Kdo nevěří VIN code do Google a je to.

poraďtetobik píše:přestala se zobrazovat okamžitá spotřeba která byla v režimu(poloha) 1.nyní jen dojezd a průměrná rychlost
režim(poloha) 2. dojezd a ujeté km. od startu.Poraďte co dělám blbě. Můžu použít tovární nastavení.dik.
IntriIntri píše:Pomocí tlačítek na volantu se přejdi na nastavení (poslední obrazovka vpravo, resp. stačí stisknout jednou vlevo) a tam v nabídkách je možnost nastavit na těch dvou obrazovkách, jaký údaj člověk chce (bohužel aktuální rychlost tam není). Pravděpodobně se ti povedlo přenastavit to, tak to stačí jen vrátit do původního nebo požadovaného stavu.Nepamatuju si přesně, jak se ta nastaven jmenují, ale je to poznat (teda aspoň v AJ).
intri dík budu se snažit dám vědět.Intri píše:To je totéž. Jak jsou ty dvě obrazovky, jsou tam 4 pozice, na které si můžeš dát informace, které chceš (a které ti auto samozřejmě nabídne, proto ta moje poznámka, že aktuální rychlost tam bohužel není). V nastavení, které jsem zmiňoval, si můžeš na ty 4 pozice vybrat z několika ukazatelů (aktuální spotřeba, která se dokonce dá přepínat mezi pruhem a číslem, pak dojezd, průměrná rychlost, průměrná spotřeba, čas od nastartování motoru a další).
intriIntri píše:To je totéž. Jak jsou ty dvě obrazovky, jsou tam 4 pozice, na které si můžeš dát informace, které chceš (a které ti auto samozřejmě nabídne, proto ta moje poznámka, že aktuální rychlost tam bohužel není). V nastavení, které jsem zmiňoval, si můžeš na ty 4 pozice vybrat z několika ukazatelů (aktuální spotřeba, která se dokonce dá přepínat mezi pruhem a číslem, pak dojezd, průměrná rychlost, průměrná spotřeba, čas od nastartování motoru a další).