Koupě Priuse
Re: Koupě Priuse
Od letoška mám v PII problém s rádiem a anténou to není. Nejspíš bude problém někde v kabelech (podobně to popisují v zahraničních fórech). Ideální by byl anténní zesilovač hned u antény. Pak by kabely neměly takový vliv.
Přes 140 km/h bych to netlačil - vysoká spotřeba a velmi rychlé vybití baterek. Je to primárně auto do města. Koupil bych pro STK běžné žárovky, protože jsou to zbytečné komplikace. Vše se fotí a když později na fotce někdo zjistí, že to prošlo s nehomolog. žárovkama, tak dostane STK vysokou pokutu. A je jedno, že to mělo správnou geometrii.
Přes 140 km/h bych to netlačil - vysoká spotřeba a velmi rychlé vybití baterek. Je to primárně auto do města. Koupil bych pro STK běžné žárovky, protože jsou to zbytečné komplikace. Vše se fotí a když později na fotce někdo zjistí, že to prošlo s nehomolog. žárovkama, tak dostane STK vysokou pokutu. A je jedno, že to mělo správnou geometrii.
To Sanducz : to je ten šedivý, z privátu mobilede ? Ten vypadal zachovale imho z kůže by mě jeblo, ale to je každého věc. Světla neporadím, záleží na přístupu technika, ale že by byly vidět na fotce, to je asi moc nerv. No k jízdě, taky jsem jel jednou cca do 170, ale je to za trest a dle mého byla ideální do 120 a popravdě mě dálnice nebaví s Priusem vůbec Každopádně gratulace k zábavě.
Prius - ta obrazovka je droga
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
To DavidDDD: dekuji, ano, přesně tak, byl to ten Prius za 6999, kousek od Stuttgartu. Majitel byl starší, velice příjemný pan, který mi pomohl zařídit úplně vše - doklady, prevozky,pojištění a ještě mi dal dobrou slevu(500€ z ceny vozu). Těch 170 jsem zkoušel jenom jednou, jinak tempomat jsem držel vždy 120-130 . Jinak k tomu STK, asi budu muset koupit i parkovačky normální, jsou tam LEDky teď.
Dobrej kup. Tak ať slouží.sanducz píše:To DavidDDD: dekuji, ano, přesně tak, byl to ten Prius za 6999, kousek od Stuttgartu. Majitel byl starší, velice příjemný pan, který mi pomohl zařídit úplně vše - doklady, prevozky,pojištění a ještě mi dal dobrou slevu(500€ z ceny vozu). Těch 170 jsem zkoušel jenom jednou, jinak tempomat jsem držel vždy 120-130 . Jinak k tomu STK, asi budu muset koupit i parkovačky normální, jsou tam LEDky teď.
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
Zdravim.byl by nekdo ochotny z Prahy ci okoli obhlidnout tento kus?? At nejezdim zbytecne.dekuji
https://auto.bazos.cz/inzerat/93424601/ ... y-stav.php
Hele když vidím v popisu "faktury za tisíce euro" tak nevím jestli je to dobře nebo ne jinak ta cena je hodně vysoká na to ten věk a výbavu.. za 169tis kč v Praze, u AD Emil Frey mají teď P2 2008, servis jen u AD(lze dohledat záznamy na netu) a stav dobrý(mám fotky z exteriéru, jestli chceš poslat tak dej vědět do SZ...mě p2 2008 s velice dobrou výbavou stalo 167tis kč se vším všudekabourekj píše:Zdravim.byl by nekdo ochotny z Prahy ci okoli obhlidnout tento kus?? At nejezdim zbytecne.dekuji
kabourekj-ten člověk údajně dělal v Německu a prodává ještě PIII z r.v. 2010 s nějakými 170 tis.km a chce za to bez 1 litru 300 tis.kč.I ta PII je předražená .Hledej dál a jinde.
Je tady v klubu regnutej.
Prius - ta obrazovka je droga
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, všem dodatečně gratuluji Sanducz ke koupi a pochlubím se, že i já jsem dnes před cca hodinou dorazil z DE z P II. Cena 7100, najeto 71 000 km, COC list. Cesta zpět 716 km, spotřeba 5,2 l. Jen sem neumím vložit foto. Když zmáčknu img, tak se jen vloží img text v závorce. Po cestě jsem se objednal na zítra na 11:00 na STK Valašské Meziříčí - Poličná, v 10:00 si mám v Hranicích vyzvednout pojištění, tak zatím to klape. Jdu odpočívat.
Toyota Prius HSD II, 1.5., r.v. 09/2007
Toyota Corolla Verso, r.v. 2005, 1.8. benzin/LPG
- PALO-Prius
- Řidič
Hmm 71tis za 9-10 rokov, to by som sa aj bal kupit
//fotku pridas tak ze pod tymto okienkom kde pises text je dalsie okienko s tlacidlom "Browse..." apotom zmacknes "Prilozit soubor"
//fotku pridas tak ze pod tymto okienkom kde pises text je dalsie okienko s tlacidlom "Browse..." apotom zmacknes "Prilozit soubor"
- Tomi71
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Já vím myslíš kvůli baterii, ale v roce 2017 proveden test hybridního systému a baterie vypadá ok. Dovozce vše prošel. Sám nechapal.
Toyota Prius HSD II, 1.5., r.v. 09/2007
To Tomi71: pěkný, gratuluji! Jakou má výbavu?
Já jsem byl včera na STK a ihned na magistrát, teď čekám na SPZ a doklady...škoda že mezitím Prius musí zůstat doma, i když ještě mám platné prevozky(červené, do 6.10)...nebo dá se s tím jezdit ještě? Pojištění mám jak tu německou tak i českou, velký TP německý(na toho předchozího majitele) mám, kopie TP mého mám..
Já jsem byl včera na STK a ihned na magistrát, teď čekám na SPZ a doklady...škoda že mezitím Prius musí zůstat doma, i když ještě mám platné prevozky(červené, do 6.10)...nebo dá se s tím jezdit ještě? Pojištění mám jak tu německou tak i českou, velký TP německý(na toho předchozího majitele) mám, kopie TP mého mám..
- PALO-Prius
- Řidič
Jo jassne, ked mas provozky mozes jazdit...ja som mal pre istotu na 1 mesiac nech s anemusim nahanat s vybavovanim SPZ.
@Tomi71, naozaj pekny kusok! Asi ako ja ked som kupoval moj, taky krasny, nalesteny...a teraz ma uz tooolko skrabancov
@Tomi71, naozaj pekny kusok! Asi ako ja ked som kupoval moj, taky krasny, nalesteny...a teraz ma uz tooolko skrabancov
Velmi pekna,at slouzi.
Dalo by se rict-stav vozidla oslňující
Dalo by se rict-stav vozidla oslňující
a nebude delat PČR problem ze nemam u sebe origo TP nemecky, kde auto je zapsano na mne? mam jen barevnou kopie...nejsem jisty jestli s tim starym TP, kde je predchozi majitel, muzu jezdit..dikyPALO-Prius píše:Jo jassne, ked mas provozky mozes jazdit...ja som mal pre istotu na 1 mesiac nech s anemusim nahanat s vybavovanim SPZ.