Koupě Priuse

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
esprit
Řidič

Re: Koupě Priuse

Příspěvek od esprit »

Od letoška mám v PII problém s rádiem a anténou to není. Nejspíš bude problém někde v kabelech (podobně to popisují v zahraničních fórech). Ideální by byl anténní zesilovač hned u antény. Pak by kabely neměly takový vliv.

Přes 140 km/h bych to netlačil - vysoká spotřeba a velmi rychlé vybití baterek. Je to primárně auto do města. Koupil bych pro STK běžné žárovky, protože jsou to zbytečné komplikace. Vše se fotí a když později na fotce někdo zjistí, že to prošlo s nehomolog. žárovkama, tak dostane STK vysokou pokutu. A je jedno, že to mělo správnou geometrii.
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

To Sanducz : to je ten šedivý, z privátu mobilede ? Ten vypadal zachovale :) imho z kůže by mě jeblo, ale to je každého věc. Světla neporadím, záleží na přístupu technika, ale že by byly vidět na fotce, to je asi moc nerv. No k jízdě, taky jsem jel jednou cca do 170, ale je to za trest a dle mého byla ideální do 120 a popravdě mě dálnice nebaví s Priusem vůbec :? Každopádně gratulace k zábavě. :mrgreen:
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
sanducz
Člen Týmu

Příspěvek od sanducz »

To DavidDDD: dekuji, ano, přesně tak, byl to ten Prius za 6999, kousek od Stuttgartu. Majitel byl starší, velice příjemný pan, který mi pomohl zařídit úplně vše - doklady, prevozky,pojištění a ještě mi dal dobrou slevu(500€ z ceny vozu). Těch 170 jsem zkoušel jenom jednou, jinak tempomat jsem držel vždy 120-130 :). Jinak k tomu STK, asi budu muset koupit i parkovačky normální, jsou tam LEDky teď.
stani
Věčnej rejpal

Příspěvek od stani »

sanducz píše:To DavidDDD: dekuji, ano, přesně tak, byl to ten Prius za 6999, kousek od Stuttgartu. Majitel byl starší, velice příjemný pan, který mi pomohl zařídit úplně vše - doklady, prevozky,pojištění a ještě mi dal dobrou slevu(500€ z ceny vozu). Těch 170 jsem zkoušel jenom jednou, jinak tempomat jsem držel vždy 120-130 :). Jinak k tomu STK, asi budu muset koupit i parkovačky normální, jsou tam LEDky teď.
Dobrej kup. :wink: Tak ať slouží. :D
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
kabourekj
Člen Týmu

Příspěvek od kabourekj »

Zdravim.byl by nekdo ochotny z Prahy ci okoli obhlidnout tento kus?? At nejezdim zbytecne.dekuji

https://auto.bazos.cz/inzerat/93424601/ ... y-stav.php
sanducz
Člen Týmu

Příspěvek od sanducz »

kabourekj píše:Zdravim.byl by nekdo ochotny z Prahy ci okoli obhlidnout tento kus?? At nejezdim zbytecne.dekuji

https://auto.bazos.cz/inzerat/93424601/ ... y-stav.php
Hele když vidím v popisu "faktury za tisíce euro" tak nevím jestli je to dobře nebo ne :D jinak ta cena je hodně vysoká na to ten věk a výbavu.. za 169tis kč v Praze, u AD Emil Frey mají teď P2 2008, servis jen u AD(lze dohledat záznamy na netu) a stav dobrý(mám fotky z exteriéru, jestli chceš poslat tak dej vědět do SZ...mě p2 2008 s velice dobrou výbavou stalo 167tis kč se vším všude :)
p1947
Řidič

Příspěvek od p1947 »

kabourekj-ten člověk údajně dělal v Německu a prodává ještě PIII z r.v. 2010 s nějakými 170 tis.km a chce za to bez 1 litru 300 tis.kč.I ta PII je předražená .Hledej dál a jinde.
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Je tady v klubu regnutej.
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Tomi71
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomi71 »

Ahoj, všem dodatečně gratuluji Sanducz ke koupi a pochlubím se, že i já jsem dnes před cca hodinou dorazil z DE z P II. Cena 7100, najeto 71 000 km, COC list. Cesta zpět 716 km, spotřeba 5,2 l. Jen sem neumím vložit foto. Když zmáčknu img, tak se jen vloží img text v závorce. Po cestě jsem se objednal na zítra na 11:00 na STK Valašské Meziříčí - Poličná, v 10:00 si mám v Hranicích vyzvednout pojištění, tak zatím to klape. Jdu odpočívat.
Toyota Prius HSD II, 1.5., r.v. 09/2007
Toyota Corolla Verso, r.v. 2005, 1.8. benzin/LPG
PALO-Prius
Řidič

Příspěvek od PALO-Prius »

Hmm 71tis za 9-10 rokov, to by som sa aj bal kupit ;-)

//fotku pridas tak ze pod tymto okienkom kde pises text je dalsie okienko s tlacidlom "Browse..." apotom zmacknes "Prilozit soubor"
Prius III 2010 Excutive, seda metaliza
http://moje.auto.cz/PALO-Prius/priusik.html
Obrázek
Tomi71
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomi71 »

Já vím myslíš kvůli baterii, ale v roce 2017 proveden test hybridního systému a baterie vypadá ok. Dovozce vše prošel. Sám nechapal.
Přílohy
06.jpg
(93.91 KiB) Staženo 451 x
05.jpg
(101.4 KiB) Staženo 451 x
Toyota Prius HSD II, 1.5., r.v. 09/2007
Toyota Corolla Verso, r.v. 2005, 1.8. benzin/LPG
sanducz
Člen Týmu

Příspěvek od sanducz »

To Tomi71: pěkný, gratuluji! Jakou má výbavu?

Já jsem byl včera na STK a ihned na magistrát, teď čekám na SPZ a doklady...škoda že mezitím Prius musí zůstat doma, i když ještě mám platné prevozky(červené, do 6.10)...nebo dá se s tím jezdit ještě? Pojištění mám jak tu německou tak i českou, velký TP německý(na toho předchozího majitele) mám, kopie TP mého mám..
PALO-Prius
Řidič

Příspěvek od PALO-Prius »

Jo jassne, ked mas provozky mozes jazdit...ja som mal pre istotu na 1 mesiac nech s anemusim nahanat s vybavovanim SPZ.

@Tomi71, naozaj pekny kusok! Asi ako ja ked som kupoval moj, taky krasny, nalesteny...a teraz ma uz tooolko skrabancov :(
Prius III 2010 Excutive, seda metaliza
http://moje.auto.cz/PALO-Prius/priusik.html
Obrázek
Petrs
Člen Týmu

Příspěvek od Petrs »

Velmi pekna,at slouzi.
Dalo by se rict-stav vozidla oslňující :D
sanducz
Člen Týmu

Příspěvek od sanducz »

PALO-Prius píše:Jo jassne, ked mas provozky mozes jazdit...ja som mal pre istotu na 1 mesiac nech s anemusim nahanat s vybavovanim SPZ.
a nebude delat PČR problem ze nemam u sebe origo TP nemecky, kde auto je zapsano na mne? mam jen barevnou kopie...nejsem jisty jestli s tim starym TP, kde je predchozi majitel, muzu jezdit..diky
Odpovědět

Zpět na „Prius“