Takže k autu: červená Corolla, 3 dvěře, 1.3Xli, 12 ventil. 188 tis.km, rok 1990, dovoz Švýcarsko, 2.majitel v ČR, jezdim s ní od r.1993, najel jsem s ní cca 40tis.km bez problému. Teď na ní budu dělat TK, čili měla by mít novou TK zase na dva roky, mimochodem minulá TK byla udělaná řádně na STK Motol Plzeňská. Stav mě příjde celkem zachovalý, během 4 let co ji mám, tak jsem na ní měnil běžný spotřební věci jako rozvody, filtry, brzdy, kotouče, oprava koroze a drobných promáčklin, tlumič výfuků, výměna baterie, svíčky a já nevím co ještě, na začátku jsem s tím byl i v autorizovaném servisu na diagnostice motoru, seřízení předstihu, na výměně termostatu, atd.
Ale jinak mě nikdy nikde nenechala na cestě stát, a to jsem s ní byl v létě ve Vysokých Tatrách, v zimě s ní běžně jezdim na hory do Čech a i v Alpách jsem byl, šlapala v mrazech naprosto bez problému, nikdy problémy se startováním.
Kupoval jsem ji tehdy za 42tis., dodělal jsem tam ještě radio se 4 repro a redukcí na MP3. No myslim, že jsem si sní docela vyhrál a vylepšil její stav než byl dřív. Hodně dělá že jsem k ní pořídil taky letní 14´kola ENZO. Na zimu mám normal 13´ plech s pneu Michelin Alpin.
Tak kdyby někdo měl zájem nebo se chtěl na něco zeptat, rád zodpovím všechno, případně ještě dohledám co jsem všechno na mojí Corolle dělal, ted si to z hlavy všechno nepamatuju.
Můj subjektivní názor: to auto je naproto ideál jako druhý do rodiny pro přítelkyni, na popojíždky převážně mimo dálnici nebo jako první auto pro novýho řidiče (jako tehdy já).

Důvod prodeje by byl asi pořeba inovovat za novější auto s rodinnými nároky na velikost auta, určitě už potřebuju 5 dvířko. Mám však obavy že až koupím něco co bude mít všelijaký ty věci v elektrice, že se to na tom bude srát jedno po druhým, protože si koupim zase nějakou ojetinu, páč na nový nemám