Corolla E170 (2013-2018) - zkušenosti

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
pepe1329
Řidič

Re: Nová Corolla - Vaše zkušenosti

Příspěvek od pepe1329 »

Chlapi vám to asi ještě nedocvaklo. Všichni máme Corolly z TURECKA. :mad:
Kdo nevěří VIN code do Google a je to. :D
Corolla2014
Věčnej rejpal

Příspěvek od Corolla2014 »

cc
Naposledy upravil(a) Corolla2014 dne stř 06.09.2023, 15:24, celkem upraveno 1 x.
BKSL
Navigátor

Příspěvek od BKSL »

Skuste tu co to vypise.
https://www.toyodiy.com/parts/q.html
Toyota Corolla 2017, 1,6 l Valvematic 16P - 97 kW, Multidrive S, Executive, platinova-bronzova
hanes73
Manager Týmu

Příspěvek od hanes73 »

Jojo, od jedniček z Turecka
:-)
Toyota Corolla E09, hatchback, 1.3 12 V, r.v. 1991 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic 6MT, Active Trend+, r.v. 2016 (ex)
Toyota Corolla sedan, 1.6 Valvematic CVT, Executive, r.v. 2017
Toyota C-HR, 1.8 HSD, full pack, r.v. 2019
tobik
Člen Týmu

Příspěvek od tobik »

tobik píše:přestala se zobrazovat okamžitá spotřeba která byla v režimu(poloha) 1.nyní jen dojezd a průměrná rychlost
režim(poloha) 2. dojezd a ujeté km. od startu.Poraďte co dělám blbě. Můžu použít tovární nastavení.dik.
poraďte :(
Corolla 1.6 Multidrive S Active LED Trend+, 2017
Intri
Manager Týmu

Příspěvek od Intri »

Pomocí tlačítek na volantu se přejdi na nastavení (poslední obrazovka vpravo, resp. stačí stisknout jednou vlevo) a tam v nabídkách je možnost nastavit na těch dvou obrazovkách, jaký údaj člověk chce (bohužel aktuální rychlost tam není). Pravděpodobně se ti povedlo přenastavit to, tak to stačí jen vrátit do původního nebo požadovaného stavu. :) Nepamatuju si přesně, jak se ta nastaven jmenují, ale je to poznat (teda aspoň v AJ).
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
tobik
Člen Týmu

Příspěvek od tobik »

Intri píše:Pomocí tlačítek na volantu se přejdi na nastavení (poslední obrazovka vpravo, resp. stačí stisknout jednou vlevo) a tam v nabídkách je možnost nastavit na těch dvou obrazovkách, jaký údaj člověk chce (bohužel aktuální rychlost tam není). Pravděpodobně se ti povedlo přenastavit to, tak to stačí jen vrátit do původního nebo požadovaného stavu. :) Nepamatuju si přesně, jak se ta nastaven jmenují, ale je to poznat (teda aspoň v AJ).
Intri
mně se jedná o aktuální okamžitou spotřebu paliva ne rychlost.ta se zobrazovala na jedné s těch
dvou obrazovkách jak píšeš a najednou ji tam nemám tu spotřebu.
Dříve jedna obrazovka dojezd (range),ujeté km od startu a právě ta okamžitá spotřeba.druhá ukazovala
dojezd(range)a průměrná rychlost. prostě tu okamžitou spotřebu neumím zprovoznit.
Intri
Manager Týmu

Příspěvek od Intri »

To je totéž. Jak jsou ty dvě obrazovky, jsou tam 4 pozice, na které si můžeš dát informace, které chceš (a které ti auto samozřejmě nabídne, proto ta moje poznámka, že aktuální rychlost tam bohužel není). V nastavení, které jsem zmiňoval, si můžeš na ty 4 pozice vybrat z několika ukazatelů (aktuální spotřeba, která se dokonce dá přepínat mezi pruhem a číslem, pak dojezd, průměrná rychlost, průměrná spotřeba, čas od nastartování motoru a další).
Corolla 2017 Executive, 1.6 Valvematic, manuál, černá
tobik
Člen Týmu

Příspěvek od tobik »

Intri píše:To je totéž. Jak jsou ty dvě obrazovky, jsou tam 4 pozice, na které si můžeš dát informace, které chceš (a které ti auto samozřejmě nabídne, proto ta moje poznámka, že aktuální rychlost tam bohužel není). V nastavení, které jsem zmiňoval, si můžeš na ty 4 pozice vybrat z několika ukazatelů (aktuální spotřeba, která se dokonce dá přepínat mezi pruhem a číslem, pak dojezd, průměrná rychlost, průměrná spotřeba, čas od nastartování motoru a další).
intri dík budu se snažit dám vědět.
tobik
Člen Týmu

Příspěvek od tobik »

Intri píše:To je totéž. Jak jsou ty dvě obrazovky, jsou tam 4 pozice, na které si můžeš dát informace, které chceš (a které ti auto samozřejmě nabídne, proto ta moje poznámka, že aktuální rychlost tam bohužel není). V nastavení, které jsem zmiňoval, si můžeš na ty 4 pozice vybrat z několika ukazatelů (aktuální spotřeba, která se dokonce dá přepínat mezi pruhem a číslem, pak dojezd, průměrná rychlost, průměrná spotřeba, čas od nastartování motoru a další).
intri
potřeboval jsem nakopnout mozek vše maká ještě jednou dík. :lol:
tabika
Manager Týmu

Příspěvek od tabika »

Zdravím,máte pocit že je corolla ještě poctivé auto?? Jak to tady čtu tak docela zírám,možná poctivej motor,ale vhodný jen pro cvt,jinak špatné dávkování plynu a lupajicí spojka. Topení pro zadní cestující žádné,někdo tu psal že jim je zima,no já se nedivím :) Slícování některých částí kastle a nákej filc v kufru. Někomu něco nelícuje v interieru a někomu vrže :( Navi asi taky na h.. Jo a hlavně to strašné odhlučnění kol to mají všichni. Možná jsem na něco zapomněl :) Nevím nevím jestli je na tom ještě něco poctivého. Neříkám že je špatná,ale to tu píšete :)
avensis T27 1.8 valvematic
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

Dobrá poznámka, Tabika. Pomôžem si výrokom Jeremyho Clarksona na margo jedného modelu Maserati.
"To auto je ako Vaše trojročné dieťa. Vie Vás sem tam pekne vytočiť. Ale viete čo by ste urobili s tým človekom, ktorý by Vám ho chcel vziať? Zabili by ste ho. Bez milosti."
Asi tak.
Je treba ale povedať, že všetky tebou vymenované chyby sú rozptýlené medzi x kusov. Niekto má tú, iný hentú... Málokto má tých vád viac. Mne v podstate vadí len rachot od kamienkov odspodu. A ten tiež je len pri prejazde posypmi. Ja som spokojný.
Čo je poctivé auto? Bola rollka niekedy poctivým autom? Neviem, predchádzajúce corolly nepoznám. Dokonalá? Fuha, to je ktoré auto? Rollka dokonalá nieje. Každopádne z tých áut čo som mal sa k dokonalosti blíži najviac suverénne.
:roll:
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,19l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø3,7l/100km)
maross
Navigátor

Příspěvek od maross »

Tak mensia uprava vyzera to na zivo super, vkladam link lebo mi pose ze bol dosiahnuty max pocet priloh
https://drive.google.com/open?id=1F-K-s ... odClCL980r
corolla 1.6 cvt 2018 1G2 excutive a priatelkyn auris HSD 2016 biela trend+ // ex clio 1.5 dci, golf plus 1.9 tdi, megane II 1.6, megane II 1.5 dci, passat 2.0 tdi, superb 2.0 tdi 4x4, mondeo 2.0 tdci
maross
Navigátor

Příspěvek od maross »

No poviem len tolko mal som vela aut a corolla je z nich poskladana najlepsie dokonca lepsie ako auris
corolla 1.6 cvt 2018 1G2 excutive a priatelkyn auris HSD 2016 biela trend+ // ex clio 1.5 dci, golf plus 1.9 tdi, megane II 1.6, megane II 1.5 dci, passat 2.0 tdi, superb 2.0 tdi 4x4, mondeo 2.0 tdci
sysel777
Navigátor

Příspěvek od sysel777 »

nemám pocit, že by Corolla bola nekvalitne poskladaná.
Akurát dnes som si na križovatke všimol Kiu Ceed sw, ktorá stála predomnou, a všimol som si, že zadné svetlo na dverách kufra (5. dvere) úplne nelícuje s tou častou svetla, ktorá je na zadnom stĺpe aute.
A to som si všimol z 2-3 metrovej vzdialenosti.
Takže nebuďme na Corollu až prehnane prísni, pretože iné autá v podobnej cenovej kategórii sú na tom ešte horšie.
Mimochodom, na starej RAV4 z roku 2011 som dokázal zasunúť iPhone do diery medzi dverami kufra a karosériou. Corolla je na tom ešte ok :D
Jasné, spracovanie nie je na úrovni Mercedesu E-class, ale za takú cenu ani byť nemôže.
Mne osobne vadia len 2 veci:
1.) hluk od kamienkov (údajne je to problém všetkých japoncov, ale na predchádzajúcej RAV4 som taký pocit nemal),
2.) nízky výkon auta pri chladnom štarte - auto vytáčam vysoko a aj tak to neťahá...
Toyota Corolla 1,6 CVT, Active Trend+ LED, 1G3 Sivá (popolavá) - 9/2017
Odpovědět

Zpět na „Corolla“