Otevřené sání ANO/NE?
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Podle cisla ktery jsem nasel na KN pro celicu 1,6 90-94 patri tam jeste levnejsi http://www.dicompracing.com/ukaz.php?id=942
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
aha já hledal pro 2.0Pavo.B. píše:Podle cisla ktery jsem nasel na KN pro celicu 1,6 90-94 patri tam jeste levnejsi http://www.dicompracing.com/ukaz.php?id=942

- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dal ten konus.. No nevim teda, zvuk sice hezky. Nevim je mozne ze auto jede hur jako s originalem? Cidlo jsem tam taky dal.
Jo a nad 6tis mi tam neco rezonuje, nevim jesli treba ten filtr nemlati o kapotu. To musim jeste posefovat.
Jo a mate vydelanou spodni cast airboxu, nebo ji mate normalne nechanou?
Jo a nad 6tis mi tam neco rezonuje, nevim jesli treba ten filtr nemlati o kapotu. To musim jeste posefovat.
Jo a mate vydelanou spodni cast airboxu, nebo ji mate normalne nechanou?

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
konus sound
konus má nejlepší zvukovej efekt... nejvíc se mi líbí ten zvuk- jako stíhačka-když otevřeš dveře/okno a po jízdě vypneš motor... tsssssssssssss. 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

jo ale zvuk neni vsechno, ale tak kazdy se na to divame z jine stranky
btw. k tomu filtru, je potreba ho odstinit od motoru aby nenasaval horky vzduch a taky ho musis upevnit, nemuze ti tam jen tam vyset, by ti tam letal jak su.in v gumaku
btw. k tomu filtru, je potreba ho odstinit od motoru aby nenasaval horky vzduch a taky ho musis upevnit, nemuze ti tam jen tam vyset, by ti tam letal jak su.in v gumaku

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jj upevnit ho musim, ale musim taky vymyslet jak. Vim ze Esab ho tam ma pekne upevneny, ale nemuzu si vzpomenout jak.
U motoru ho nemam, protoze tam mam spodni cast airboxu a myslim ze je dost daleko od motoru. Byla to takova instalace na rychlo, ted jsou to uz jen muchy
U motoru ho nemam, protoze tam mam spodni cast airboxu a myslim ze je dost daleko od motoru. Byla to takova instalace na rychlo, ted jsou to uz jen muchy

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
a co to vyresit takhle..vypada to ze tam je konus kterej je uzavrenej jakoby v "puvodnim" airboxu
http://www.jtuned.com/media/gallery%2Fa ... 2F14%2Ejpg
me by zajimalo co je optimalnejsi reseni pri stejnym pristupu vzduchu jestli konickej nebo klasika...co se tyce syceni tak to mi nevadi jelikoz do konce roku bych chtel vyresit otazku 3s-gte...
jinak co sem koukal na takovy ty lepsi auta od spoon mugen 5zigen a podobny promo auta tak vsechny atmosfery meli airboxy ale vsechny turba zase houby a konicky...takze je to tak ze u turba se vyplati otevreny a u NA airbox?
jinak co sem koukal na takovy ty lepsi auta od spoon mugen 5zigen a podobny promo auta tak vsechny atmosfery meli airboxy ale vsechny turba zase houby a konicky...takze je to tak ze u turba se vyplati otevreny a u NA airbox?
myslim ze lepsi je mit filtr v air boxu nez konus, urcite to ma lepsi ucinek, taky je tam vyresene to odstineni, nevim no tot muj nazorgreddy píše:me by zajimalo co je optimalnejsi reseni pri stejnym pristupu vzduchu jestli konickej nebo klasika...co se tyce syceni tak to mi nevadi jelikoz do konce roku bych chtel vyresit otazku 3s-gte...
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jenže jestli koukám dobře tak tohle je S2000 a ta tam má místa na druhej motor, ale v Celde je místo sotva na kreditku, nejlepší by bylo hodit třeba baterku do kufru a pak by si měl prostor na sání i na filtrgreddy píše:a co to vyresit takhle..vypada to ze tam je konus kterej je uzavrenej jakoby v "puvodnim" airboxu

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Nedávno se tu dělala Oktavia WRC a má to přesně takhle!konus v Airboxu který je ještě polepenej takovym spešl alobalem kuli tepelnému stínění.greddy píše:a co to vyresit takhle..vypada to ze tam je konus kterej je uzavrenej jakoby v "puvodnim" airboxu
Celica 2.0 Gti 115kw
-
- Člen Týmu
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Airbox je svým zpusobem restrikce v sání, ovšem z pohledu NA motoru tak zanedbatelná, že se sklutečně nevyplatí ho u NA motoru odstranovat, jelikož to nidky už tak dobře neodstíníš, zatímco u turbomotoru sice na teplote vzduchu také záleží ale "hřib" umožnuje nasávat větší plochou, takře při lehčích zasvinění pořád dodá dodstatekvzduchu , u turbo motoru se zasvinuje rychleji, jelikož nasává mnohem větší množství vzduchu. ten teplotní rozdíl ( u dobře odstíneného hřibu ) je u turbomotoru také jakž takž zanedbatelný, jelikož se vzduch stejne zahřívýá a opet ochlazuje..greddy píše:me by zajimalo co je optimalnejsi reseni pri stejnym pristupu vzduchu jestli konickej nebo klasika...co se tyce syceni tak to mi nevadi jelikoz do konce roku bych chtel vyresit otazku 3s-gte...