Koupě Priuse

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
erotidua
Člen Týmu

Re: Koupě Priuse

Příspěvek od erotidua »

Tomi71 píše:Já vím myslíš kvůli baterii, ale v roce 2017 proveden test hybridního systému a baterie vypadá ok. Dovozce vše prošel. Sám nechapal.
To je kráska :blush: Takovou barvu laku jsem ještě nepotkala.
Ať slouží a pěkně se s ní jezdí. :bigups:
Priuska II
lajdak.miki
Řidič

Příspěvek od lajdak.miki »

Tomi71 píše:Já vím myslíš kvůli baterii, ale v roce 2017 proveden test hybridního systému a baterie vypadá ok. Dovozce vše prošel. Sám nechapal.
kurňa to je riadna leštenka,no ja by som si dal zmerať hrúbku laku.Na tých fotkách to vyzerá ako nové,podla mňa striekané celé auto,aj keď pri takom malom nájazde.Otázka znie či to nie je stočená búračka spravená na predaj.Chcelo by to foto interiéru,volant ,sedačky ,pedále,lakťová opierka.Alebo to mal fakt nejaký dedo len na nedeľu do kostola,ale to by zase odišla baterka.Ja mám PIII.rv.2011 ale ten je oťukaný od kamienkov no hrôza.
teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
PALO-Prius
Řidič

Příspěvek od PALO-Prius »

lajdak.miki: Tak ja som kupil v 07/2014 Prius III registrovanu v DE 04/2010 s 84 500km a bol ako novy! Krasne ho vytepovali a nalestili v AD v Nemecku, vid foto.
PriusIII.jpg
Naleseny v 2014
(171.95 KiB) Staženo 833 x
PriusIII_int.jpg
V 2014 ako novy...
(159.52 KiB) Staženo 833 x
http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=i ... 09bc909040

Ani nechci vidit ako vyzera dnes, ked tam prevazame aj dva kociky ci bicykle, najma ta zadna nakladacia hrana je hrozne doskriabana ryhy aj 3mm hlboke..sam sa za to hanbim :tellme: , ze som to tak "zhumploval" a prave preto mat nove auto za 30tisic ..uff.
Prius III 2010 Excutive, seda metaliza
http://moje.auto.cz/PALO-Prius/priusik.html
Obrázek
Tomi71
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomi71 »

Díky všem za přání, snad bude sloužit ok, zvykl jsem si velice rychle, i taťka, který jel se mnou, byl nadšený, prý občas rád vymění za Verso, když budu potřebovat 7 míst nebo tažné :-). Výbava - tempomat, Smart keyless, parkovací senozry a asi vyhřívané sedačky, napsané je neměl, ale vedou tam dráty z podlahy do sedaček, jen nevím, kde to najdu v ovládání, bylo toho moc, musel jsme zkoušet a sledovat jiné věci. Ráno jsem si vyzvedl formulář na úřadě, kolegyně mi nechaly vybrat značku - mám konec 1371, takže 3 místo 9 a mám ročník narození :-) Pak jsem podespal u známého pojištění u AXA a pak hurá na STK, už tam na mně čekal, lae jak vylezu, tak jsem zjistil, že jsem u pojišťováka nechal všechny papíry od auta, takže zpět do Hranic a řekli mi, že neví, jestli mně ještě stihnou, měli nával, tak jsem to honil a šel jsem do jiné garáže a tam nepříjemný technik, zřejmě odpůrce, že na to není školený a ať si to zjistím jak se to přepíná do módu, vy jset majitel ať si zjistím v Toyotě, no vyjel jsem na parking a on za mnou za chvilku došel, a´t počkám, že u toho prvního kolegy něco zkusí vymyslet, za chvilku přišel, že to vytiskli ten návod, ráno mi ten první říkal, že to někde má. No na podruhé jsme to nastavili a já říkám to je systém a on vy jste si to koupil a zmizel - ale já myslel to nastavení módu - trouba jeden. No pak už tam byl jen ten lepší, ale i ten se chvilkama tvářil divně a že je to špatné - já mu říkám jak, když je to Euro 4 a on, že oficiálně by to neprošlo, pak z něho vylezlo že to někde přisává vzduch a žemůže být dírka na výfuku, ostatní že má super hodnoty, pak se ho ptám ,jestli mám s tím do servisu a že ne, že ok a tlemil se, připadalo mně, jako by čekali, že jim něco vrazím a že dokazovali, že tam jsou páni oni. Na STK už v pohodě. Uff. Protože byl COC list, tak to bylo 1000 + 1000 Kč. Mám za sebou i podání formuláře na registraci a uhrazeno 800 a během zítřka prý to budu mít včetně doložených SPZ. I když jsem z Olomouckého kraje, tak budu mít Zlínské, když tam dělám a mám tam známé kolegyně, je to asi fuk. Jak tu někdo psal - zjišťovat lak - no to už nebudu.... to by asi museli vyměnit ty světla, ty vapadají jako nové, bylo to garážované holt. Co chybělo byla anténa, prý se ztratila před myčkou, tak jsem za 180 kč koupil dnes novou v Hranicích. Jinak ještě před odjezdem do Německa dal slevu ze 7300 na 7100 eur. Tož tak
Toyota Prius HSD II, 1.5., r.v. 09/2007
Toyota Corolla Verso, r.v. 2005, 1.8. benzin/LPG
Tomi71
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomi71 »

Jo nevíte co je tohle - viz fota - je to dole jako reprák, praská v tom po nastartování :-) a nahoře je ýchyt s konektory a nápis Clarion nevím na mp3 handsfree to asi není, zůstalo to tam po předchozím majiteli.
Tomi71 píše:Díky všem za přání, snad bude sloužit ok, zvykl jsem si velice rychle, i taťka, který jel se mnou, byl nadšený, prý občas rád vymění za Verso, když budu potřebovat 7 míst nebo tažné :-). Výbava - tempomat, Smart keyless, parkovací senozry a asi vyhřívané sedačky, napsané je neměl, ale vedou tam dráty z podlahy do sedaček, jen nevím, kde to najdu v ovládání, bylo toho moc, musel jsme zkoušet a sledovat jiné věci. Ráno jsem si vyzvedl formulář na úřadě, kolegyně mi nechaly vybrat značku - mám konec 1371, takže 3 místo 9 a mám ročník narození :-) Pak jsem podespal u známého pojištění u AXA a pak hurá na STK, už tam na mně čekal, lae jak vylezu, tak jsem zjistil, že jsem u pojišťováka nechal všechny papíry od auta, takže zpět do Hranic a řekli mi, že neví, jestli mně ještě stihnou, měli nával, tak jsem to honil a šel jsem do jiné garáže a tam nepříjemný technik, zřejmě odpůrce, že na to není školený a ať si to zjistím jak se to přepíná do módu, vy jset majitel ať si zjistím v Toyotě, no vyjel jsem na parking a on za mnou za chvilku došel, a´t počkám, že u toho prvního kolegy něco zkusí vymyslet, za chvilku přišel, že to vytiskli ten návod, ráno mi ten první říkal, že to někde má. No na podruhé jsme to nastavili a já říkám to je systém a on vy jste si to koupil a zmizel - ale já myslel to nastavení módu - trouba jeden. No pak už tam byl jen ten lepší, ale i ten se chvilkama tvářil divně a že je to špatné - já mu říkám jak, když je to Euro 4 a on, že oficiálně by to neprošlo, pak z něho vylezlo že to někde přisává vzduch a žemůže být dírka na výfuku, ostatní že má super hodnoty, pak se ho ptám ,jestli mám s tím do servisu a že ne, že ok a tlemil se, připadalo mně, jako by čekali, že jim něco vrazím a že dokazovali, že tam jsou páni oni. Na STK už v pohodě. Uff. Protože byl COC list, tak to bylo 1000 + 1000 Kč. Mám za sebou i podání formuláře na registraci a uhrazeno 800 a během zítřka prý to budu mít včetně doložených SPZ. I když jsem z Olomouckého kraje, tak budu mít Zlínské, když tam dělám a mám tam známé kolegyně, je to asi fuk. Jak tu někdo psal - zjišťovat lak - no to už nebudu.... to by asi museli vyměnit ty světla, ty vapadají jako nové, bylo to garážované holt. Co chybělo byla anténa, prý se ztratila před myčkou, tak jsem za 180 kč koupil dnes novou v Hranicích. Jinak ještě před odjezdem do Německa dal slevu ze 7300 na 7100 eur. Tož tak
Přílohy
07[1].jpg
(84.13 KiB) Staženo 816 x
09[1].jpg
(75.21 KiB) Staženo 816 x
08[1].jpg
(85.98 KiB) Staženo 816 x
sanducz
Člen Týmu

Příspěvek od sanducz »

SPZ a doklady takhle rychle? Mne říkali že si mám počkat až do úterý/středy, že dřív to mít nebudu :(
manasek
Věčnej rejpal

Příspěvek od manasek »

hele je fakt luxusni,uzivej :D mozna je to handsfree.
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Pěkný, užívej :D Jo nejspíš domado handsfree
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
milanos
Navigátor

Příspěvek od milanos »

Jj,krásná kára.Barva je moc hezká.
Z přístupu techniků z Emisí si nic nedělej.Nejspíše jezdí v něčem ...1,9TDI a žijí v iluzi,že jen TO je to nej.
A postupně si zvykej na moudra jako jsou "ta baterie nevydrží dlouho"a podobně
PRIUS II.G 2008
Tomi71
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomi71 »

Zkoušel jsme hledat clarion na netu, ale moc jsme toho nenašel, zkusím se zeptat v doplňcích, kde jsem kupoval tu anténu. Domado myslíš co Davide? domácí výroba :-) SPZ tak rychle, protože to mám u nás na úřadě, kde dělám a slíbil jsem sladkou nebo uzenou odměnu :-) to není úplatek to je pozornost :-) Převozky mám do pátku, to bylo v ceně dovozu včetně pojištění. Prahy i vnitřek dveří se zámky vypadají taky jako nové, co je horší jsou koberečky na zemi, ty jsou špinavé i sedačka řidiče trochu - jsem už objednaný do Hranic na vyčištění auta - spolužák ze ZŠ na to má firmu, už jsme u něho tehdy v roce 2004 čistil po dovozu i Peugeota, i dovozce říkal -už z hygienických důvodů. Uvidím, jestli najdu to vyhřívání sedaček - ovládání, ještě zvažuju nákup kamery:
http://www.parkovaci-kamera.cz/specialn ... prius.html a že by mi to nějaký schopný autoelektrikář namontoval, ale časem, zatím to se zrcátky zvládám, spíš budu muset řešit ty zimní za chvilku i s disky rovnou raději.
Martax
Člen Týmu

Příspěvek od Martax »

Ahoj. Gratulace ke krásnému Priuskovi :bigups:
to co máš na palubce je originální držák ke starší Clarion navigaci. Prostě taková malá placička velikosti většího mobilu,kterou tam jednoduše zacvakneš,a ona se nabíjí,držák má v sobě i reproduktor (proto to zapraskání,když se zapne zapalování) v samotné krabičce reprák nebyl,proto mohla být ve své době tenká a jednoduše odnímatelná.Lepší verze měly i BT a mohly fungovat jako handsfree. Je divné,že ti ji k tomu nedali,protože narozdíl od těch nových navigací,které dáš do jakéhokoli držáku a připojíš microusb nabíječku,tahle byla bez držáku na nic a držák bez ní také.. Koukni jestli není někde v kastlíku,nebo pod sedačkou,nebo jestli máš kontakt na prodejce,zeptej se. Protože jim to bez držáku je k h... a Tobě je samotný držák také na nic....
Toyota Auris HSD II r.v.13 naj. 61 tis.km,sv.modrá met. po první majitelce z D
ex Prius III. r.v.09 90tis.km stříbrná met.bílá alcantra po prvním majiteli z ČR
ex Carina E 2.0 sedan r.v.92 550tis.km zlatá met.po prvním majiteli diplomatovi ČR z Rakouska
Tomi71
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomi71 »

Díky, zkusil jsem napsat dovozci, tak uvidím. když tak dám pryč, máme s tatou dohromady na půjčování koupeno 6 palcovou z kamenného obchodu v Přerově, když bych potřeboval někam dál, tady na denní ježdění nepotřebuju. Co říkáte na tu kameru? Je to ok nebo hledat jinde?
http://www.parkovaci-kamera.cz/specialn ... prius.html

Na zimní jsem oslovil známe pneuservisy z Hranic a Bystřice ať mi nabídnou pneu i disky rovnou, tak uvidím, v původní TP bylo 195/55 R16, n novém TP mám napsáno 195/65 R16.
Tomi71
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomi71 »

No při hledání jsem a žádné plechové disky nenarazil na daný rozměr, neměli v nabídce, z pneumatiky.cz mi napsali, že na zimu raději plecháče, ale že je nenabízí pro Priuse a z ipneu.cz mi napsal, že se na Priuse plecháče nevyrábí??? je to tak? takže buď přezouvat nebo hledat ALU disky?

https://www.alukola-levne.cz/alu-kola-c ... 5x100-et38

https://www.alukola-levne.cz/?iCategory ... &x=35&y=12

Tomi71 píše:Díky, zkusil jsem napsat dovozci, tak uvidím. když tak dám pryč, máme s tatou dohromady na půjčování koupeno 6 palcovou z kamenného obchodu v Přerově, když bych potřeboval někam dál, tady na denní ježdění nepotřebuju. Co říkáte na tu kameru? Je to ok nebo hledat jinde?
http://www.parkovaci-kamera.cz/specialn ... prius.html

Na zimní jsem oslovil známe pneuservisy z Hranic a Bystřice ať mi nabídnou pneu i disky rovnou, tak uvidím, v původní TP bylo 195/55 R16, n novém TP mám napsáno 195/65 R16.
nismo
Člen Týmu

Příspěvek od nismo »

Také marně sháním plechové disky na Priuse II :-/
Nečekal jsem, že to bude takový problém :-) V nejhorším případě nechám přezout zimní pneu na aktuální litá kola, ale to se mi moc nechce. Radši mám 2 kompletní sady kol.
sanducz
Člen Týmu

Příspěvek od sanducz »

Pár fotek mého P2 https://imgur.com/a/9YkfOyt

Jinak sháním origo poklice, předchozí majitel prý to neměl
Odpovědět

Zpět na „Prius“