p1947 píše:David DDD-zmiňuješ se o tom,že 370 tis.za 09 chce velké srdce a peněženku. To samé si my ostatní můžeme myslet o Tobě na Prius+,který stál asi podstatně větší peníze a dnes ho nabízíš s velkou slevou a poměrně nízkým nájezdem .Nevím jestli je to vůbec za ty peníze prodejné.Na tyto auta musí mít člověk obr srdce s vele naditou peněženkou.Když si vzpomenu kolik těchto plusek se ročně prodává byť v ojetém stavu a za jakou dobu tak si myslím,že je to veleležák.Někde jsem se dočetl,že to chceš vyměnit za LC,RAV 4,Lexus 400X. Nevím,že by někdo chtěl z těch aut do pluska.Myslím si,že budeš muset buď hodně slevit nebo dál jezdit s ním.Přeji hodně štěstí.
Myšleno to bylo tak, že daný rok, i když má ty km a výbavu, mě přijde za raketu, prostě drahý. Radši bych vzal něco z těch odkazů a za zbytek jel na dovču.
To není o množství peněz co kdo chce dát za auto (každého věc,radost může udělat auto za 100 a jsou lidi, že jim je jedno, že mají auto za pár mega).
Jestli je Plusko drahé, toť otázka, když není moc s čím porovnat a "venku" jak tu každý zmiňuje to je cena +- obvyklá. Právě že jich moc není, to je to + a možná i - , kdo ví
Moje cena je cca 2/3 ceny nového to výše zmiňovaný Prius, je proti tomu jiný zlomek
Každopádně jestli najdu jiné auto, které bude pro mne zásadně lepší a Plusko mezitím nikoho neosloví, třeba slevím. A třeba budu jezdit dál, uvidí se

.
Já ho chtěl dlouho a mám ho, pardoxně mě k srdci víc přirostl P II za podstatně míň korun. Tím že jsem po PII měl auta s vyšším posezem, tak mi Plusko trochu vadí, ale není to na krev. (To byla Camry před tím, s ní jsem věděl, že jezdit nechci, to byla ale "hurá" koupě

)
A pro p.Slabostku, já mám Priuse opravdu jako srdeční záležitost (stejně jako Previe, LC100 a pár aut jiných značek, co jsem měl). To že je "uživatelsky výhodné" nebo jak to napsat, je samozřejmě super bonus.
Prius - ta obrazovka je droga

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...