Moje skladacka Celicy-> nekonečný příběh
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Po dnesku je trubka k benzinu zadelana epoxidem, kompletne vystrikane dutiny a spodek auta, vsechno vycisteno , konplet brzdy-novy lanka atd.. jeste nalejt kapalinu , primontovan olejovy chladi a dale ....
Tak ted na to hodit haupnu, blatniky , naraznik , svetla ocistit a namontovat , brzdy vyzkouset , pridelat plastovy podbehy a zpravit dvere . Prihlasit , zaplatit pojisteni a muzu vyject.
Tak ted na to hodit haupnu, blatniky , naraznik , svetla ocistit a namontovat , brzdy vyzkouset , pridelat plastovy podbehy a zpravit dvere . Prihlasit , zaplatit pojisteni a muzu vyject.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
za chvilku to bude hotovy, chybi akorat brzdova hadicka, predni naraznik a potkavacky a lista mezi nima, pak jeste trochu doopravit lak, kterej stoji za nic
jinak jestli nekdo hodnej muzete hodte mi sem informace o ty mi holce
VIN: JT164ATJ000039895
dik
dik
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja mám ve VIN poslední čísla 21153 to je podle mě pořadový čislo ve výrobě tak schválně kdo tu má nejmladší celicu 5.g 2.0.16v GtiPavo.B. píše:za chvilku to bude hotovy, chybi akorat brzdova hadicka, predni naraznik a potkavacky a lista mezi nima, pak jeste trochu doopravit lak, kterej stoji za nic
dik
ja ji mám z jara1990
aspon zjistíme kdo má největší číslo kolik se jich pro evropu vyrobilo
Máš mladší holku než si myslíš, vyrobeno 08/1990Pavo.B. píše: jinak jestli nekdo hodnej muzete hodte mi sem informace o ty mi holce
dik
kód barvy 202 - černá, ale to jsi asi poznal
a jinak klasika 1.6 4A-FE, Liftback, výbava STi, manuální převodovka, volant vlevo a typ pro Evropu s katalyzátorem.
Víc mi EPC neřekne.