já bych ho radši jen vyšrouboval a místo něj si udělal trubku, páč až pojedeš na emise taxe ti bude hodit;)RaW007 píše:vyšroubuj ho, vnitřek něčím vymlať a dovnitř navař trubku, aby ti plyny šly co nejrychleji ven
poraďte prosim
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ono to s tim katem ve skutečnosti neni tak žhavý, hodně aut ani nepozná jestli tam je nebo neni(kolikrát vyndání i pomůže když je kat po letech téměř neprůchodnej), u některejch motorů se výkon lehce zvýší(hlavně ve vyžších otáčkách) u některejch se zase sníží ale u většiny se téměř nic nestane

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
no nevím sice co je závodní kat, ale sportovní katy se dělají normálně a rozdíl oproti seriovýmu je ve větší průchodnosti výfukových plynů..
protitlak dělá celý výfukový potrubí a ne jen kat, přece potřebuješ dostat spaliny co nejrychleji z válců ven a ne aby se ti míchaly s čerstvou směsí ne?
protitlak dělá celý výfukový potrubí a ne jen kat, přece potřebuješ dostat spaliny co nejrychleji z válců ven a ne aby se ti míchaly s čerstvou směsí ne?
Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm
potrebujes mit vyplach valcu...RaW007 píše:no nevím sice co je závodní kat, ale sportovní katy se dělají normálně a rozdíl oproti seriovýmu je ve větší průchodnosti výfukových plynů..
a co si myslite o odstraneni systemu pro snizeni emisi? - ma to smysl u stare kary delat? ne kvuli vykonu ale kvuli tomu at do sani nejde humus...
jinak pokud by mi nekdo hlepnul v tomto topicu moc by mi to pomohlo... http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 2&start=30
jinak pokud by mi nekdo hlepnul v tomto topicu moc by mi to pomohlo... http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... 2&start=30
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
myslíš tu věc co ti pouští část výfukovejch plynů zpět do sání?Ditri píše:a co si myslite o odstraneni systemu pro snizeni emisi? - ma to smysl u stare kary delat? ne kvuli vykonu ale kvuli tomu at do sani nejde humus...

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)