Motor 3S-GE nemáte někdo funkční na prodej?

vše ohledně modelové řady Celica
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

BRunner píše:
edie píše:OK to máš svatou pravdu ale vem si kolik už ty naše čeldy maj nalítáno!pochybuji že po 200tis budem v toleranci :D
Trocha měření tě nic nestojí, když už je to jednou rozebraný...tak proč to nezkusit, je to přece Toyota! :mrgreen:
zmeřit spotom brousit, pokud není blk nejak extra poškrábanej a je v tolerancích tak proč brousit.. písty s edají sehnat a nejsou drahé, ojnice nechat vyuhlovat ( pokud to jde ) a dát nové čepy. Do 20 tis to skutečně jde, je otázka co vše si uděláš sám :)
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

Jakuza píše:mison.. mas na sebe ICQ?
icq nepouzivam.. co potrebujes?
Celica All-trac
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

Mam jeden poctive schovany ve sklepe. Nevyhoda je ze ma shozenou hlavu kvuli tomu abych to oskaldoval v panelakovem sklepe. Stav nevim - koupil jsem to s prevodovkou ktera je v poradku a pry mel najeto neco okolo 100tis - od clena z tohoto webu tusim ze od Celica2.0GTI > po shozeni hlavy automechanik konstatoval ze se vse zda byt ok.... Dam ho za co si kdo rekne - protoze auto co mam ma motor ze svajcu a az dojezdi tak uz jej nebudu davat do kupy ale rovnou koupim novou celdu :-)
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

mno, takže zatím to vypadá že jdu do GO toho svýho, v úterý budou venku i písty, klikovka a ojnice, pak budu vědět víc, ale doufám že to bude v pohodě.

a co se mi s tím stalo? protočily se šálky na prvním válci, motor si dopřával víc oleje než jsem myslel :cry: :( :? no co, alespoň dostane nový kroužky, těsnění,atd... :)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

Jinak panove - z cele debaty mi vyplyvaji tyto dotazy:
1) Poznam nejak jestli mi klepou venitly nebo vstriky? Uz me kdysi borec vozil v motoru a ja se snazil zjistit co to je ale nebylo to dobry :-) takze je mozne nejak rozslisit jedno nebo druhe? Jiste je ze na volnobeh to nedela...

2) Kdyz vstrik vyhodim - da se nejak poznat alespon priblizne jeho stav? Mam doma dalsich 8 tak bych vybral vystavni kousky a tay tam dal

3) Ma nekdo zkusenost s vymenou vstriku na celice? Resp da se to udelat jenom se zakaldni vybavou? Gola a Lego?
> Celica 2.0 GT | 3SGE | Oldschool <> Celica 1.8 GTS | VVTL | Newschool < RAV4 2.Dv.
www.alkohol-tester.cz - Shop s alkohol testery / www.xenony.in - Shop s xenony & bixenony / www.plachty.as - Plachty na auta / www.tuning.as - Webik o autech
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Ditri píše:Jinak panove - z cele debaty mi vyplyvaji tyto dotazy:
1) Poznam nejak jestli mi klepou venitly nebo vstriky? Uz me kdysi borec vozil v motoru a ja se snazil zjistit co to je ale nebylo to dobry :-) takze je mozne nejak rozslisit jedno nebo druhe? Jiste je ze na volnobeh to nedela...

2) Kdyz vstrik vyhodim - da se nejak poznat alespon priblizne jeho stav? Mam doma dalsich 8 tak bych vybral vystavni kousky a tay tam dal

3) Ma nekdo zkusenost s vymenou vstriku na celice? Resp da se to udelat jenom se zakaldni vybavou? Gola a Lego?
1)určitě se to dá poznat, leč já nejsem tak dobrej abych ti to řekl jak přesně :(

2)když ho vyhodíš tak by možná mohlo být poznat jak vypadá,ne?

3) co vim na 5g,tak to jde, ale musis sundat shora cele sani (je to tak,Radus?;) ) mě stačila moje "základní" výbava na to abych vytáhl celej motor ven. 5g má skoro jen samý šrouby na klíče 10,12,14,17,sem tam 19 nebo něco většího. a šroubovák a kleště, což snad máš ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

btw, Ditri, nespletl jsi si trošku téma? tady jsem se ptal po motoru, a klepání ventilů se řešilo vedle ;) :D
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Ditri
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ditri »

pravda pravdouci - jsem se sek :-)
Odpovědět

Zpět na „Celica“