Zdravím,chci se optat jestli při zapnutí automatického režimu (tlačítko Auto) se vám mění proudění vzduchu,nohy,sklo atd. Mám pocit že mě to fouká tak náko na jedno místo V létě na nos a v zimě nohy a sklo,ale nijak se to nemění. Je to tak ok? Vím že jiné značky,to mění
Co se týče T25, tak se mi mění pouze síla vzduchu, asi T27 je sofistikovanější a rozpoznává teplotu částí těla a podle toho směřuje vzduch do zasažených oblastí
Tak mě to klapky nemění,aspon jsem si toho nevšiml ono to funguje stejně náko divně,když nezapínám funkci auto tak ta el.to stejně reguluje. Třeba ráno nastavím 23 a topí to hodně a odpoledne to foukà vlažné. Zlatej manual.
Hele, moc si to nevybavuju, ale pocit, ze to taky tak fungovalo. A prislo mi to logicky. Teplej vzduch jde nahoru, proto to v zime jde na nohy. V lete jde studneje dolu, proto nahoru. Ale mozna kecam kraviny
YEP, je to tak ako pisete a tiez sa mi to nepaci. Preto som aj davnejsie pisal, ze je to len pseudo dual klima. Na starej A4 som mal len jednozonovy automat, ale ten teda fungoval o 2 triedy lepsie ako tento marketinovy oser (hlavne som sa ho v podstate nedotykal celu dobu). Ale Avensis ma 2 kolecka a svietia tam 2 cisla a to je viac ako 1 kolecko a 1 display.
nastaveni teploty nereguluje teplotu vyfukovaneho vzduchu, ale cilovou teplotu v interieru: proto to pri velkem rozdilu aktualni a cilove teploty fouka hodne teple/studene a postupne to (jak se cilova a aktualni teplota priblizuji) ubira
tlacitko AUTO vypina/zapina automatickou DISTRIBUCI vzduchu (rychlost+klapky): proto to v lete fouka studenej nahoru (chladny vzduch je tezsi a klesa) a v zime teply dolu (teply stoupa) a proto to zacne pri velkem rozdilu cilove a aktualni teploty fucet naplno a pak to postupne ubira...
ja jsem pred 10 lety zapl AUTO a od te doby maximalne upravuju teplotu a zapinam odmlzovani a nemam nejaky pocit diskomfortu....
nastaveni teploty nereguluje teplotu vyfukovaneho vzduchu, ale cilovou teplotu v interieru: proto to pri velkem rozdilu aktualni a cilove teploty fouka hodne teple/studene a postupne to (jak se cilova a aktualni teplota priblizuji) ubira
tlacitko AUTO vypina/zapina automatickou DISTRIBUCI vzduchu (rychlost+klapky): proto to v lete fouka studenej nahoru (chladny vzduch je tezsi a klesa) a v zime teply dolu (teply stoupa) a proto to zacne pri velkem rozdilu cilove a aktualni teploty fucet naplno a pak to postupne ubira...
ja jsem pred 10 lety zapl AUTO a od te doby maximalne upravuju teplotu a zapinam odmlzovani a nemam nejaky pocit diskomfortu....
Dík,hezky jsi to popsal,ale hergot proč mě to nemění ty klapky v auto režimu?? No a když nezapnu auto tak proč to nefouká furt stejně teplý vzduch při nastavení teploty?? Pak moc nechápu rozdíl mezi auto a bez něj,když do toho ctejně kecá el.
xtreo,
T27 ma uplne inu klima jednotku, takze ... co k tomu ? No nic no.
Staci ze je teplo+vlhko a automat ti fuka do xichtu, a predne sklo sa zahmlieva. Klapky prepne raz po zapnuti auto modu ... and never more (okrem vnutorneho okruhu).