Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Zdravím,chci se optat. Závisí akcelerace na stavu nabití baterek? Nebo je stále stejná? Dik
avensis T27 1.8 valvematic
Novinari pisou, ze to pokazdy zrychluje jinak, ale asi nejsem tak citlivej, protoze to nepozoruju. Pri bezny akceleraci to poznat urcite neni a kdyz jsem meril podle GPS (ma to urcite zpozdeni) z nuly na sto, tak je pravda, ze to bylo pokazdy plus minus asi pul vteriny. Takze pri kick downu asi jo. Kdyz jedu na elektro, tak poznam, v jakym stavu baterky jsou a nemusim se divat na displej. Kdyz je plna, tak to na EV akceleruje ochotneji nez kdyz je vybita, takze nejspis to ma finalni alceleraci vliv mit bude. Jdes do ravky?
RAV4 HSD FWD
Mám to sice krátce, ale nepozoruji nějaký zásadní rozdíl.
No rád,ale nejsou peníze u tebe spokojenost? Někde jsem četl že to zrychluje jak chce. Ale moc jsem tomu nevěřil.kadel píše:Novinari pisou, ze to pokazdy zrychluje jinak, ale asi nejsem tak citlivej, protoze to nepozoruju. Pri bezny akceleraci to poznat urcite neni a kdyz jsem meril podle GPS (ma to urcite zpozdeni) z nuly na sto, tak je pravda, ze to bylo pokazdy plus minus asi pul vteriny. Takze pri kick downu asi jo. Kdyz jedu na elektro, tak poznam, v jakym stavu baterky jsou a nemusim se divat na displej. Kdyz je plna, tak to na EV akceleruje ochotneji nez kdyz je vybita, takze nejspis to ma finalni alceleraci vliv mit bude. Jdes do ravky?
Asi vcelku spokojenost. Sice kvalita te cene asi neodpovida, ale co se tyka techniky, tak dobry. Sem tam neco vrzne, neco mi poklepava pri 80 km/h a vys vpravo vzadu, ale nemam silu to resit. V patek jsem byl na prohlidce, projel jsem to se servisakem, slysel to. Rozebrali dvere, na nic neprisli a tim to haslo. Kdybych jim to tam nechal, tak bych musel zase resit nahradni auto, tak na to kaslu.
RAV4 HSD FWD
Kadel: kurna to ta toyota neumí udělat interiér aby nevrzal!! Mám druhou toyotu a obě vrzali jak...
Hele, asi ne. Mam jeste VW Caddy (užitkový auto!!!) 2016 a to po 100 000 km ani nevrzne.
Jinak tenhle vikend jsme snad poprve, co mame ravku jezdili jen okresky, vesnice a mesto (zadna dalnice). Spotreba za vikend 6 litru (najeto asi 300 km), 95/55 km/h tacho. Verim, ze nekdo trpelivej se fakt dostane na spotrebu udavanou vyrobcem.
Jinak tenhle vikend jsme snad poprve, co mame ravku jezdili jen okresky, vesnice a mesto (zadna dalnice). Spotreba za vikend 6 litru (najeto asi 300 km), 95/55 km/h tacho. Verim, ze nekdo trpelivej se fakt dostane na spotrebu udavanou vyrobcem.
RAV4 HSD FWD
neznam auto ktery jde lip rozebirat, zvlast kdyz na toyota-tech.eu mate k dispozici po zaplaceni maleho vypalneho vsechny mozne servisni navody na cokoli. Neni tak problem si doplnit vycpavky, dolepit izolepu na mista kde to muze vrzat... Sam sem si u novy RAV4 montoval alarm iterieru a slo to lip nez u skodovek diky tem navodum od vyrobce.tabika píše:Kadel: kurna to ta toyota neumí udělat interiér aby nevrzal!! Mám druhou toyotu a obě vrzali jak...
Ahoj,
jak šli teploty alespoň nad deset stupňů, tak jsme opět se spotřebou někde jinde. O víkendu s vlekem(náklad 200kg) Jizerky a zpět s průměrem 6L, minulý týden Česká Třebová-Albrechtice 4,6L
Já jezdím tacho 97/58, ale párkrát se po cestě neudržím...
jak šli teploty alespoň nad deset stupňů, tak jsme opět se spotřebou někde jinde. O víkendu s vlekem(náklad 200kg) Jizerky a zpět s průměrem 6L, minulý týden Česká Třebová-Albrechtice 4,6L
Já jezdím tacho 97/58, ale párkrát se po cestě neudržím...
kadel píše:Hele, asi ne. Mam jeste VW Caddy (užitkový auto!!!) 2016 a to po 100 000 km ani nevrzne.
RAV4 HSD AWD
To je smutný,ale ta spotřeba je parádní.kadel píše:Hele, asi ne. Mam jeste VW Caddy (užitkový auto!!!) 2016 a to po 100 000 km ani nevrzne.
Ahoj všichni,prosím pomoc,kdo máte montovane tažné 13 pol(janoriginal v salonu)a používáte redukci na 7 pol,fungují vám po připojení redukce mlhovky,já dnes zjistil že ne,zřejmě zkrat. Zkoušel jsem dvě různé redukce,stejný výsledek. Díky za vaše info.
RAV4 HSD AWD
Po připojení vleku mlhovky na autě nesvítí, jen na vleku - jsou zablokovaný, po odpojení zase svítí.
Yaris 3 / 1.33 2011
VW Tiguan 2.0, 150k, 2018, po Praze do 6,8l, dálnice 6,4l
měl jsem E12U 1.4, E15U 1.6, T27 2.2.aut, RAV 4.4 - 2.2 aut.
Tak to jsem netušil a nedává to moc smysl. Mně ale bohužel mlhovka na vleku nesviti,to je divne
RAV4 HSD AWD
No já to tak mam, ale mam starou zásuvku.
Je tam proudové relé a když zatížim vývod na mlhovku tak to relé cvakne je v kufru někde u rezervy a odpojí mlhovky na autě.
Je tam proudové relé a když zatížim vývod na mlhovku tak to relé cvakne je v kufru někde u rezervy a odpojí mlhovky na autě.
Yaris 3 / 1.33 2011
Jak se ma spravne parkovat v kopci ? Vsiml jsem si ze kdyz nejdrive zaradim P tak i se zatazenou rucni brzdou to stejne popojede a sedne si to o nekolik centimetru, nevisi to na te prevodovce ?
Lepsi 'pocit' mam kdyz : drzim brzdu, zaradim N, zatahnu rucni brzdu - auto si sedne hned do rucni brzdy a pak teprve dam P - neni to takhle lepsi ze ta cela vaha drzi primarne na rucni brzde a nikoli na stupni P ?
Lepsi 'pocit' mam kdyz : drzim brzdu, zaradim N, zatahnu rucni brzdu - auto si sedne hned do rucni brzdy a pak teprve dam P - neni to takhle lepsi ze ta cela vaha drzi primarne na rucni brzde a nikoli na stupni P ?