Nechť tvůj mazlík nedrnčí jako ten můj.

Prosím tě, když se mrkneš na schránku na brýle, máš ji normálně rovnou, nebo je nějak křivá?
Nechť tvůj mazlík nedrnčí jako ten můj.
Zapni Sport mód, otáčky bude RJ držať vyššie. Ja takto na Sport móde jazdím vždy do cca 80km/h.C M Burns píše: Trošku mně zarazilo jak ten automat drží otáčky trošku moc nízko, ale vzhledem k tomu, že to je nepřímovstřikový motor, tak nehrozí zakarbonování ani těmi nízkými otáčkami
Co ti drnčí plasty??Intri píše:Nechť tvůj mazlík nedrnčí jako ten můj.
Prosím tě, když se mrkneš na schránku na brýle, máš ji normálně rovnou, nebo je nějak křivá?
Pravděpodobně. Chvíli bylo něco u pravého B-sloupku, pak občas něco, co mi přijde jako z prostředku palubní desky, a během léta hodně často bylo slyšet drnčení od levého výdechu vzduchotechniky na palubní desce. Teď se to snažím postřehnout, ať to můžu jít reklamovat (už jsem reklamoval, ale servis to zatím neřešil s tím, že by to potřebovali slyšet...), ale zatím nic.tabika píše:Co ti drnčí plasty??Intri píše:Nechť tvůj mazlík nedrnčí jako ten můj.
Sport mod je dobrý na všetko.rogerer píše:@Intri : schranku na brýle máme snad všichni křivou ne?
Sport mod je jeste dobry na rychle rozjezdy - pouzivam na vytizenych krizovatkach...
Jak křivá? Nějak jsem si nevšimnul, ale je pravda, že jsem jí jen zběžně otevřel a nezkoumal důsledně...Intri píše:Prosím tě, když se mrkneš na schránku na brýle, máš ji normálně rovnou, nebo je nějak křivá?
Jo, tak toto mně moc netrápí. Drobná nerovnost tam asi je... v levé části je to víko schránky v úrovni a pravá strana tak cca 1 mm pod úrovní, ale poznám to, jen když přejedu prstem...Intri píše:Ono je to u našich Coroll vidět na první dobrou, aniž by bylo potřeba ji otevírat. Levá strana té schránky je v zacvaknutém stavu více schovaná než pravá, takže ta pravá trochu vyčumuje nad úroveň okolí, zatímco levá je lehce pod úrovní. Takový detail, nad kterým se člověk podiví, jak to mohlo projít do výroby.