Otevřené sání ANO/NE?
Otevřené sání ANO/NE?
Zajimalo by me kdo tady ma na celde otevreny sani jaky s tim ma zkusenosti co se tyce proudicicho vzduchu..neni tam moc misto a pruduchy k filtru tam taky moc nejsou tak jestli to am vubec smysl delat a nebude mit vetsi ucinost jen vymenit vlozku...videl sem takovy hnusny pokusy vrtani do kapoty ale to vypada desne..nevim jestli to mam teda delat abych si spis nepohorsil
Myslíš tohle?

Já to mám. Nevim sice, jestli to přidává výkon (spíš bych řek, že na neupravený Celice ne), ale má to dobrej zvuk (takový to pískání). Ale turbu to nesahá ani po paty. Myslim si, že čistej a dobře naimpregnovanej bavlněnej filtr hlavně líp filtruje, ale podložený výsledkama z testů to nemám
PS: A můžeš machrovat na tuzery. Ty ti sežrou i 25% nárust výkonu. Zvlášť, když k tomu přidáš svítící ostřikovače

Já to mám. Nevim sice, jestli to přidává výkon (spíš bych řek, že na neupravený Celice ne), ale má to dobrej zvuk (takový to pískání). Ale turbu to nesahá ani po paty. Myslim si, že čistej a dobře naimpregnovanej bavlněnej filtr hlavně líp filtruje, ale podložený výsledkama z testů to nemám

PS: A můžeš machrovat na tuzery. Ty ti sežrou i 25% nárust výkonu. Zvlášť, když k tomu přidáš svítící ostřikovače

Ford Focus ST (2006) - 2015-????
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
- Jakuza
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mel sem, vyhodil sem.. origo je origo..
http://www.hifonics.cz/
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash

Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
a kolik tě ta vložka přišla ? ja ten rezonátor tam už nemám v tom blatníku zaslepil jsem ho a změnu nepozoruji jenom to mírně hučí ale to při jízdě není slyšet ani náhodouRaW007 píše:no ja osobne si myslim, ze je to vyreseny dobre origo, vzduch de z narazniku do rezonatoru pod blatnikem a odtud do filtru.. mam misto normalniho filtru, sportovni GREEN, kterej čistím asi po 5tis. km
chtěl bych vidět na brzdě rozdíl výkonu z původním filtrem a sáním a konusovým greenem jaky je rozdíl ve výkonu jestli je to opravdu pravda že to přidá výkon ja tomu moc nevěřím
Kluci z honda klubu si s tím na jednom autě pohráli. Výsledek najdete tady:
http://www.h-fans.cz/index.php?url=doku ... _porovnani
Voni ty inžinýři co ty auta vymejšlej, vobčas vopravdu vědí, co dělaj.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
To jsem si presne myslel - akorat vyhodit prachy za hezci zvuk - to radsi vyhodim vejfukBRunner píše:Kluci z honda klubu si s tím na jednom autě pohráli. Výsledek najdete tady:

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jj u Hondy se řiká že série je nejlepší..Pavo.B. píše:To jsem si presne myslel - akorat vyhodit prachy za hezci zvuk - to radsi vyhodim vejfuka mam to levnejsi
malý OT k tomu vejfuku, srovnávat zvuk motoru přez "otevřený" sání s tim příšernym rachotem co dělá vejfuk je trochu mimo:) já bych si na auto nikdy ladák nedal(už kvůli tomu že bych to nechtěl poslouchat pokaždý když někam pojedu po dálnici), jedině komplet nerez na míru

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
bezvadny tohle jsem cekal.jsem rad za zde na foru jsou lidi co se presne drzi tematu.to je tady k nezaplaceni..takze je jasno..akorat uprava vlozky v air boxu....to jsme necekal tohle..a hodne lidi prave ono sani vymenuje s tim ze se zlepsi prubeh vykonove a momentove krivkyBRunner píše:Kluci z honda klubu si s tím na jednom autě pohráli. Výsledek najdete tady:
to Petr:
kupoval sem ten filtr tenkrat v DM Autodoplnky v Brně a přišel mě tuším na 1700,- + čistí sadu K&N sem koupil za 400,- už ho mám 4roky a pohoda, čistící sadu mám tak na půlce, dopuručuju všem.
Nevěřil bych tomu co to chytne po 5tis. za bordel, když to čistím
kupoval sem ten filtr tenkrat v DM Autodoplnky v Brně a přišel mě tuším na 1700,- + čistí sadu K&N sem koupil za 400,- už ho mám 4roky a pohoda, čistící sadu mám tak na půlce, dopuručuju všem.
Nevěřil bych tomu co to chytne po 5tis. za bordel, když to čistím

Celica r.v.91, motor 3S-GE r.v.93 po úpravě 2023ccm