a nehovorim ze to zere aj travu okolo cesty...mison píše:fiat coupe je pica auto..uz len preto ze kvoly posranej spojke treba vyberat cely motor.. v podstate kvoly kazdej veci na motore.. a to mas pocitivych 11 hodin prace a to neviem ci len na vybratie.folik píše:2 greddy: jo 4kolo je jediny vyhoda. Ne ja to srovnavam u 100tisic. Za 100k kupovat turbo celdu starou 17let s xxx nalitano :crazy: . Cupe sezenes vonavku 80-110k z roku 97/98. Ale dost nebudu tu propagovat fiata, jen mi prislo skoda tech penez sarcasm: . Mas pravdu ze s kájou se jezdi jinak, ale to samí kde kája končí coupé zacina, anaopak :wink: :bigups: :
folik píše:to gredy: viz co psal Idaho, naprosto snim sdilim nazor, takze ktomu neni co dodat. Jestli to nechapes, tak je to spatny.
to lenulka: ja to nebudu komentovat, protoze ty jsi na vsechno hrozne moc chytra. Proste nebudu dal rikat co si myslim, pac to nema cenu. Ja srovnaval auto pomer cena vykon... si to vem 17let stara turbina, 17 stara 4WD, za 100 000 = opravy, opravy,opravy... Prirovnaval jsem to ke coupe, ptže je to stejna cenova kategorie, rozdil je vtom ze je to levny,dobry, kvalitní ("")
... ehm a jestli si todle myslis o Ital cars, tak jsi , ty vis cobarbar. Nechapu jak neco vubec muzes takhle napsat, ty proste nemas srdce. Sry ze Te tu takhle "fakuju" ale dost se mi ulevilo. I kdyz pak napises neco jako Lacia delta itegrale, ze to obdivujes, presto nechapu jak muzes na první reakci napsat takovou sra*ku.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Italy a Japonce nemuzes srovnavat.
teraz si si pekne nasral do huby.. pises ze 5gen GT4 je na hovno a pritom si v tom aute v zivote nesedel. viezol si sa aspon v tom fiate? ja viem presne podla tvojich reci co si za cloveka... radsej daj vyvarit tu svoju celicu a ked dospejes a budes mat aj prakticke skusenosti s inym auto ako je 20rocna celica tak rozdavaj rozumy.folik píše:To ze si jel jednou, nebo nekdo jel v coupe ho nemuzes porovnavat. Je to z cestný to co meles, ale cos, respektuju tvuj nazor. :).
precenovane su.. to je pravda, ale neverim ze niekto bude predavat celicu turbo za 100 v perfektnom stave.. to je maximalne nerealne. Este som nevidel a necital o celice turbo na SK alebo CZ ktora by bola v tip top stave. Pokial o to auto nebolo prikladne postarane tak moze buduci majitel cakat pekne investicie.greddy píše:pruser je to jak rekl idaho ze ty auta jsou precenovany...ale to vsechny raritni japonci jako prelude vtec,mr2 GTE, celica GT4, impreza GT a podobne.s tim uz nikdo nic neudela...a proste cenu maj nejak nasazenou a za sto tis se prodavaj GT4ky ktery v super stavu byt nemuzou...100tis je na nasem i zahranicnim trhu spodni hranice prodeje ... bouhzel za 100 tis se prodavaj celicy 5gen GTi ktery jsou v top stavu!