dela clovek chytreho ve chvili kdy se chce podelit o sve znalosti a zkusenosti, ktere nabyl vlastni pili a praci na svem aute, pak ano, delam chytrou, ale asi tu nebudu sama a nevadi mi to, porad lepsi nez byt nekdo kdo tu dokaze jen blbe remcat, do auta si umi nalet tak maximalne benzin a s odbornou pomoci i olej a pak osocovat :wink: TA POSLEDNI VETA NEBYLA NA NIKOHO SMEROVANA, ABY SE TADY TOHO ZASE NIKDO NECHYTAL!!!
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
RaW007
Řidič

Příspěvek od RaW007 »

muj názor je takovej, že za 100tis. by to fakt musel být mazel.. ale podle mě jde hlavně a jen o to, že je to 4kolka a ta se nedá jízdníma vlastnostma srovnat s žádným autem co má jen jednu hnanou nápravu (kdo se svezl ve 4x4 ví o čem mluvím) takže chápu že je to docela lákadlo..
Hlavně nesrovnávat s italem :P :D

to Leňulka:
díky že mi tvůj příspěvek připomněl, že mám vyměnit olej :D :D :wink:
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

pruser je to jak rekl idaho ze ty auta jsou precenovany...ale to vsechny raritni japonci jako prelude vtec,mr2 GTE, celica GT4, impreza GT a podobne.s tim uz nikdo nic neudela...a proste cenu maj nejak nasazenou a za sto tis se prodavaj GT4ky ktery v super stavu byt nemuzou...100tis je na nasem i zahranicnim trhu spodni hranice prodeje ... bouhzel za 100 tis se prodavaj celicy 5gen GTi ktery jsou v top stavu!
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

folik píše:To ze si jel jednou, nebo nekdo jel v coupe ho nemuzes porovnavat. Je to z cestný to co meles, ale cos, respektuju tvuj nazor. :).
teraz si si pekne nasral do huby.. pises ze 5gen GT4 je na hovno a pritom si v tom aute v zivote nesedel. viezol si sa aspon v tom fiate? ja viem presne podla tvojich reci co si za cloveka... radsej daj vyvarit tu svoju celicu a ked dospejes a budes mat aj prakticke skusenosti s inym auto ako je 20rocna celica tak rozdavaj rozumy.
Celica All-trac
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

greddy píše:pruser je to jak rekl idaho ze ty auta jsou precenovany...ale to vsechny raritni japonci jako prelude vtec,mr2 GTE, celica GT4, impreza GT a podobne.s tim uz nikdo nic neudela...a proste cenu maj nejak nasazenou a za sto tis se prodavaj GT4ky ktery v super stavu byt nemuzou...100tis je na nasem i zahranicnim trhu spodni hranice prodeje ... bouhzel za 100 tis se prodavaj celicy 5gen GTi ktery jsou v top stavu!
precenovane su.. to je pravda, ale neverim ze niekto bude predavat celicu turbo za 100 v perfektnom stave.. to je maximalne nerealne. Este som nevidel a necital o celice turbo na SK alebo CZ ktora by bola v tip top stave. Pokial o to auto nebolo prikladne postarane tak moze buduci majitel cakat pekne investicie.
Celica All-trac
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Tak jsem dnes jel a videl jsem fiat coupe 20V turbo, ale nevim co to bylo zac, mel tam i bow..
Sem ho trochu vyprovokoval a nedaval mi moc. :roll: Myslim ze turbinka ho strcila do kapsy 8) :wink:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Odpovědět

Zpět na „Celica“