to je jak chtít cihlu z federálních rezerv.
   Vážně. Nereálná věc. Ona už bude velmi těžko realizovatelná i její oprava. Těch origo dílů na převodovky rapidně ubývá a cena se ti nebude líbit. Může se taky vyšplhat až na 50000. ...
  Vážně. Nereálná věc. Ona už bude velmi těžko realizovatelná i její oprava. Těch origo dílů na převodovky rapidně ubývá a cena se ti nebude líbit. Může se taky vyšplhat až na 50000. ... to je jak chtít cihlu z federálních rezerv.
   Vážně. Nereálná věc. Ona už bude velmi těžko realizovatelná i její oprava. Těch origo dílů na převodovky rapidně ubývá a cena se ti nebude líbit. Může se taky vyšplhat až na 50000. ...
  Vážně. Nereálná věc. Ona už bude velmi těžko realizovatelná i její oprava. Těch origo dílů na převodovky rapidně ubývá a cena se ti nebude líbit. Může se taky vyšplhat až na 50000. ...Já nechávám převodovky dělat tady http://www.sqsracing.cz/ umí převodovky nejen repasovat,ale i třeba přidat rychlostní stupeň,samosvorné diffy atd. Svoji práci umí ale taky si ji nechají zaplatit.biscuit píše:kdyz uz je to nakousnuty, jaky jsou dneska u nas moznosti ohledne repasi prevodovek. myslim, jestli mate nekdo zkusenosti a reference. jsou u nas vubec lidi, kteri umi?

Aha, tak soráč, to si pletu. Tak že by Perry mi nabízel celou čeldu ve stejné době s MP předkem a nějak se mi to spojilogramo píše:Měl jsem vrzající SSko a převodovku s LSD a řadila celkem bez problémů, při podřazení ze 3 na 2 bylo lepší dát meziplyn, ale šlo to i bez něj. A zpátečka občas trochu zlobila a to se celkem zlepšilo po výměně bushingů v táhlech řazení.
 A pamatuju na focení na hrázi Víru, žes vzpomínal vyskakovací zpátečku
 A pamatuju na focení na hrázi Víru, žes vzpomínal vyskakovací zpátečku 
 jiná situace je v normal řazení, tam by to byl problém... u celicy z kopce 4 pocukává... ale nevyskočí... ale je taková živá
 jiná situace je v normal řazení, tam by to byl problém... u celicy z kopce 4 pocukává... ale nevyskočí... ale je taková živá  a i to je v pohodě
 a i to je v pohodě  hejbe se podle plynu... chce to se jí držet- řadičky a cajk
 hejbe se podle plynu... chce to se jí držet- řadičky a cajk  kdyby vyskočila tak to problém je, to že ssebou cloumá a poskakuje, to se dá
 kdyby vyskočila tak to problém je, to že ssebou cloumá a poskakuje, to se dá  tolerovat, v zápřahu do kopce se ale ani nehne, takže cajk
 tolerovat, v zápřahu do kopce se ale ani nehne, takže cajk  chybí jí zápřah koní
 chybí jí zápřah koní  při brždění z kopce 4 je prostě zmatená... "nestandardní užívání vozu"
 při brždění z kopce 4 je prostě zmatená... "nestandardní užívání vozu"  mohla tam bejt 3 aaaano mohla... právě proto
 mohla tam bejt 3 aaaano mohla... právě proto  nestandardní užívání vozu
 nestandardní užívání vozu  
   3 ta se ani nehne... jak z kopce bez zápřahu tak do kopce s nakládačkou.
 3 ta se ani nehne... jak z kopce bez zápřahu tak do kopce s nakládačkou. ein problem kurfa
 ein problem kurfa