Tvoj priatel Aleksey ti asi prachy nevráti? či?robmil píše:Takze od rusa Alekseye jsem si za cca 1300,-Kc poridil update map (mimochodem je velice ochotny, na emaily reaguje velice pruzne). Memu problemu s hlaskou "System neni nainstalovany" to nepomohlo...
...Nezbude mi než zajet do servisu?
Navigace Toyota Touch & Go Plus - verze, aktualizace
Re: Navigace Toyota Touch & Go Plus - verze, aktualizace
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
R18A2Carina AT190L 1992 JP
4AFEex.Carina AT191L 1996 UK
-
Giusepe_61
- Člen Týmu
Priatel Alexej asi prachy nevrátí (teoreticky), ale možná by pomohl (napsat problém přes translator). Jinak minulý týden jsem úspěšně
přes Alexeje (WhatsApp a PayPal) aktualizoval mapy a SW na poslední verzi. Mému problému s přehráváním mp3 souborů přes usb z usb flešky, které dosud nefungovalo, to rozhodně pomohlo, a teď už funguje, a aktualizace map pro navigaci je také v pořádku.
To podstatné je, že si nejsem jist, zda servis vůbec pomůže, věřím že odkáže na aktualizaci SW spojenou s aktualizací map, a to za cenu
(toolbox plus práce servisu). Mě ta aktualizace přišla na Kč 1220,-.
přes Alexeje (WhatsApp a PayPal) aktualizoval mapy a SW na poslední verzi. Mému problému s přehráváním mp3 souborů přes usb z usb flešky, které dosud nefungovalo, to rozhodně pomohlo, a teď už funguje, a aktualizace map pro navigaci je také v pořádku.
To podstatné je, že si nejsem jist, zda servis vůbec pomůže, věřím že odkáže na aktualizaci SW spojenou s aktualizací map, a to za cenu
Rád bych se zeptal - pamatuje si to při přehrávání mp3 souborů, kde se naposledy skončilo? Když posloucháš mluvené slovo, kde má jeden mp3 soubor třeba hodinu, a ráno nastartuješ auto, začne to přehrávat soubor od začátku, nebo od místa, kdy jsi vypnul motor?Giusepe_61 píše:Priatel Alexej asi prachy nevrátí (teoreticky), ale možná by pomohl (napsat problém přes translator). Jinak minulý týden jsem úspěšně
Toyota Avensis 1.8 CVT 2018
-
Giusepe_61
- Člen Týmu
Tohle jsem ještě nezkoušel, ale co nejdřív se na to podívám a dám vědět. Jsem rád, že mi po cca 4 letech funguje samotné to přehrávání mp3 souborů a zatím jsem zkoušel různě velké flešky a různá množství mp3.