Od modelového roku 2003 prodělala tahle Celica facelift a to je právě rozdíl mezi těma čumákama. Ta se širokou štěrbinou je po faceliftu.
Jinak náhradní díly, problém nejsou, je to spíš otázka peněz, jako u všech novějších aut
Co se týká spolehlivosti, je to Toyota, víc netřeba dodávat

Akorát pozor na spotřebu oleje, ale to stejně zjistíš, až když koupíš a trochu s ní pojezdíš.
Pár Celic už jsem měl a něco s nima najezdil, tuhle jsem sice zatím projel jenom jednou, v té slabší verzi ale dovolím si pár postřehů:
+ perfektní design, i když je to už sedm let staré auto, udělá víc parády, než 90% současný automobilový produkce
+ motor, jede mnohem líp, než by si člověk myslel podle papírových hodnot a úžasně lehce se vytáčí, člověk zapomíná řadit...
+ podvozek, jako u všech Celic. Všichni v autě se bojí, ty se bojíš, ale to auto ještě zdaleka neni na hranici svých možností.
- interiér, děs běs. Nemyslím designově (až na tu hnusnou šedou), ale materiály. Celica z 86 je proti tomu luxus. Fakt nechápu, že do takovýho auta dali něco tak hnusně plastovýho. Ale na druhou stranu, podobnej bakelit najdeš i v BMW X5...
- tenhle mínus platí jen u nás na českých tankodromech. Strašně tvrdej podvozek, vždycky jsem si myslel, že Celici mají dost tvrdej podvozek, ale tohle je žebřiňák. Neříkám, že to je chyba toho auta, ale je třeba s tím počítat, pokud budeš trávit většinu času na rozmlácených okrskách.