Letní sraz =)

oficiální i neoficiální akce Toyota Klubu
Odpovědět

Jedem?! =) (úplně předběžně a teoreticky =) )

Jo, jel/a bych =)
14
54%
Ne, neláká mě...
3
12%
Uvidí se, podle toho, jak se vyspim =)
5
19%
Jel/a bych, ale ne pod stan =)
3
12%
Nějaká jiná možnost - viz. diskuse =)
1
4%

Celkem hlasů: 26

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Letní sraz =)

Příspěvek od Artie »

Milí zlatí, =)
tuhle nás tak napadlo, že je sice hezké, že jsou srazy na pár hodinek / den, ale což takhle si dát srazík na pár dní?! =) Někam zalést do kempu u vody...pár dní pobýt a zase se rozjet do svých koutů republiky =)
Abych to uvedla víc na pravou míru, kamarádka dělá přes léto v kempu snad někde u Nových Mlýnů a někde kousek do toho by mělo být betonové letiště...kde bychom se případně mohli vyřádit =)))
Tak by mě zajímalo, zda-li by někdo vůbec nějak takhle chtěl vyjet =) zda-li mám něco začít zjišťovat a hledat =)

INFO>

Jedná se o kemp v Pasohlávkách s tím, že by cena měla být příznivější =) Letiště je stále ve stavu zjišťování, stejně tak řešíme datum ;)
Naposledy upravil(a) Artie dne úte 13.03.2007, 22:04, celkem upraveno 2 x.
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

celica sraz pod stanem na pár dní. grilovaný masíčko, pohoda, music, opravy aut pod sluncem? ;) to nezní špatně, ale těžko říct jakej termín by se komu hodil, ale když se dají pořádat zimní lyžařský srazy, proč né léto... když to půjde, jdu do toho. nač se placatit někam k moři a být tam s bandou neznámých lidí, když by se dalo něco podobného udělat u nás?? jsem pro 8) :wink: :bigups:
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

Přesně nad tím už uvažuji.Je to kemp přímo v Nových Mlýnech.Ubitování buď v sále se spacákama a výčepem.Nebo v pokojích v linkusáku.Je tam hospoda,vaří se převážně smažená jídla ale záleží taky na domluvě a počtu lidí.Jestli chcete,je to vedle naší dědiny,tak se toho můžu ujmout a do dvou dnů dám ceník ubytování,popřípadě web
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

ps: a konečně se na srazu ožeru.
A to letiště je deset kilometrů daleko a je asfaltové.V Popicích
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Tak já myslela spíš pod stan a jídlo co si kdo urve =))) ale to je ještě daleko...

mno a kvůli tomu ožírání jsem to zrovna nemyslela...jesi nám někdo pobleje auto... :x
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

to letiště je u strachotína a je opravdu malinké (cca 200x10 metrů a na koncích trochu rozšířené). ale vyblbnout se tam trochu dá. jezdím tam taky občas pálit gumy....ale problém je, že tam v létě člověk těžko natrefí volnou chvilku protože tam jezdí spousta lidí i s motokárama a s modelama letadýlek.....navíc tama vede cyklostezka...
P.S. v campu na Nových Mlýnech bych asi do vody nevlezl...nevím jak teď, ale ještě nedávno to býval fakt humus!!! Ale možná že už je to lepší.....
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)

www.kabriolety.com?cc=680
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

Není problé si to letiště zamluvit a je klid.A pod stan se dá také.ale asi budu spát v autě :D
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

A není problém těch srazů udělat víc ;)))) ať se přes léto užijem ;)

třeba jesi je pro někoho moc socko jet do kempu, tak může jet do mnohohvězdičkového hotelu ;)

zatím je pro mne jediné zajímavé, kolik lidí by něco takového chtělo... =) aby člověk věděl, zda-li teda má cenu něco zjišťovat pořádně =)
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

inu, tak já bych byl taky pro :wink: spacák není problém, stan se sežene a gril se do kufru vejde :onfire: takže není moc co řešit. Na Nový mlýny to taky není pro nás z Brna a okolí zase nějak extra daleko, takže by to šlo.
hlavně, aby bylo teplo na koupání 8) , když v zimě nebyla pořádná zima na jízdu na prkně :cry:
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

fannda píše:Není problé si to letiště zamluvit a je klid.A pod stan se dá také.ale asi budu spát v autě :D
pokud se dá zamluvit, tak pak je to v pohodě......i když netuším kdo tam je vlastníkem a pokud si ho zamluvíš, tak jestli ti takovou akci majitel dovolí a za kolik penízků.....ty sis ho někdy zamluvil fando???

petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

fannda píše:Není problé si to letiště zamluvit a je klid.A pod stan se dá také.ale asi budu spát v autě :D
A proč bysme rovnou nemohli spat u tebe když bydlíš kousek od Nových Mlýnů???? :twisted:

2Artie: jako že by se to udělalo vždy od pátku odpoledne dejme tomu do nedělního odpoledne?? :shock: :blink:
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

petiss2.0Gti píše:
A proč bysme rovnou nemohli spat u tebe když bydlíš kousek od Nových Mlýnů???? :twisted:

2Artie: jako že by se to udělalo vždy od pátku odpoledne dejme tomu do nedělního odpoledne?? :shock: :blink:
pro tebe že si kamárád 200kč na hodinu parkovné a 600kč nocleh na osobu.

Ps jo a ještě ti vyměním motor :D :D :D :D
fannda
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fannda »

dlik píše:
pokud se dá zamluvit, tak pak je to v pohodě......i když netuším kdo tam je vlastníkem a pokud si ho zamluvíš, tak jestli ti takovou akci majitel dovolí a za kolik penízků.....ty sis ho někdy zamluvil fando???
no už se tam dělal sraz motorek,a pokud je to pořád obecní tak by to neměl být problém
dlik
Řidič

Příspěvek od dlik »

fannda píše:
dlik píše:
no už se tam dělal sraz motorek,a pokud je to pořád obecní tak by to neměl být problém
tak to jo....vždycky jsem si tam jel jenom zablbnout a zase odjel (když to mám skoro za barákem), takže nevím jak je to tam s většíma akcema.....

Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

petiss2.0Gti píše:2Artie: jako že by se to udělalo vždy od pátku odpoledne dejme tomu do nedělního odpoledne?? :shock: :blink:
No, třeba dvakrát, třikrát za ty letní měsíce =) Jednou do toho "mýho", podruhý do toho "fanndovýho" a potřetí to zaparknem u Rudé trojky na zahradě :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Srazy Toyota Klubu“