Už určitě prodej mého auta (E9)

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
David
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Už určitě prodej mého auta (E9)

Příspěvek od David »

Zdravím všechny, chystám se v brzké době přepustit svoji Corollu. Než to dám do fóra Nabídky (prodej) nebo někam na web, chci to nabídnout zde na fóru. Pár příspěvků jsem tady měl, několik fotek v osobní galerii tu mám taktéž.
Takže k autu: červená Corolla, 3 dvěře, 1.3Xli, 12 ventil. 188 tis.km, rok 1990, dovoz Švýcarsko, 2.majitel v ČR, jezdim s ní od r.1993, najel jsem s ní cca 40tis.km bez problému. Teď na ní budu dělat TK, čili měla by mít novou TK zase na dva roky, mimochodem minulá TK byla udělaná řádně na STK Motol Plzeňská. Stav mě příjde celkem zachovalý, během 4 let co ji mám, tak jsem na ní měnil běžný spotřební věci jako rozvody, filtry, brzdy, kotouče, oprava koroze a drobných promáčklin, tlumič výfuků, výměna baterie, svíčky a já nevím co ještě, na začátku jsem s tím byl i v autorizovaném servisu na diagnostice motoru, seřízení předstihu, na výměně termostatu, atd.
Ale jinak mě nikdy nikde nenechala na cestě stát, a to jsem s ní byl v létě ve Vysokých Tatrách, v zimě s ní běžně jezdim na hory do Čech a i v Alpách jsem byl, šlapala v mrazech naprosto bez problému, nikdy problémy se startováním.
Kupoval jsem ji tehdy za 42tis., dodělal jsem tam ještě radio se 4 repro a redukcí na MP3. No myslim, že jsem si sní docela vyhrál a vylepšil její stav než byl dřív. Hodně dělá že jsem k ní pořídil taky letní 14´kola ENZO. Na zimu mám normal 13´ plech s pneu Michelin Alpin.
Tak kdyby někdo měl zájem nebo se chtěl na něco zeptat, rád zodpovím všechno, případně ještě dohledám co jsem všechno na mojí Corolle dělal, ted si to z hlavy všechno nepamatuju.
Můj subjektivní názor: to auto je naproto ideál jako druhý do rodiny pro přítelkyni, na popojíždky převážně mimo dálnici nebo jako první auto pro novýho řidiče (jako tehdy já). :-) A bude se mi s ní loučit těžko, protože tyhle starý Corolly jsou fakt držáky!
Důvod prodeje by byl asi pořeba inovovat za novější auto s rodinnými nároky na velikost auta, určitě už potřebuju 5 dvířko. Mám však obavy že až koupím něco co bude mít všelijaký ty věci v elektrice, že se to na tom bude srát jedno po druhým, protože si koupim zase nějakou ojetinu, páč na nový nemám :-).
Naposledy upravil(a) David dne ned 25.02.2007, 14:31, celkem upraveno 1 x.
Corolla 1,3 XLi, 55kW
3 dveře, hatchback
r.v. 1990
mirdin
Člen Týmu

Příspěvek od mirdin »

Ahoj, posli prosim nejake fotky, shanim prave nejake auto pro manzelku.
mirdin@seznam.cz
Dik
David
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David »

To mirdin: Pošlu fotky a ještě nějaké info na mejla. Jinak pár fotek mám tady v galerii: http://www.toyotaklub.cz/forum/album_pe ... ser_id=136
Corolla 1,3 XLi, 55kW
3 dveře, hatchback
r.v. 1990
kacer005
Člen Týmu

Repraky

Příspěvek od kacer005 »

Chtel jsem te zeptat,,jak hraji predni repraky,,mam jine lepsi 100W ,,ale nevyniknou,,je to same i u vas,??mam sony 4X50W,,jak jsem si vsiml ze jsou naistalovane na dverich,,je to o neco lepsi,nebo ne??
David
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Repraky

Příspěvek od David »

kacer005 píše:Chtel jsem te zeptat,,jak hraji predni repraky,,mam jine lepsi 100W ,,ale nevyniknou,,je to same i u vas,??mam sony 4X50W,,jak jsem si vsiml ze jsou naistalovane na dverich,,je to o neco lepsi,nebo ne??
Nevim jestli jestli mate lepsi nez ja (tyhle staly 2300 za par - s takovym tim tkanym stribrnym kovovym jadrem nebo co je to, ted uz nevim, zajimal jsem se o to driv), ale nejsou taky tak vyrazny. Nezalezi tolik na kvalite a vykonu repro. Vzadu mam repro jen za tisíc asi, a hrajou vyrazneji, protoze jsou v tom platu. Jinak radio mam Blaupunkt 4x45W. Ale urcite to vpredu hraje lip nez v ty palubce v tom plastu, to bylo strasny septatko. Vpredu hrajou dobre, kdyz sedi vzadu treba lidi tak to stahnu to na radiu jen na predek, tak pak hrajou take vyrazne, ale jakmile to rozlozim na vsechny ctyri bedny, prehlusi je ty vzadu.
Corolla 1,3 XLi, 55kW
3 dveře, hatchback
r.v. 1990
Sokol
Člen Týmu

Příspěvek od Sokol »

Velmi pekna Corollka :oops:
Toyota Corolla 1.3,55kW,4E-FE,1996,hatchback
A raz snad Ave lift...Stalo sa uz davnejsie:
Toyota Avensis Lift 3S-FE,2.0,16V,94kW,r.v.98
David
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David »

Naposledy upravil(a) David dne úte 27.02.2007, 08:32, celkem upraveno 2 x.
Corolla 1,3 XLi, 55kW
3 dveře, hatchback
r.v. 1990
baki
Člen Týmu

Příspěvek od baki »

... a cena by byla jaká ... přítelkyně si bude v dohledný době kupovat vozítko a tohle by byl ideál (E9 je jasná volba :) )...
čtyřkolka Corolla E9 1,6i 4A-FE 105 koníků v kombajnu s uzávěrkou
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

hod cenu a fotky do mejlu ( packall@centrum.cz ) planuju Kryszulce pořídit nejaké přibližovadlo at nejsme na sobě závislí..
David
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David »

Aktualizoval jsem cenu. Nechce Corollu nikdo z Toyotaklubu???

http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=3739
Corolla 1,3 XLi, 55kW
3 dveře, hatchback
r.v. 1990
Odpovědět

Zpět na „Corolla“