To to má každé auto jinak?
Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti
Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti
Mě Corolla jela maximálně 217, pak zasáhl omezovač otáček.
Corolla 1.6 Valcematic CVT Active Trend+ 2017
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
Auris 1.6 Valvematic Luna 2011
Škoda 125 L 1989
To mi poser holá záda... (obrazně, samozřejmě)sofer píše:Nemáš náhodou nejakú kameru v aute? Zdroje sú často príčinou rušenia signálu.
Odpojil jsem kameru a celou cestu to škrtlo jenom občas a naprosto minimálně. Příjem se zlepšil řádově i v nejkritičtějších místech. V Hondě mi to nedělalo, tak mně ani nenapadlo, že by to mohlo být ono.
Díky moc
Toyota Corolla 1.6 VALVEMATIC Multidrive S - Active, LED, Trend+, 1G3, 2018
(ex) Honda Accord 2.2 i-CTDi - Sport, Satin silver, 2005
-
Corolla2014
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 14:57, celkem upraveno 1 x.
-
Corolla2014
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne čtv 07.09.2023, 21:18, celkem upraveno 1 x.
Corolla2014: No jestli to jezdí 230 nevím,ale jezdit po dálnici 600km 170-230km/h na 7000ot. to ti ten motor asi poděkuje
jinak myslím že ten motor na 7000ot. musí řvát jak svina,ne že tam je ticho
a omezovač tam nemáš??
avensis T27 1.8 valvematic
-
Corolla2014
- Věčnej rejpal
cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 14:57, celkem upraveno 1 x.
To jsi napsal,tak se necertiCorolla2014 píše:Už zase spekuluješ nebo me chytáš za slůvka? Samozřejmě, že jsem nejel v kuse 600 km danou rychlostí. To bys možná mohl vědět, že jsou tam různá omezení, okruhy měst atd. A zda tam mám omezovač? Jak to mám vědět? Asi jo, protože to víc nejelo. Auto kupuju jako spotřební materiál a aspoň trochu se mi musí líbit, ale Corolla 2019 je dle mě hnus a Toy ode mě peníze příště nedostane. Je dobře, že jsme každý jiný. Jinak by byl svět nudný.
avensis T27 1.8 valvematic
Mám 2 měsíce novou Corollu a zatím maximální spokojenost. Teď jsem viděl nějaké propagační video, na kterém založili do CD mechaniky disk s videozáznamem a systém začal přehrávat video z disku. Jak je to s přehráváním videa v systému Toyota Touch 2? Žil jsem v domnění, že lze přehrávat pouze zvuková CD. Případně jaké video formáty lze přehrávat? Děkuji.
Toyota Corolla 1,6 Valvematic (132 k) 6st. man. převodovka, Active Trend+, super white 2, r.v. 2018
(ex) Toyota Avensis 2.0 D4D 85kW, Liftback, r.v. 2004
Opouštím 20let starý Fiat Mareu a zřejmě půjdu do Corolly.Na Mareu nemohu dopustit a bude mi chybět,ale věk nastavíš
Z jednoho fóra jsem přešel do druhého a chci se zeptat místních odborníků,jak řešíte rezervu,nechali jste si lepící sadu nebo jste si přikoupili dojezdové kolo?
Corolla 1,6 LED Trend+Man-1G3,Ø5,8 - 6,1
Ahoj, já pro klid duše dokoupil dojezdové kolo. Máš jistotu, že opravdu dojedeš a né, že někde budeš hodiny čekat na asistenci. Týká se to samozřejmě, když protrhneš kolo z boku, kdy Ti opravná sada nepomůže.
jircy1 píše:Opouštím 20let starý Fiat Mareu a zřejmě půjdu do Corolly.Na Mareu nemohu dopustit a bude mi chybět,ale věk nastavíšZ jednoho fóra jsem přešel do druhého a chci se zeptat místních odborníků,jak řešíte rezervu,nechali jste si lepící sadu nebo jste si přikoupili dojezdové kolo?
Toyota Corolla 2020 1,8 Hybrid
Toyota Corolla 2014 1,6 Valvematic
Toyota Corolla 2014 1,6 Valvematic
Ať Ti slouží, já ji mám taky už skoro 2 měsíce a na nějaké drobnosti jsem spokojený.pmiks píše:Mám 2 měsíce novou Corollu a zatím maximální spokojenost. Teď jsem viděl nějaké propagační video, na kterém založili do CD mechaniky disk s videozáznamem a systém začal přehrávat video z disku. Jak je to s přehráváním videa v systému Toyota Touch 2? Žil jsem v domnění, že lze přehrávat pouze zvuková CD. Případně jaké video formáty lze přehrávat? Děkuji.
Bylo to opravdu oficiální propagační video? Kde jsi to viděl?
Toyota Corolla 1.6 VALVEMATIC Multidrive S - Active, LED, Trend+, 1G3, 2018
Někde na YouTube. Ale přesnou adresu už nevím.
Toyota Corolla 1,6 Valvematic (132 k) 6st. man. převodovka, Active Trend+, super white 2, r.v. 2018
Ahoj všem,
někde jsem tady četl nějaké rady na odstranění rezonancí pod přístrojovkou a u oken ale teď to nemůžu nějak najít. Vypadá to jako by od okna, nebo kraje přístrojovky. Docela mně to štve u nového auta. A ještě dotaz k navigaci, mám (měl bych mít) 3 roky aktualizací map, ale prozatím jsem žádnou aktualizaci nenašel, nabízí mně to na webu jenom verzi kterou už mám.
Je v tom nějaký háček, nebo zatím novější verze není?

někde jsem tady četl nějaké rady na odstranění rezonancí pod přístrojovkou a u oken ale teď to nemůžu nějak najít. Vypadá to jako by od okna, nebo kraje přístrojovky. Docela mně to štve u nového auta. A ještě dotaz k navigaci, mám (měl bych mít) 3 roky aktualizací map, ale prozatím jsem žádnou aktualizaci nenašel, nabízí mně to na webu jenom verzi kterou už mám.
Je v tom nějaký háček, nebo zatím novější verze není?
Corolla 2018 1.6 Valvematic, Executive, manuál, modrá (Ø7,2l/100km - poslední dobou spíš 7,3)
Je možné místo dojezdového kola si pořídit plechový disk s letní gumou a tu strčit místo té plastové přihrádky,které je v kufru pod tapecem?Lucifer23 píše:Ahoj, já pro klid duše dokoupil dojezdové kolo. Máš jistotu, že opravdu dojedeš a né, že někde budeš hodiny čekat na asistenci. Týká se to samozřejmě, když protrhneš kolo z boku, kdy Ti opravná sada nepomůže.jircy1 píše:Opouštím 20let starý Fiat Mareu a zřejmě půjdu do Corolly.Na Mareu nemohu dopustit a bude mi chybět,ale věk nastavíšZ jednoho fóra jsem přešel do druhého a chci se zeptat místních odborníků,jak řešíte rezervu,nechali jste si lepící sadu nebo jste si přikoupili dojezdové kolo?
Corolla 1,6 LED Trend+Man-1G3,Ø5,8 - 6,1
Jojo, je to možné, vejde se tam jak 16", tak u 17" kolo. Mám to tak udělané.
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019