Snížení spotřeby PriusII

vše ohledně modelové řady Prius
DavidDDD
Věčnej rejpal

Re: Snížení spotřeby PriusII

Příspěvek od DavidDDD »

Z mých zkušeností s IIkou asi 25tis km, při opravdu hraní si 3,8 3,9 když jsem to neřešil tak 4,3 až 4,5, rekord jedna okrska za 3,5 (asi 50km). Vše v létě (klima občas, ne šetřivost, ale průdušky).Město a příměstský provoz. Faktem že ne dálnice. Druhý rok jsem známku nekupoval. Každopádně zima, sníh,5 až 6+ Zima sakra znát, nedělal jsem žádné úpravy.
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
tomikm
Řidič

Příspěvek od tomikm »

anderson: Jo, mezi Bratislavou a Kitsee se mu to jezdí za 4L po rovině - jen chlapec zapomněl říct, na jaké vzdálenosti tuto spotřebu docílil. Klidně by šlo ukázat displej i s nižší spotřebou na krátkém ideálním úseku.
Auris TS Selection Hybrid Bílá Perla 20.7.2017
https://www.spritmonitor.de/de/detailan ... 55736.html
anderson
Člen Týmu

Příspěvek od anderson »

Necháp ma zle, ja som to video postol iba preto , že nie každý vie využiť potenciál hybridu ako takého. Niekedy je chyba medzi sedačkou a volantom. Ja som v tom ešte nesedel, kedže zvažujeme kúpu, nezostáva mi iba poučiť sa presne na takýchto videách či hodne čítať , práve preto som tu na tomto fore.
PALO-Prius
Řidič

Příspěvek od PALO-Prius »

tomikm píše:anderson: Jo, mezi Bratislavou a Kitsee se mu to jezdí za 4L po rovině - jen chlapec zapomněl říct, na jaké vzdálenosti tuto spotřebu docílil. Klidně by šlo ukázat displej i s nižší spotřebou na krátkém ideálním úseku.
Hej no, ja som dosiahol n atej istej trase dlhej 13,3km spotrebu 2,8 (na palubaku, takze 3,0 real) na mojej III.gen ;-)

http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=i ... 09bc909040

Inak realne podla mojich skusenosti v lete sa da po Bratislave jazdit do 4l s III.gen, ak je dobra doprava, povdzme vecer, ci skoro rano, tak aj okolo 3,8l. Tak isto zo satelitov do BA pri dobrej vikendovej doprave pod 4l. AK vsak clovek ide kratsie trasy, ta to uz ide hore na nejkaych 4,2-4,3l. Co som cital ta 4.gen je uplne inde a minimlane o pol litra ide dole.
Prius III 2010 Excutive, seda metaliza
http://moje.auto.cz/PALO-Prius/priusik.html
Obrázek
Peppo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peppo »

slabostka píše:
Peppo píše:mne pride tiez nahananie par deci ako blbost 4,5 je v pohode... ziadne "moderne" auto v takej kategorii ako prius to nespravi.

ohrievanie olejovej vane akurat riesim na PIII konkretne vyrobok DEFA - pouzi google - ked namontujem, postnem recenziu.
- ja mám defa ohrev bloku motora tak potom napíš či ohrievaš olej alebo vodu.... a ako si spokojný...

budem ohrievat olej, montuje sa to na olejovu vanu - mam to objednane - dodavka 4-5 tyzdnov a cena 113€ za teleso a 56€ za motorovu kabelaz a vonkajsiu pripojovaciu sadu.

vyhradny distributor pre CZ a SK je molpir. tak to mam cez nich riesene
slabostka
Věčnej rejpal

Příspěvek od slabostka »

Asi sa mylis lebo sa to priklada na blok motora zozadu a nie na vanu olejovu... Ale az to budes mat napis, potom napisem ako to uzivam....
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Peppo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peppo »

uz je doma.. zatial iba na stole a v krabici...

fotoreport z montaze bude v samostatnom vlakne...
Přílohy
765ea428-e571-4410-bb9c-1fbf237f854d (Medium).jpg
(191.99 KiB) Staženo 921 x
Odpovědět

Zpět na „Prius“