Olej na svickach
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Olej na svickach
Menil jsem svicky, rikal jsem si celou dobu proc mam na kebuli olej, kdyz jsem je menil, tak 2 byly naprosto ciste, ale 2 byly od oleje, jedna celkem hodne, znamena to ze jsou v prdeli pistni krouzky a tudis budu muset delat cely motor? GO? 

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
vymenit pistni krouzky...pripadne i gufera kdyz uz to budes mit otevrene...pretesnit...hlava by se mela prebrousit...ale nemusi kdyz se to utahne na malinko vetsi moment...myslim ze vic by to byt nemelo...jeste je varianta ze je odstipnuty kousek pistu...jako v mem pripade...ale nevim...jsem jen zenska...nerozumim tomu...at poradi radeji chlapi 

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji za rady, mozna to bude jen nejaka blbost a pokud nebude zrat olej, tak na to asi prdim....Leňulka píše:vymenit pistni krouzky...pripadne i gufera kdyz uz to budes mit otevrene...pretesnit...hlava by se mela prebrousit...ale nemusi kdyz se to utahne na malinko vetsi moment...myslim ze vic by to byt nemelo...jeste je varianta ze je odstipnuty kousek pistu...jako v mem pripade...ale nevim...jsem jen zenska...nerozumim tomu...at poradi radeji chlapi
Držte se tématu prosím. Zbytečně to tu plevelíte, řeč je o oleji na svíčkách, ne o vašem egu. Pokud máte námitky, tak prosím použijte SZ, děkuji. ombre

sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Olej na svickach
Pokud je ten olej zvenku, tak ti muze jen chcat tesneni pod ventilovym vikem nebo neco podobnyho.ja_ma píše:Menil jsem svicky, rikal jsem si celou dobu proc mam na kebuli olej, kdyz jsem je menil, tak 2 byly naprosto ciste, ale 2 byly od oleje, jedna celkem hodne, znamena to ze jsou v prdeli pistni krouzky a tudis budu muset delat cely motor? GO?
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
- Salám
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
taky mam podobnej problem, ale je videt ze to chcije skrz tesneni pod ventilovym vikem takze ho budu muset vymenit.Beaver píše:Pokud je ten olej zvenku, tak ti muze jen chcat tesneni pod ventilovym vikem nebo neco podobnyho.ja_ma píše:Menil jsem svicky, rikal jsem si celou dobu proc mam na kebuli olej, kdyz jsem je menil, tak 2 byly naprosto ciste, ale 2 byly od oleje, jedna celkem hodne, znamena to ze jsou v prdeli pistni krouzky a tudis budu muset delat cely motor? GO?
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
?, to nechápu, bavíme se o tom že olej je na svíčce zvenku - mimo spalovací prostor - nebo na té části svíčky co je ve spalovacím porstoru? na toby nemělo mít vliv těsnění pod víkem..Salám píše:taky mam podobnej problem, ale je videt ze to chcije skrz tesneni pod ventilovym vikem takze ho budu muset vymenit.Beaver píše:Pokud je ten olej zvenku, tak ti muze jen chcat tesneni pod ventilovym vikem nebo neco podobnyho.ja_ma píše:Menil jsem svicky, rikal jsem si celou dobu proc mam na kebuli olej, kdyz jsem je menil, tak 2 byly naprosto ciste, ale 2 byly od oleje, jedna celkem hodne, znamena to ze jsou v prdeli pistni krouzky a tudis budu muset delat cely motor? GO?
EDIT: už to chápu, měl bych občas číst threaty od začátku

btw tesnení pod viko ventilu 202,-kč pro toyota klub..
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jo to je super cena idaho to má nej. v toyotě za TO CHTĚLI 750kč
no dneska jsem tam byl a překvapilo mě že triko toyota za 360 a zapalovaž z nápisem za 110 a klíčenka za 69 to vše trendcar olomouc
dobrý ceny ne??objednával jsem tam ten kryt na světlo co je kolem vyklápěčky za 500 což mě příjemně překvapilo ale sada gumiček do serva 3500kč
ještě někde potřebuji sehnat silentbloky do ramen ty co jsou blíže k chladiči protože v toyotě jen celé rameno za 3500kč v replice jsem je nikde nesehnal ale to už odbočuji od témata sorry 
no dneska jsem tam byl a překvapilo mě že triko toyota za 360 a zapalovaž z nápisem za 110 a klíčenka za 69 to vše trendcar olomouc
dobrý ceny ne??objednával jsem tam ten kryt na světlo co je kolem vyklápěčky za 500 což mě příjemně překvapilo ale sada gumiček do serva 3500kč