Si tak posluchám muziku na sluchátkách a najednou tma... záložní zdroj pípá, hudba mi hraje, ale namam tam píchlej monitor 

Cooo je.... mobil ne a ne najít sirky... a mobil okej... cooože jako jdu ven, tam soused s pejskem, dobrý den, jááá nic jááá nic 

ale už mam záložní zdroj, a konečně se dá vyzkoušet... zajímavý... asi 5 minut 1/2 baráku cut-off energy. Jako nevim jakýmu hovadu se tohle může povíst... vyhodit proud v 1/2 tak velkýho baráku? Ty vole že on tu někdo má pěstírnu 

To přeci nemá ani jít 

Asi nějakej elektrikář samouk... no doufám že dostal pořádnou pecku 

Ale ten záložní zdroj je fakt supr.... byl bych pěkně nasranej, zase sem něco dělal na kompu a všechno by bylo v prdeli. Supr. Ještě tam prcnu kromě zesilovače ten monitor, protože sem měl pak rozlišení miniaturní, respektive maximální 

monitor se probudil do rozlišení z 80-90 let dobře... ale fachá to výborně 

FSP UPS NANO super 

A nebo nějaká vražda.... třeba ve vaně... elektrickým shockem... včera tu byli Měšťáci... a něco někde řešili... 

Tak už je to asi dořešený 

Grilovaný maso v nálevu 

Ve vlastní šťávě... 

Aleee náhodou by mě takt zajímalo jak se to někomu může podařit... rád bych to věděl, třeba někdy nebudu mít sluchátka a někdo mi vyhodí pojistky, tak by je vyhrazil všem, aby věděli jak je to nepříjemný že 

Ale tak to si je v 90% vyrazíš stejně jen sám... jak tohle někdo dokázal? 

To nechápu.... 

A nezjistíš asi kdo to byl 

Když pro něj nepřijede pohřebák 

Včera mě pobavil nehorázně tenhle film na CT ART: a asi to pojede teď  znova  živě 

23:40 2x za sebou... no nemá to chybu 
 https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/ ... 9938365979

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/ ... 9938365979
Tak tam se hulí.... tam se kurva hulí asi nejvíc co sem kdy v nějakým filmu viděl... ten dým 

všichni hulej 

v každým záběru 

By mě zajímalo kolik se toho vykouřilo během natáčení 

Jak to že se nedusili herci???? To je fakt hoooodně hustý 

Šéfe já už nemůžu... hul a nekecej 

Vidíš že by to tu někdo vzadal ne... Tak koukej hulit 

Ale já už nemůžu šéfe, no můžeš, a budeš hulit 

taak jo 

jako hustej snímek.... Takhle vyhulenej film neviděl ani Marlboro man 

3* z pěti? hovnooooo 5*/5 je to drsná podívaná 

Ale jo nemá to chybu, kdysi to byl asi jakoby vážnej snímek... ale teď je to mega komický 

Absurdní... ale jak si ty cíčka vychutnávali... oleeee.... no je to bomba 

Až se divim že se něco podobnýho nenatočilo jako teď 

Někde... základ je že všichni budou hulit 

story je vedlejší...  

Jenže jak docílit aby ty herci hulili tak brutálně vážně jako kdysi... tak mega drsně...  

No je to drsnej snímek, ale nejdříve sem neviděl začátek, ten sem viděl teď. a ono se to teprve rozhulí 

začátek je nenápadnej 

nejlepší jsou schůze 

taaak jsme se tu pěkně sešli a teď si zablafáme... pěkně společně 

soudruzi... a budeme diskutovat a blafat do tý doby, než se udusíme 

Naštěstí tady soudružka větrá... nojo nooooojooo 

Je to inspirativní snímek... to každopádně... jako kdyby režisér vzal místo těch cigaret Skank/ pořádný skéro... a dal to do týhle doby a podobnýho prostředí.... no no no možná by se to dalo aspoň se tomu originálu přiblížit... ale v reálu jinýho hulení 

a jiný doby.... ale jo i ty postavy hrajou dobře... psycho... to by muselo bejt stejný.... Já nejsem režisér, ani scénárista, ale v tomhle filmu vidim inspiraci... něco podobnýho se dá udělat... podobně psycho a ještě víc...  

proč to nenatáčet černobíle... to je taky podle mě sexy... HD černobíle...  

v určitých pár vteřinách bych tam dal barvu... ale nechal bych to černo-bílý... protože má to svoje kouzlo... na psycho 

90let až 2000---- Divák se uklidní a vnímá jen bílou/ žlutou a tmu... a to je fain.
Možná by bylo na čase tedy když nikdo nic nerejžuje.... prostě tyhle filmy starý divný 

mega divný převést do 1/2 součastnosti... z 3/4 černobílý... ale z 1/4 barevný... a případně lehce pozměněný... a nebo pořádně pozměněný... No asi jo, když nejsme schopný udělat něco sami.... je to těžký něco vymejšlet sám... jde spíš o to vzít ultra starý filmy který "maj něco" a to si pučit... a tak to myslim... Protože oba ty filmy jak původní tak novej můžou jít klidně za sebou, a ten novej by se neměl stydět....
Tady je jen problém že nesmíš ukrást krtečka 

ani si ho pučit... to je problém...  

takže a co takový psycho filmy---- líbí se mi tam ta depresivní nálada... totální deprese... to je skvělý. Lidi to chtěj... ale ne u sebe nebo u známých... jen v televizi 

Lidstvo je perverzní