To je kráska Takovou barvu laku jsem ještě nepotkala.Tomi71 píše:Já vím myslíš kvůli baterii, ale v roce 2017 proveden test hybridního systému a baterie vypadá ok. Dovozce vše prošel. Sám nechapal.
Ať slouží a pěkně se s ní jezdí.
To je kráska Takovou barvu laku jsem ještě nepotkala.Tomi71 píše:Já vím myslíš kvůli baterii, ale v roce 2017 proveden test hybridního systému a baterie vypadá ok. Dovozce vše prošel. Sám nechapal.
kurňa to je riadna leštenka,no ja by som si dal zmerať hrúbku laku.Na tých fotkách to vyzerá ako nové,podla mňa striekané celé auto,aj keď pri takom malom nájazde.Otázka znie či to nie je stočená búračka spravená na predaj.Chcelo by to foto interiéru,volant ,sedačky ,pedále,lakťová opierka.Alebo to mal fakt nejaký dedo len na nedeľu do kostola,ale to by zase odišla baterka.Ja mám PIII.rv.2011 ale ten je oťukaný od kamienkov no hrôza.Tomi71 píše:Já vím myslíš kvůli baterii, ale v roce 2017 proveden test hybridního systému a baterie vypadá ok. Dovozce vše prošel. Sám nechapal.
Tomi71 píše:Díky všem za přání, snad bude sloužit ok, zvykl jsem si velice rychle, i taťka, který jel se mnou, byl nadšený, prý občas rád vymění za Verso, když budu potřebovat 7 míst nebo tažné . Výbava - tempomat, Smart keyless, parkovací senozry a asi vyhřívané sedačky, napsané je neměl, ale vedou tam dráty z podlahy do sedaček, jen nevím, kde to najdu v ovládání, bylo toho moc, musel jsme zkoušet a sledovat jiné věci. Ráno jsem si vyzvedl formulář na úřadě, kolegyně mi nechaly vybrat značku - mám konec 1371, takže 3 místo 9 a mám ročník narození Pak jsem podespal u známého pojištění u AXA a pak hurá na STK, už tam na mně čekal, lae jak vylezu, tak jsem zjistil, že jsem u pojišťováka nechal všechny papíry od auta, takže zpět do Hranic a řekli mi, že neví, jestli mně ještě stihnou, měli nával, tak jsem to honil a šel jsem do jiné garáže a tam nepříjemný technik, zřejmě odpůrce, že na to není školený a ať si to zjistím jak se to přepíná do módu, vy jset majitel ať si zjistím v Toyotě, no vyjel jsem na parking a on za mnou za chvilku došel, a´t počkám, že u toho prvního kolegy něco zkusí vymyslet, za chvilku přišel, že to vytiskli ten návod, ráno mi ten první říkal, že to někde má. No na podruhé jsme to nastavili a já říkám to je systém a on vy jste si to koupil a zmizel - ale já myslel to nastavení módu - trouba jeden. No pak už tam byl jen ten lepší, ale i ten se chvilkama tvářil divně a že je to špatné - já mu říkám jak, když je to Euro 4 a on, že oficiálně by to neprošlo, pak z něho vylezlo že to někde přisává vzduch a žemůže být dírka na výfuku, ostatní že má super hodnoty, pak se ho ptám ,jestli mám s tím do servisu a že ne, že ok a tlemil se, připadalo mně, jako by čekali, že jim něco vrazím a že dokazovali, že tam jsou páni oni. Na STK už v pohodě. Uff. Protože byl COC list, tak to bylo 1000 + 1000 Kč. Mám za sebou i podání formuláře na registraci a uhrazeno 800 a během zítřka prý to budu mít včetně doložených SPZ. I když jsem z Olomouckého kraje, tak budu mít Zlínské, když tam dělám a mám tam známé kolegyně, je to asi fuk. Jak tu někdo psal - zjišťovat lak - no to už nebudu.... to by asi museli vyměnit ty světla, ty vapadají jako nové, bylo to garážované holt. Co chybělo byla anténa, prý se ztratila před myčkou, tak jsem za 180 kč koupil dnes novou v Hranicích. Jinak ještě před odjezdem do Německa dal slevu ze 7300 na 7100 eur. Tož tak
Tomi71 píše:Díky, zkusil jsem napsat dovozci, tak uvidím. když tak dám pryč, máme s tatou dohromady na půjčování koupeno 6 palcovou z kamenného obchodu v Přerově, když bych potřeboval někam dál, tady na denní ježdění nepotřebuju. Co říkáte na tu kameru? Je to ok nebo hledat jinde?
http://www.parkovaci-kamera.cz/specialn ... prius.html
Na zimní jsem oslovil známe pneuservisy z Hranic a Bystřice ať mi nabídnou pneu i disky rovnou, tak uvidím, v původní TP bylo 195/55 R16, n novém TP mám napsáno 195/65 R16.