To to má každé auto jinak?

To mi poser holá záda... (obrazně, samozřejmě)sofer píše:Nemáš náhodou nejakú kameru v aute? Zdroje sú často príčinou rušenia signálu.
To jsi napsal,tak se necertiCorolla2014 píše:Už zase spekuluješ nebo me chytáš za slůvka? Samozřejmě, že jsem nejel v kuse 600 km danou rychlostí. To bys možná mohl vědět, že jsou tam různá omezení, okruhy měst atd. A zda tam mám omezovač? Jak to mám vědět? Asi jo, protože to víc nejelo. Auto kupuju jako spotřební materiál a aspoň trochu se mi musí líbit, ale Corolla 2019 je dle mě hnus a Toy ode mě peníze příště nedostane. Je dobře, že jsme každý jiný. Jinak by byl svět nudný.
jircy1 píše:Opouštím 20let starý Fiat Mareu a zřejmě půjdu do Corolly.Na Mareu nemohu dopustit a bude mi chybět,ale věk nastavíšZ jednoho fóra jsem přešel do druhého a chci se zeptat místních odborníků,jak řešíte rezervu,nechali jste si lepící sadu nebo jste si přikoupili dojezdové kolo?
Ať Ti slouží, já ji mám taky už skoro 2 měsíce a na nějaké drobnosti jsem spokojený.pmiks píše:Mám 2 měsíce novou Corollu a zatím maximální spokojenost. Teď jsem viděl nějaké propagační video, na kterém založili do CD mechaniky disk s videozáznamem a systém začal přehrávat video z disku. Jak je to s přehráváním videa v systému Toyota Touch 2? Žil jsem v domnění, že lze přehrávat pouze zvuková CD. Případně jaké video formáty lze přehrávat? Děkuji.
Je možné místo dojezdového kola si pořídit plechový disk s letní gumou a tu strčit místo té plastové přihrádky,které je v kufru pod tapecem?Lucifer23 píše:Ahoj, já pro klid duše dokoupil dojezdové kolo. Máš jistotu, že opravdu dojedeš a né, že někde budeš hodiny čekat na asistenci. Týká se to samozřejmě, když protrhneš kolo z boku, kdy Ti opravná sada nepomůže.jircy1 píše:Opouštím 20let starý Fiat Mareu a zřejmě půjdu do Corolly.Na Mareu nemohu dopustit a bude mi chybět,ale věk nastavíšZ jednoho fóra jsem přešel do druhého a chci se zeptat místních odborníků,jak řešíte rezervu,nechali jste si lepící sadu nebo jste si přikoupili dojezdové kolo?