Olej na svickach

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Olej na svickach

Příspěvek od ja_ma »

Menil jsem svicky, rikal jsem si celou dobu proc mam na kebuli olej, kdyz jsem je menil, tak 2 byly naprosto ciste, ale 2 byly od oleje, jedna celkem hodne, znamena to ze jsou v prdeli pistni krouzky a tudis budu muset delat cely motor? GO? :cry:
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
BRunner
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRunner »

A jsou to černý saze nebo vyloženě mokrej olej?
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Bratr kdyz jsme rozebirali jeho dodelanej motor taky mej olej ve 2 svickach- v jedny hodne v druhy malo. Zatim jsme neprisli jeslti to nateklo horem a nebo tesnenim, teprv se chystame shodit hlavu.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

jaká je spotřeba oleje????možna tam zkusit o stupen teplejší svíčky.aspon na chvilku by to melo pomoc.
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

vymenit pistni krouzky...pripadne i gufera kdyz uz to budes mit otevrene...pretesnit...hlava by se mela prebrousit...ale nemusi kdyz se to utahne na malinko vetsi moment...myslim ze vic by to byt nemelo...jeste je varianta ze je odstipnuty kousek pistu...jako v mem pripade...ale nevim...jsem jen zenska...nerozumim tomu...at poradi radeji chlapi :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Leňulka píše:vymenit pistni krouzky...pripadne i gufera kdyz uz to budes mit otevrene...pretesnit...hlava by se mela prebrousit...ale nemusi kdyz se to utahne na malinko vetsi moment...myslim ze vic by to byt nemelo...jeste je varianta ze je odstipnuty kousek pistu...jako v mem pripade...ale nevim...jsem jen zenska...nerozumim tomu...at poradi radeji chlapi :wink:
Dekuji za rady, mozna to bude jen nejaka blbost a pokud nebude zrat olej, tak na to asi prdim....

Držte se tématu prosím. Zbytečně to tu plevelíte, řeč je o oleji na svíčkách, ne o vašem egu. Pokud máte námitky, tak prosím použijte SZ, děkuji. ombre
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: Olej na svickach

Příspěvek od Beaver »

ja_ma píše:Menil jsem svicky, rikal jsem si celou dobu proc mam na kebuli olej, kdyz jsem je menil, tak 2 byly naprosto ciste, ale 2 byly od oleje, jedna celkem hodne, znamena to ze jsou v prdeli pistni krouzky a tudis budu muset delat cely motor? GO? :cry:
Pokud je ten olej zvenku, tak ti muze jen chcat tesneni pod ventilovym vikem nebo neco podobnyho.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

já sázím na těsnění (respektive u mě na to nové těsnění zabralo ;))
Salám
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salám »

Beaver píše:
ja_ma píše:Menil jsem svicky, rikal jsem si celou dobu proc mam na kebuli olej, kdyz jsem je menil, tak 2 byly naprosto ciste, ale 2 byly od oleje, jedna celkem hodne, znamena to ze jsou v prdeli pistni krouzky a tudis budu muset delat cely motor? GO? :cry:
Pokud je ten olej zvenku, tak ti muze jen chcat tesneni pod ventilovym vikem nebo neco podobnyho.
taky mam podobnej problem, ale je videt ze to chcije skrz tesneni pod ventilovym vikem takze ho budu muset vymenit.
Toyota celica 2.0 GTi 16V 1988 - bejvávalo
Suzuki Vitara JLX 1.6 16V 1993
Jihlava
603 900 512
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Salám píše:
Beaver píše:
taky mam podobnej problem, ale je videt ze to chcije skrz tesneni pod ventilovym vikem takze ho budu muset vymenit.
?, to nechápu, bavíme se o tom že olej je na svíčce zvenku - mimo spalovací prostor - nebo na té části svíčky co je ve spalovacím porstoru? na toby nemělo mít vliv těsnění pod víkem..

EDIT: už to chápu, měl bych občas číst threaty od začátku :D

btw tesnení pod viko ventilu 202,-kč pro toyota klub..
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

Idaho:jestli je to komplet s těma gumičkama na šrouby,a ty menší těsnění kolem děr na svíčky tak jeto super cena :D
Petr
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr »

jo to je super cena idaho to má nej. v toyotě za TO CHTĚLI 750kč
no dneska jsem tam byl a překvapilo mě že triko toyota za 360 a zapalovaž z nápisem za 110 a klíčenka za 69 to vše trendcar olomouc
dobrý ceny ne??objednával jsem tam ten kryt na světlo co je kolem vyklápěčky za 500 což mě příjemně překvapilo ale sada gumiček do serva 3500kč :mad: ještě někde potřebuji sehnat silentbloky do ramen ty co jsou blíže k chladiči protože v toyotě jen celé rameno za 3500kč v replice jsem je nikde nesehnal ale to už odbočuji od témata sorry :D
Uja
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uja »

Cože? Gumičky do serva za 3500,-? sakra zrovna se na něj chystám, to budu muset nějak vykoumat-hrozná palba.
Odpovědět

Zpět na „Celica“