A copak máš pěkného za autí? =) Každá Toyotka je pořádná káramyšák píše:ahojte
rád bych se zůčastnil vašeho letního srazu, ale nemám bohužel takovou pořádnou káru jako vy třeba někteří ostatní.. jinak se zatim mejte
Letní sraz =)
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Letní sraz =)
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 
- myšák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
tak dík za uznání
mám toyotu Carinu E. 1.6... spolehlivá neporuchová 
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
tak jaktože nemáš pořádnou káru?myšák píše:tak dík za uznánímám toyotu Carinu E. 1.6... spolehlivá neporuchová
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor 
- myšák
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no jo ... to máš naprosotu pravdu ... jsou príma.... tak dej pak více info... o tom srazu .. a to s tou pořádnou károu jsem to myslel jen obrazně... jako že bych chtěl káru s větším obsahem ... ale zatím mi stačí tato ... 
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
No, tak dneska aktuální info... slečna neví, jestli ji tam opravdu chějí i letos, páč se neozývají a letiště se prý normálně pronajímá, ale je tam tak setřený kontakt, že to nejni vidět
tak nějak nevim...no, když bude krásně, tak se můžem dojet o víkendu podívat, nu, uvidíme =) taky podle toho, jak dopadnu zejtra ve schooole... =/
P.S. Obsah není všechno
P.S. Obsah není všechno
- Artie
- Navigátorka
- Kontaktovat uživatele:
Tak...ještě bychom se mohli úplně předběžně domluvit, kdy by se vám to tak líbilo...abych případně věděla, kdybych se chtěla nějak víc vyptat, popř. se předběžně jukat po něčem iném
a na kdy pro Charliho seženem toho Hiluxe
a na kdy pro Charliho seženem toho Hiluxe
- Tomáš Novák
- Člen Týmu
- Celerak2.0Gti
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
neděkuj, aby ses taky nezbláznil když ti to jednou někdo pochválíTheEagle píše: Dík![]()
![]()
Ad sraz: vzhledem k tomu že v půlce června je republikový sraz a na konci června je slovensko, tak bych navrhoval udělat ten letni sraz na přelomu července a srpna, co vy na to?![]()
jinak proč ne, v praci si to domluvim kdy budu chtít, loni jsem přes léto neměl ani den volna, tak letos nemůžou protestovat, to se zařídí
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz