"super den"

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Marťas
Věčnej rejpal

"super den"

Příspěvek od Marťas »

Dnešek byl pro mě obvzlášť dobrý den... Včera jsem jel na maturák a tak jsem nechal zaparkovanou celicu přímo před mojí školou, měl jsem radost, že to nemam tak daleko, ráno po maturaku jsem šel do školy a zjistil jsem, že přední kolo mi někdo vypustil... Řekl jsem si, ještě že mám ty starý zimáky.. Po škole jsem jel domů, vyndal jsem si z kufru malý kompresor a začal jsem kolo foukat.. Říkám si paráda takovej idiot mě nemůže rozhodit... :D Musel jsem kolo dofoukat na benzíně.. Když jsem zjistil,jak to starý kolo leželo prázdný, tak se tam cestou na benzínu udělala díra.. Vyměnim kolo.. Zvedám to heverem, ten se ztrhl, čuměl jsem jak puk.. Kolo jsem dofoukal a jel jsem 5km ke kámošovi, musel jsem 3 x stavět na benzíně cestou, abych to nafoukal, no měl jsem strach, že mi to kolo bouchne.. :mad: Takže jestli někdy uvidim nějakýho závistivýho blbečka, tak mu useknu ruce :bomb:
V každým případě, kdyby někdo chtěl zfilmovat můj den, tak mu můžu dát podrobnější rozbor :D :D :D
Zákon schválnosti se opet projevil.....
Celica 1,6STi
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Ja zase kdyz jsem valil domu, tak proti jela kolona s nakladaky a dostal jsem primej zasah do skla, presne uprostred je krater jak krava. Den na hov.. :twisted:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Pavo.B. píše:Ja zase kdyz jsem valil domu, tak proti jela kolona s nakladaky a dostal jsem primej zasah do skla, presne uprostred je krater jak krava. Den na hov.. :twisted:
Jo a to sem ti ještě neřek.. Já když jel domů tak jsem málem usnul... :D necela 1 vteřina a málem jsem byl za svodidlama... Takže radim všem řidičům.. Dnes zavřete svý auta do betovovýho bunkru a jděte radši spát ať se nic nestane.. :)
Celica 1,6STi
Obrázek
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

nic moc :D ... viz muj odtah lanem :lol:
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Taky se musim přiznat, sem jel v úterý do prahy. Ráno bez problémů nastartuju, po dálnic pořád pohoda(jel sem v cca 10:00) nikde ani autíčko taxem si valil trochu nad limit, dojedu do prahy, kupodivu sem se i vymotal v prazem kam sem potřeboval, vyřídil si věci a hurá domů. na dálnici zase ani autíčko taxem si i zkusil znova maximálku, tentokrát 195km/h(dřím jen 180) a šla by dál (ale nevěřim těm zimákám) ale ten hluk v autě byl katastrofální. No a dojedu v pohodě domů, hodim auto do garáže a najednou... najendo usem zamknul a šel spokojeně domů:) A proč to řikám? Jen taxi rejpu aby bylo vidět že Toyoták může mít i spokojenej den :lol:
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Ty jo tak to se mi stalo parkrat taky...teda co parkrat...skoro vetsinou :lol:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Leňulka píše:Ty jo tak to se mi stalo parkrat taky...teda co parkrat...skoro vetsinou :lol:
Naraziz jak tady kolega? :D nebo se ti taky stalo ze ti nejaka sympaticka osoba taky vypustila kolo.. :D No ja si taky rejpnu.. Vecer kdyz sem tam jel cestou do Českých Budějovic, jel jsem slalou rychlostí 200Km/h a nejvic 205Km/h na rekord to nebylo... :lol: A ted jsem rad ze jsem celej.. Kdyz si predstavim bouchnuti kola ve 200 Km/h.. Nevim co bych s tim delal.. :D :D :D
Celica 1,6STi
Obrázek
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

Marťas píše:
Leňulka píše:Ty jo tak to se mi stalo parkrat taky...teda co parkrat...skoro vetsinou :lol:
Naraziz jak tady kolega? :D nebo se ti taky stalo ze ti nejaka sympaticka osoba taky vypustila kolo.. :D No ja si taky rejpnu.. Vecer kdyz sem tam jel cestou do Českých Budějovic, jel jsem slalou rychlostí 200Km/h a nejvic 205Km/h na rekord to nebylo... :lol: A ted jsem rad ze jsem celej.. Kdyz si predstavim bouchnuti kola ve 200 Km/h.. Nevim co bych s tim delal.. :D :D :D
No, možná by jsi to ani nezaregistroval. Při dvoustovce musí být tak velká odstředivá síla že by si jel jako s plným kolem :D . Horší by to bylo až by si chtěl spomalit nebo zastavit :D :D .
Celica 4WD turbo 5.gen
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

Marťas píše:
ja nechtela rypat...jen ten nadpis zni desive...a pak toto...tak nevim...sem mela asi par horsich dnu...ale nevyvysuju se a nestezuju si...kazdy mame sve problemy a spatne dny...takze congrats ze si to vsechno tak fajne zvladnul ve finale :wink:
..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
Odpovědět

Zpět na „Celica“