A prosím bez urážek, zkus byt civilizovaný a věcný.
Dá se i takhle diskutovat. Urážky mě nepřesvědčí, naopak.
tak to je právě asi cíl hybridů - snažit se jet co nejvíc času na elektřinu , proto jakmile to baterka a jízda dovolí, tak hend jede jen v ev mode ... .Bubo226 píše:no prave. ze mam dojem, ze to v EV modu jede kdykoliv muze - at mam EV zmacknuto nebo ne.
CommonUser píše:Octavius, pekne video si nasiel.
U 1,2T sice uvadza Toyota Atkinsona, ale pre mna je to skor Miller. Teda pan, ktory prvy spojil preplnanie s Atkinsonom a hlavne realne dotiahol technicke riesenie. Tak ako uvadzala v 90tych Mazda pre svoj 2,3 MEC s kompresorom v Xedose. Atkinson dal patent v 1880 a tak je to jeho ...
.
manageere píše:Toto vlakno je aj vdaka Tvojim domnienkam a nezmyselnym prispevkom zaspamovane. Podel sa o Tvoje skusenosti ako vlastnik novej Corolly, alebo si zaloz vlakno CommonUser, kde sa mozes hadat sam so sebou.
Na vynutenie EV musia byt plnene 4 podmienky (co som si vsimol)matias píše:Ahojte, mam otazku k EV rezimu. Este ani raz sa mi nepodarilo ho vynutit, vzdy mi zahlasi ze rezim nie je dostupny, aj ked napr. auto ide cisto na EV chvilu, potom zapne spalovak na minutku a potom zase EV....